Måndag imorgon ):) Återigen fullt upp med jobb, gymträning, skolan och sedan körkortet. Hunnit med lång sovmorgon, ett gympass, lite körkortsplugg och övningskörning idag.

Veckans planer är att beställa nya ansiktsprodukter eller gå på apoteket. Min hy har nämligen börjat få breakouts vilket kan bero på att jag slarvat och ätit dålig mat och sönderstressat dessa veckor. Slut på det!! Lutar mot Maria Åkerberg tror jag eftersom dessa känns mest skonsam mot hyn. Har även tänkt unna mig ett serum också när jag väl ska förändra min hudvård mot bättre produkter. Har under en väldigt lång tid använt ACO Spotless serien och den har gjort skillnad, men inte underverk och nu känns det som att min hudvårdsrutin är i stor förändring för det känns som att den ”stannat av”. Hoppas på att min hy börjar lugna sig, men beror nog på min hälsa just nu.

Ihelg har jag varit ute på skotertur med Ludvig och hans kompisar och Klara. Kyligt var det men det var så fint på dagen när solen kikade fram. Helt klart värt trots att jag frös fingrarna av mig. Skoterkörning är så skönt när man vill tänka på annat ett tag och bara koncentrera sig på att bara köra!!

// godnatt

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er!

Mina dagar just nu är fullspäckade. Min kalender består av att göra - listor varje dag i princip och tiden är knapp. Körkortet, skolan och mitt jobb är i fokus just nu. Vill hinna umgås med vänner med, men det finns knappt tid till det vilket är synd. Däremot tror jag att det ska lugna ner sig snart eftersom jag börjar lära mig det mesta på jobbet och jag börjar ha kontroll över körkortet. Kunskapsprov och körprovet är bokat, har även en kör - och teorilektion denna vecka så det är i full fokus just nu även om jag inte är speciellt stressad.

Har förberett veckan som kommer med storstädning av mopedbilen, samt mitt rum. Har fixat lite grejer till jobbet som skulle göras och har skrivit en lista angående allt fix med mopedbilen som måste göras innan den snart ska till försäljning. Hunnit med lite samhällsplugg och lite egentid. Haft en så bra helg och firat bästa Wilma med massa fina människor. Behövs när en redovisning, ett stort prov körkortsteori, körlektion och jobb väntas. Suck..

// godnatt!!

Likes

Comments

Min nyår kanske inte var den bästa men mina vänner som var med mig gjorde allt bättre. Däremot kan jag säga att mitt 2017 varit det mest lärorika år på alla möjliga sätt. Ser framemot 2018 men denna gång ännu starkare och ännu gladare för att jag har människor jag älskar vid min sida.

Är så tacksam för allt jag har. Är så lyckligt lottad som har funnit någon som älskar mig för den jag är och gör allt för att jag ska må bra.

// gott nytt 2018!

Likes

Comments

Blev riktig besviken igår när jag testade Subculture - paletten. Ögonskuggorna var svåra att blanda ut och smulade en hel del. Jag som tänkte använda den till nyår. Lär får träna på att använda den för att jag ska kunna få till det därför kör jag på det säkra kortet och använder mig av Modern Renaissance - paletten som jag älskar. Tänker mig något i denna stilen tillsammans med mycket copparglitter.

Likes

Comments

Godkväll kan man väl säga.

Haft fullspäckat schema idag. Först och främst startade jag morgonen med att vakna upp med Ludvig som tyvärr var tvungen att kliva upp för att fara på jobb. Tanken var att sova ut idag, men jag kunde verkligen inte somna om. Fastnade istället framför två Gossip Girl avsnitt tillsammans med frukost. Utan frukost blir det verkligen ingen bra dag. Mina planer för dagen var att göra utbildningar till mitt nya extrajobb som förövrigt har tagit precis hela dagen. Förtjänar en paus nu. Samt att beställa en ny almanacka för det klarar jag mig inte utan. Denna gång blev det en mindre och en snyggare design enligt mig hehe.

Kvällens planer är att testa min nya ögonskuggspalett från Anastasia Beverly Hills, Subculture paletten, alltså den är så fin!! Måste även försöka fixa iordning ett träningsprogram för nu när jag verkligen kommit igång med träningen och tränat utan program i några månader kan inte motivationen hållas uppe när idéer tar slut. Känner att jag ”trampar” på samma ställe utan vidare resultat och förbättring. Är det något jag verkligen är så är det att jag är målmedveten och tar allt jag gör på ett seriöst allvar, oavsett vad.

// ha bra eftermiddag!

Likes

Comments

Idag har jag äntligen fått upp min 180:s säng som jag fått av min mamma och pappa. En sängkappa, snygga sängkläder, kuddar och sedan min sänghimmel sedan tidigare gjorde så mycket. Inredning är något jag älskar och därför ändrar jag i mitt rum jämt. Det är oftast det jag spenderar mina pengar på. Suktar just nu efter en ny fönsterlampa och nya kuddfodral, men lönen måste komma först.

Lär spendera mitt jullov en hel del i min nya säng, men det är vad jullov är till för. Har såklart jobb på schemat, lite plugg och gymmet som prio ett. Är det något jag bör unna mig mer så är det ”egentid”, men tyvärr har jag upptagen i princip hela tiden även om jag vet att det är viktigt att bara släppa allt för ett tag. Nu ser jag inga ursäkter till att inte unna mig det.

// ha en bra dag!

Likes

Comments

Hej och välkommen hit!

Är faktiskt riktigt taggad på att börja blogga igen även fast jag haft den här bloggen privat för att kunna skriva av mig och ha kvar minnen. Känner verkligen hur kul det är och ser inte någon anledning till att inte dela med mig av mitt liv till andra.

Lär blogga en hel del om träning eftersom det är något jag älskar att göra, men även en hel del inredning för det är också något jag sysselsätter mig med. Jag går andra året på gymnasiet på ekonomiprogrammet och efter skolan är målmedveten om att förhoppningsvis börja på universitet med min pojkvän.

Likes

Comments

Instagram@fridawennstroom