Nu går planet mot Thailand, ÄNTLIGEN. Bloggar när jag mellanlandar. Ha det bra!! :))

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments


Likes

Comments

Tjo, sista dagen i skolan och det känns underbart. Slutar halv 5 idag så kanske inte blir något mer inlägg idag men bi får se. Det känns väldigt onödigt att gå till skolan idag för vi ska ha olika aktiviteter och det är typ bara spela data spel och titta på film och då tycker jag att man kan lika väl vara hemma. Får även mina betyg idag och jag är såå nervös. Har verkligen jobbat hårt det är håret så jag hoppas att jag får rätt så bra betyg i alla fall. :)) När slutar ni skolan?

XOXO


en gammal bild, men jag tar outfit bilder i skolan sen så får ni se hur jag ser ut på avslutningen. :)

Likes

Comments

Nu när jag åker till Thailand så kanske det inte blir jätte mycket bloggning för min del och jag kommer heller inte direkt orka göra  jätte många tidsinställda. Jag kommer nog kunna blogga lite för internatet i huset är rätt så bra. 

Tror ni att det räcker med min bloggning från Thailand och kanske några tidsinställa eller vill ni att jag ska fråga någon av mina kompisar? Vill gärna veta vad ni tycker så ni kan väl kommentera i kommentars fälltet! :)) 

XOXO

Likes

Comments
Packar för fullt här hemma, nu är kläder och skor nästan HELT klart! :))
Haft en riktig chill dag i skolan idag, har bara lagat mat och bakat. Och imorgon ska vi pyssla och äta på allt vi har lagat.
Så en riktig skön vecka.

Var på body pump igår och oj vad det var jobbigt. Har sån tränings värkt idag men jag ska ändå så försöka dra mig till gymmet. Hård träning nu fram till Thailand. Bara 5 dagar kvar.

XOXO

Likes

Comments

Sitter just nu och tittar på lite youtube klipp med Sofia.
Började packa lite imorse så det var skönt, nästan klar.
Tog även lite Bilder innan men de blev inte super bra, men här kommer lite i alla fall.

Tänk om en vecka så sitter jag på planet mot varmare grader, pratade med farmor och farfar innan och då sa de att det var 30 grader och då var det kvällen. Ska bli så himla skönt att komma ner nu, har längtar efter denna reda sååå länge nu.

När jag kommer hem så måste jag sätta mig att plugga lite så det kanske inte kommer något mer inlägg idag men vi får se.
Ha en bra söndag!!

XOXO

Likes

Comments

Dagen/kvällen har spenderas med familj på Liseberg. Skulle ju varit mysigare om det snöade och inte hade regnat så mycket men det gick bra ändå. Jag vann även 1: pris så det var super kul.

Nu ska jag hem jag titta på en film och hela dagen imorgon kommer spenderas med en kompis och sen ska jag även börja packa lite inför Thailand. Jag packar väldigt tidigt men jag är alltid så orolig att jag ska glömma något så det är bättre att börja packa i god tid.

XOXO

Likes

Comments

Mys med bästis!!

Likes

Comments

Hallo, äntligen fredag i morgon. Har en redovisning av min dikt i morgon och jag väntar direkt inte. Hatar att stå framför klassen och bara prata. Jag blir så nervös. Det är bra i alla fall att den inte är så lång. Men en dikt, hur fan läser man en dikt? Jag börjar ju bara att skratta. Vi får se hur det går.  Det är även lucia tåg i morgon så vi får se hur bra de är som sjunger. 

Idag har jag bara varit trött hela dagen, kunde inte gå upp i morse, somnade nästan på lektionerna och direkt när jag kom hem så sov jag. Är väldigt skol trött just nu så jag är jäklig glad att det är sista skoldagen i morgon :)) Det är även bara 10 dagar kvar till Thailand.

XOXO

Likes

Comments