Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Dagen började med en bokad pedikyr och fortsattes sedan med en promenad på ca 1,5 timme! Nina hade möte hemma så jag tänkte att jag skulle ta en promenad och jäklar vad det finns saker att se! Gick bara runt lite i kvarteret och tiden bara flög iväg, allt är så annorlunda och så roligt att kolla på. Tog mig sedan hemåt för att äta en lätt lunch. Följde sen med Nina och handlade. Dehar speciella butiker de handlar ifrån där de finns bra grejer och där de hittar. Vi var som i en lite större butik med allt man kunde tänka sig. De sjukaste var att de hade som färska djur som de sålde. Levande fiskar i akvarium man köpte för att äta, torkade grisansikten, levande grodor och sköldpaddor i nät. Riktigt hemskt om du frågar mig, men det är de ju vana med här tyvärr...
Nu har vi bara varit hemma och ätit osv och tittat lite på resorna vi ska göra i Kina innan vi drar vidare till Bali!!!

Likes

Comments

Idag började vi dagen med att gå till polisen och registrera mig, något man tydligen ska göra när man kommer till Kina. 

Sedan tog vi en taxi till peoples park där de var marriage market. Alltså föräldrar, agenter eller andra släktingar som radat upp typ som cvn av personer som de vill para ihop med en framtida partner? Alltså går ta personer runt och letar efter någon till deras barn, och kommer föräldrarna överens så kan de bestämma träff åt dem. 

VI gick sen vidare ner mot the bund och gick längs med hemåt och runt liksom, när i stod och fotade skyline så kom det ett flertal kineser fram och ville ta bild med mig hahaha, Nina har ju berättat att det är ofta det händer och att de från ingenstans kan komma och ta en bild av en och idag fick jag verkligen  uppleva det. Även en massa smygfotningar, väldigt annorlunda hahahah

Vi käkade lunch och var hemma igen strax efter två, skönt att vara här ett tag och slippa stressa igenom allt på några dagar!

De mörkade bilderna är från mitt nya rum igår kväll !! Superhärligt känns jättebra än så länge! 

Likes

Comments

I bilen ner till Arlanda! Supernervös men också lyckligast i världen över att en av mina resedrömmar snart uppfylls! Flera tårar som fällts idag, och fler kommer det nog bli.
Puss och kram

Likes

Comments