Header

Nu har vi äntligen bokat London resan i vår. Har aldrig varit i London och är så himla glad att vi ska åka dit för har hört att det är jätte fint där och bra shopping och vem gillar inte å shoppa ? Ska spara ihop pengar så att jag kan köpa massa saker där eftersom det är lite billigare där än i Sverige. Men har svårt att spara eftersom jag vill så mkt annat 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår tolkade jag och Tove, det var så himla roligt men när man ramlar gör det lite ont har flera blå märken på mina knän med det är så värt det. Hästarna var först lite fundersamma över vad vi höll på med men sen så gick det jätte bra och min häst Mailii älskade det här men när man åkte bakom Mailii gick det väldigt snabbt och det var lite läskigt! Det här är nånting alla häst intresserade måste göra någon gång det är otroligt roligt :D

Likes

Comments

snart är det dax att välja gymnasium och är väldigt osäker vad jag ska välja men jag tror jag ska gå på ett gymnasium som är inriktat på hästar. som ni kanske har märkt så älskar jag hästar och det är som mitt liv jag kulle aldrig kunna leva ytan hästar, det låter säkert jätte töntigt men det är det inte för mig som har haft hästar hela mitt liv. Eftersom jag vet vad jag vill göra när jag blir stor så är det ganska enkelt val för mig och jag vill bli hovslagare men det finns inget gymnasium som är inriktat på det och därför tror jag väljer ett gymnasium som har med häst att göra. Vi har kollat på lite olika och den mest intressanta just nu är Sveriges ridgymnasium. Det som är ganska jobbigt med det här är att jag måste flytta till ett student hem som ligger där, jag vet inte vad jag känner att flytta ifrån min familj och inte se de på vardagarna och ta eget ansvar. Men det skulle säkert vara jätte kul och flytta och bo ihop med andra som bor där. så jag har kommit fram att jag ska gå på ett gymnasium med inriktningen häst, tror det skulle passa mig väldigt bra eftersom jag satsar 100% på ridningen just nu.

Likes

Comments

Det här året med Mailii har varit det bästa någonsin. Det har gått så himla bra vi har kommit på ganska många placeringar och har debuterat LA med Mailii. det första tävlingen som ja hoppade LA fick jag 13 fel men är ändå nöjd för det var jag som gjorde lite slarv fel men det andra LA jag gjorde var inte lika bra, då började inomhussäsongen och då blir hon inte lika pigg som hon är ut och då blev jag utesluten så det var inte så jätte kul men då får man göra nya tag. Efter den sista LA jag gjorde så snubblade hon på en bakbom och då när jag jag skulle hoppträna veckan efter var hon jätte konstig, vi kom knappt runt en 70 bana. men nu är ho på banan igen och är jätte duktig. men imorgon börjar hennes vilo vecka.

Likes

Comments

På eftermiddagen på söndagen så fick jag så himla ont i halsen så jag inte kunde svälja så på morgonen därpå blev vi inskickade till Karolinska av någon som vi pratade på telefon med. Så vi åkte dit och jag blev undersökt och det stoppade ner en slang i min näsa och det var jätte obehagligt men det uteslute att jag hade halsfluss och då fick jag medicin och nu ligger jag hemma och väntar på att bli frisk helt enkelt :) men man brukar alltid villa vara sjuk när man gå i skolan men det är faktiskt inte kul att vara sjuk man kan typ inte göra någonting så det suger men man får väl göra det bästa av situationen !

Likes

Comments

Idag är det första advent och det innebär att man får tända det första ljuset. Jag har precis kommit in från stallet där jag har ridit min lilla ponny och har gett alla hästar lunch. Nu tror jag jag ska sätta mig framför datorn och kolla på ett avsnitt från supernatural. I eftermiddag ska vi till farmor och fira 1;a advent och då kommer jag få se in kusins lilla bebis Svea igen ;) och sen ikväll ska vi åka och fira min kusin.

Bilden är från förra vinter, detta är min absoluta favorit bild på mig och min lilla ponny mailii

Likes

Comments

Sens sommaren när jag bloggade sist så har jag gjort så himla mycket :) jag har varit i Göteborg och varit på Liseberg med min familj och varit i Gävle där jag tävlade och det gick så himla bra. Nu efter sommar har jag börjat 9:an och snart är den första terminen av 9:an avklarad. Ska bli så skönt att gå på jullov snart, längtar så himla mycket. Men idag har jag verkligen inte gjort så himla mycket har ridit två hästar och snart ska jag sätta mig och plugga till spanska provet som är på onsdag! Vi hörs imorgon ;)

Likes

Comments

Äntligen är jag tillbaka och ska försöka att blogga igen! Det har gått 5 månader sen jag bloggade sist och det är ett tag sen. Jag har inga bra skäl varför jag inte har bloggat men jag har inte haft någon lust och har inte vetat vad jag ska skriva om ;) men nu är jag tillbaka och ska vara aktiv igen och skriva massa saker som har hänt i mitt liv och vad som händer just nu.

Likes

Comments