Kom precis hem! Trött i benen och ont i nacken haha. Börjar lära mig att stapla tallrikar på armen! Tar ju sån extra tid när jag bara serverar två tallrikar om gången. Det är svårt men det börjar komma! Ska duscha och ta en promenad med Charlie och sen ska jag nog gå ner till Åkanten och tjinga på Saga!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Stor grattis till min fina underbara vän på 20 års dagen! Hoppas du har haft en oslagbar födelsedag och fått vad du önskat. Puss på dig brooor!

Likes

Comments

Hej! Jag har haft en riktigt bra dag på jobbet. Trivs så himla bra. Alla är så snälla och trevliga och vi har roligt när vi jobbar. Yrket är också roligt och jag är så glad att jag fick jobbet!

Är dock super trött efter denna dagen så tar det bara lugnt. Hoppas ni har haft en bra dag och mår bra!

Likes

Comments

Hej alla! Hoppas ni mår bra. Själv har man mått bättre. Blev magsjuk inatt. Usch och blä. Känns som jag har jätte dåligt imunförsvar nu för tiden. Jag som kör igång riktigt på mitt nya jobb imorgon. Fan asså, jävla 48 timmars regel. Ska kolla på en film och äta piggelin! Puss

Likes

Comments

... tankarna snurrar jävel i mitt stackars huvud. Sov!!Likes

Comments

Dom senaste dagarna har varit väldigt händelserika. Jag har hunnit sluta på mitt gamla jobb och börja på ett nytt, allt på endast 5 dagar. Jag är anti bullshit och det var det som fick mig att sätta ner foten. Jag känner mig otroligt förnedrad och lurad. Jag har arbetat på detta stället i 9 månader och aldrig känt att det har varit 100 % rätt. Jag har trivts jätte bra tillsammans med mina kollegor och yrket är roligt och socialt. Men att dag in och dag ut få ta så mycket skit som jag har gjort tar på psyket. Jag spyr på människor som tar en för givet och när det börjar se osäkert ut slicka röv för att inte själva hamna i skiten. När dom själva är i en osäker sitts, då passar det att vara trevlig och uppföra sig som en människa. Jag har under det senaste halvåret jobbat mycket med min självrespekt och kommit långt. Folk som tar mig för givet och behandlar mig dåligt är inga personer jag behöver i mitt liv. Det spelar ingen roll om det är en partner, släkting, vän eller i detta fallet en person på arbetet.

En sak har jag lärt mig och det är att man måste vara lite egoistisk i arbetslivet. Jag har varit den personen som alltid har ställt upp och känt en skyldighet att få alla pusselbitar på plats fast det inte varit mina arbetsuppgifter. När man ger så mycket och får så lite tillbaka så tröttnar man. Jag fick ett annat erbjudande som jag valde att ta och det är jag glad över att jag gjorde. Jag försöker inte få någon att se dålig ut i detta inlägget, det är inte syftet.

Jag vet egentligen inte vart jag vill komma med denna texten men jag vill bara uppmana er alla om att vara försiktiga och inte stirra er blinda på pengar. Jag är tyvärr en pengakåt person om man får uttrycka det så. Och det tror jag alla är bara att många inte har stake att ens erkänna det för sig själva. Men jag kan garantera att inga pengar i världen är värda att få mig att må som jag har gjort. Med det sätter jag punkt på detta kapitlet och vänder sida och börjar med entusiasm skriva på ett nytt.

Lot's of love / Frida  Likes

Comments

Hej! Ligger helt utslagen i soffan. Har sträckt sidan på nacken så det strålar ner i axeln, synd om mig haha. Imorse var jag på Mangiamo med Cajsa och åt en god frukost och pratade massor om resan till sommaren. Gick en sväng på stan innan vi gick åt olika håll. Nu ska jag göra mig iordning lite och senare ska jag nog spela biljard med en vän! Ha en bra kväll & helg!

Likes

Comments

Äntligen är jag ledig i några dagar. Är ledig enda till måndag. Så himla skönt. Imorgon ska jag träffa Cajsa och sen även på ett möte. Är lite pirrig då jag verkligen vill göra ett gott intryck! Har precis satt på lösnaglar så orkar inte skriva så mycket eftersom det tar lite längre tid haha. Puss

Likes

Comments

Svin kallt ute jappjapp

Likes

Comments


Denna fredagen dödar mig. Jag hatar att inte ha någonting att göra, så rastlös. När jag kom hem från jobbet la jag mig och sov i några timmar. Åt lite med familjen sen har jag roat mig med att spela Wii med min bror. Rolig fredag va! Haha. Ska inte vara sån, men många av mina vänner är i Göteborg och festar och här sitter jag och ruttnar bort som en riktig hard worker haha. Men jag jobbar med Lovisa imorgon så det är ingen dålig lördag ändå! Imorgon ska jag faktiskt träffa lite kompisar, kommer vara helt översocial haha.

Dags att sova nu, klockan ringer 6 imon! Underbara lördag ❤

Har brist på nya bilder, så får bli en nyårsbild med snyggaste Cajsa!


Likes

Comments