Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag tog faktiskt med mig kameran till London men fick knappt några bilder alls eftersom Ida fotade det mesta. Det var ju några i min klass samt Ida och Amanda som åkte på resan. Vi i min klass stannade längre för senare kom resten av klassen. Men som sagt, eftersom Ida fotade så mycket när dom var med så gjorde jag inte det, därför har jag inga bilder med mig Ida och Amanda där ifrån. Det här var dom bilderna jag hittade nu när jag rensar mitt minneskort! 😃

Likes

Comments

​Hej snoppisar

Nu är klockan halv 5 på morgonen och man kan ju säga att efter att ha jobbat natt (heltid) under 3/4 månaders tid så har jag verkligen vänt på dygnet.
​Det har hänt mycket i mitt liv sedan jag började jobba, det var typ också då jag bloggade senast. Amanda ska flytta in hos mig så vi kommer snart bli roommates, dock känns det redan som vi flyttat ihop eftersom hon varit hos mig i en månad nu typ. Iallafall så känns det jätte bra och tycker vi är ett bra team tillsammans så det ska nog gå super! 👌👏 Vi har redan nu blivit föräldrar med, till två små bebis kaniner. Lägger upp bilder på dom i nästa inlägg. Puss

Likes

Comments

Likes

Comments

 ​Hej! I fredags så sov Amanda och Amanda hos mig.. Haha Amanda Öhling och Aaröe, kan säga att det är jobbigt att umgås med två stycken med samma namn eftersom att när man ska säga något till en person så tänker man på den personen och säger dens namn, (aa i mitt fall Amanda) så förstår ingen av dom vem jag snackar med. Gjorde såhär flera gånger i lördags haha!

​Iallafall, vi gick upp klockan 05.00 för att ha mycket tid på oss och vara vid Liseberg innan det öppnade. Dagen var verkligen helt klockren, alla vi var lite flummiga eftersom vi var lite övertrötta så vi skratta nästan hela tiden åt allt möjligt, kan lova att jag var hur trött som helst i söndags. Vi var på liseberg från öppning till stängning alltså 11-23. Kom hem vid 3 ungefär. Innan jag var där så tänkte jag att det inte var så längesen. Men kom på att det var sjukt längesen jag var på Liseberg... Sist jag var där måste varit nä jag var typ 12 år. Då var jag också en fegis men i lördags åkte jag nääästan allt. Utom Atmosfear och höjdskräcken... ;)


Likes

Comments

Hej hej
Idag var det fint väder, wow. För det händer ju så ofta här i Sverige?... Nae men det har varit ganska fint väder veckan som varit. Idag så hämtade Amanda Aaröe upp mig så följde jag med henne på när hon gjorde nya naglar. Efter det gick vi förbi stan så fick jag med mig en tröja, browgel och en Eyeshadow base från nyx som förövrigt är as bra!
Efter det så åkte jag och Amanda till mig i Blacka och köpte med oss vad ni ser på bilden över! Har varit en soft dag och rolig dag... Jag och Amanda har även planerat in lite roliga saker vi ska göra/fixa. Det märker ni mer av i bloggen!
Har även en väldigt viktig grej jag ska göra på tisdag som jag är lite nervös/taggad över!!!! Skriver mer om det nästa vecka. Puss

Likes

Comments

Hej på er!
Idag (egentligen igår då klockan har passerat 12) så firade vi Zebbe. Vi har gjort en massa saker, kortfattat så åkte vi först till Södertälje sedan till Stockholm där vi åkte runt lite med tunnelbanan för att handla lite saker, käkade mongolisk buffé och gick runt lite i Stockholm, till Gamla stan m.m.. Dagen har varit perfekt i det fina vädret och tror Zebbe blev väldigt nöjd med sin födelsedag med!
​Iallafall så var vi hemkomna i Norrköping vid 23 ungefär och då gick jag hem och just nu tar jag det bara lugnt. Som ni ser så har min telefon varit med på äventyr idag. Det är för att jag kan lyckas att låsa upp den ibland även om toutchen är väldigt seg och inte funkade alls innan. Om man har lite tålamod med mobilen så kan man TILLOCHMED posta någonting på snapchat, men då har man tur(om man har extremt mycket cp tur kan man kolla på andras mystorys!!!!).. Pusselipuss

Likes

Comments