Header

- Melanie chillar medans jag städar

Hej på er!
Håller på att städa just nu men kände för att ta en liten paus och blogga lite. Jag tänkte gå upp till vinden och hämta julgranen och klä den. Är väldigt tidig iår, jag vet. Men har köpt min första julklapp så vill ju lägga den under granen! :D och fler julklappar ska jag handla inom kort. Jag och Amanda tänkte även åka ner till Stockholm nästa helg för julklappsshopping! I morgon ska jag åka till värmland. Till min gammelmormor, ska stanna tills torsdag där, så kommer blogga därifrån. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, förutom att träffa gammelmormor då. Vilket är häftigt att vi är nu 5 generationer tjejer som är i livet. Min gammelmormor, min mormor, min mamma, jag och Melanie. Det är kul med att få barn tidigt, (och ha unga föräldrar) att man hinner att vara med och träffa sin släkt längre. Puss!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag så vaknade jag klockan 8, av Melanie såklart, hehe. Hon har inte varit sig själv de senaste dagarna då hon har jätte ont i magen och därför skriker endel när hon får sina krämpor. Därför höll hon mig också vaken till typ 4 inatt. Men i vanliga fall somnar hon kanske vid 10 på kvällen, vaknar och vill amma kl 1 på natten och därefter sover till 8/9 på morgonen för att amma igen och somnar sedan om till 11 typ. Så brukar som ni hör ha det väldigt chill förutom denna natten då haha! Men är ju inget problem för mig att vara uppe på natten då man är nattmänniska och jobbat natt innan.

Vid klockan 6 så åkte jag och Amanda ner till stan och träffade min saknade Emma som är tillbaka i Norrköping över helgen, då hon annars pluggar i Uppsala numera! Så vi käkade på fräcka, snackade ikapp en massor, Emma hälsade på Melanie för första gången, sedan gick en tripp på stan. Fick med mig en ny concealer och ett transparent puder som alltid går åt!
Nu sitter jag och Amanda i min säng och vaggar stackars Melanie, p.s!! skulle inte överlevt utan min babybjörn babysitter dem här dagarna när hon haft ont. Finns typ ingenting annat som lugnar henne just nu! Pusspuss


Likes

Comments

Pumps 499:-

Pumps med cutouts och snörning 599:-

Likes

Comments

När vi var i Karlstad på Cecilias och Patriks bröllop passade vi även på att besöka min Morfars + hans föräldrars grav.

Likes

Comments