Äntligen semester!!! Så sinnessjukt efterlängtat!
Befinner mig just nu i Visby, städernas stad enligt mig.
Här trivs jag så fruktansvärt bra, finns inget bättre place på sommaren!

Bjuder på lite bilder från dom 2 dygn vi hunnit spendera här, njut av den vackra naturen😍

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Halloj!
I helgen tog jag och min kära mamma en minisemester till Skåne, närmare bestämt Falsterbo!

Sååå härlig natur verkligen

Håller ni inte med??😍

Målet var såklart Falsterbo Horseshow, årets hästfest!

Nu ska jag äääntligen få sova lite... välbehövligt kan jag säga, haha! Pusshej ♡

Likes

Comments

Hejsan!

som jag nämnde i mitt första inlägg så jobbar jag i stall! Vet att många inte har en aning om vad det innebär så tänkte dra det lite snabbt!

Jag jobbar helger och lov på ridskolan Trolldal, där jag även rider. Det är en stor anläggning med både ridskola och privatuppstallning, vi som personal tar hand om båda!

En vsnlig dag kan bestå av att släppa ut hästar, ge dom mat, packa ny mat i påsar, mocka, fylla på vatten.. osv, och allt detta till 20/25 hästar! Tungt? JA, men sjukt roligt!

Här får ni lite gulliga bilder på 2 av dom nya ridskolehästarna! Bolson (den bruna) och Lizy (den grå)

Pusshej!♡

Likes

Comments

Hej och välkommen!

Då var det dags, att äntligen efter mycket tvekande starta denna j*vla blogg.
Har alltid velat ha en blogg, få skriva av mig, få dela med mig av mina tankar och åsikter, och framförallt ha det som ett minne, för allt jag lägger upp här är ju saker jag vill komma ihåg, hoppas jag...

Men visst är det lite roligt... Jag har velat fram och tillbaka ifall jag ska starta den här bloggen eller inte, och när jag väl bestämmer mig för att göra det så kan jag inte för mitt liv komma på vad jag ska skriva om i mitt allra allra första inlägg.

Så jag tänkte, varför inte ta en presentation. Tråkigt, och gjort säkert 1000 gånger förut, jag vet. Men det kan ju faktiskt finnas någon som tycker det kan vara intressant att få veta på ett ungefär vad det är för människa som startar en blogg såhär mitt i natten...

Jag heter Frida Berlin, jag är 18 år och bor (tyvärr) i en liten sk*tstad vid namn Katrineholm.


Typ hela mitt liv består utav häst, häst, häst. Just nu både rider och jobbar jag på en ridskola i stan som heter Trolldal, jag har alltså ingen egen häst utan hjälper en tjej med hennes häst och (framförallt) hopptränar på ridskolans hästar! Tävlar lite, inte alls mycket eller så speciellt högt just nu men är tänkt att jag ska komma ut mer nästa år...

När jag inte är i stallet pluggar jag till frisör i Norrköping. Och när det finns tid ÄLSKAR jag att hålla på med smink och all annan typ av skönhet!


Det var nog allt för mig här och nu, hoppas ni vill vara med mig på det här "äventyret", tror verkligen på detta nu ;) Pusshej!

Likes

Comments