Godkväll och hoppas att ni har en bra kväll! Igår var jag till naprapaten och kollade min rygg igen, eftersom den har blivit värre. Jag var även till banken med min bankdosa som jag inte kunnat använda på typ 1år.

Hos naprapaten så testade han trycka på olika ställen och så för att se var smärtan satt och i vilka rörelser det gör som mest ont i ryggen. Vi vet inte säkert vad som är fel i ryggen, men han sa att jag var väldigt stel och spänd i ryggen. I och med detta så måste jag testa ändra om träningen helt eftersom ryggen aldrig blir bra och detta innebär att jag inte får träna någon styrketräning på ett tag. Den enda träningen som jag får göra för tillfället är rörlighet blandat med stretch och sen så cyklar jag också (vet dock inte om jag får det), jag hoppas verkligen att det hjälper och att jag snart kan vara tillbaka på fotbollsplanen igen.

Utöver naprapatbesöket så hade jag planerat att åka till banken och fixa min bankdosa eftersom jag inte kom ihåg min kod till bankdosan. Men igår fixade jag den äntligen och fixade även nytt bank id eftersom mitt andra gått ut.

När jag kom hem så blev jag så trött så att jag låg i sängen hela kvällen. Jag somnade runt 00.00 med dator och allt i sängen, men det tog mamma bort när hon gick och lade sig. Idag vaknade jag 12.00 så jag sov alltså i 12 timmar och jag var helt klart utvilad idag.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godkväll på er alla där ute! Tänkte skriva ett snabbt inlägg innan jag ska ta en powernap.

Idag är det söndag och det vill även säga att det är min vilodag. Då menar jag inte bara en vilodag från träningen, utan en vilodag från det mesta vardagliga. Söndagar är dagar då jag bara vill ligga i sängen och kolla serier medans jag vilar upp mig inför en ny jobbvecka. Eftersom att jag sover så dåligt i veckorna så är det skönt att bara kunna ligga i sängen och inte göra någonting en dag i veckan.

Nu tänkte jag duscha en snabbis innan jag går till sängen och försöker sova en stund. Hoppas ni får en fortsatt bra söndag och att ni vilar upp er ordentligt, för det är väldigt viktigt att man gör det. Ha det bäst!Likes

Comments

Det har blivit väldigt dåligt med bloggande på sistone trots att jag skulle försöka bli bättre på det, men jag är helt slutkörd om dagarna så jag har inte direkt haft orken till att blogga då.

Jag har nu jobbat i ca 2månaders tid och har blivit helt slutkörd. Jag jobbar inte ens så många timmar som man ska göra om dagarna och ändå så är jag helt slut när jag kommer hem om kvällarna. Det kanske finns en del anledningar till att jag är det också.. som att jag till exempel sover runt max 5 timmar per natt och att jag jobbar fast jag egentligen har en rygg som säger ifrån. På jobbet får jag heller aldrig sitta ner och vila heller, utan det är bara gå fram och tillbaka hela tiden.

Det jobbiga med att vara så slutkörd är att jag inte orkar göra allt det som jag ska göra när jag kommer hem. Det blir som att jag prioriterar att vila framför att träna och göra andra saker. Jag måste hitta något sätt att bli piggare på för att orka göra saker när jag kommer hem, speciellt för att orka träna. Jag tror det skulle vara bra för min rygg om den fick bra med träning.

Nu tänkte jag avrunda detta inlägget och börja fixa lite inför morgondagens jobbpass. Hoppas på att jag får lite mer sömn inatt.

Likes

Comments

Ännu en dag på jobbet är avklarad och det känns riktigt skönt! jag jobbar och sliter och får ta mer ansvar ju längre tiden går.

I början fick jag bara fräsa inlägg och skära ut dem, men nu har jag även fått testa på att slipa några inlägg och jag har även fått börja putsa dem. Riktigt kul att få testa lite nya grejer ibland ☺

Likes

Comments

Det finns en sak som gör mig så sjukt stressad och det är när folk tjatar på mig om någonting.

Som nu tillexempel.. jag har varit borta från fotbollen i ca 5månader och enda sedan jag inte kunde träna så har folk tjatat på mig. Folk tjatar på mig och frågar mig hela tiden om när jag ska börja träna igen och det gör mig så sjukt stressad. Jag försöker ju faktiskt komma tillbaka så fort som möjligt, men det är inte så himla lätt att göra det med den smärtan jag har i ryggen. Folk tror nog att jag överdriver smärtan, vilket jag dock inte gör! Den smärtan jag har i ryggen är väldigt jobbig att leva med eftersom man blir så himla begränsad i sina val av vad man kan göra.

Vad ska jag göra liksom? Det är ingen som vet helt hundra varför jag har så ont och jag vet inte ens varför smärtan har uppkommit från första början. Den bara kom och jag har fått leva med den alldeles för länge och har bara fått sådan hjälp som hjälper kortsiktigt. Förstå att leva med denna smärtan i ryggen redan när man är 19år.. man har ju hela livet framför sig och om jag ska kunna nå mina mål och drömmar så måste jag bli bra i ryggen först annars kommer det aldrig gå. Jag ska boka tid för att försöka få hjälp med ryggen igen och även försöka få lite nya och bra rehabövningar som jag hoppas ska kunna hjälpa mig.

Jag hoppas verkligen på det bästa, för jag vet inte vad jag skulle gör om jag inte kan spela fotboll något mer :/

Likes

Comments

Hej! Ledsen för väldigt dåligt uppdaterande på senaste men det har varit mycket som har hänt och jag har haft fullt upp. Därför har jag valt bort bloggen ett tag! Men nu är jag tillbaka och ska försöka uppdatera så ofta som jag orkar.

2016 var ett ganska dåligt år om man ska se det som en helthet (Massa skador som har hållit mig borta från det jag älskar allra mest, fotbollen alltså), men självklart så var det några moment i 2016 som var riktigt bra, som när jag tog studenten tillexempel. En annan sak som var bra var när jag började skriva med en person i början av september. Vi höll kontakten och började skriva mer och mer intensivt och det kändes som jag kände denna kille innan jag ens träffat honom, vi träffades efter att ha skrivit i 4månader och det var den bästa dagen på länge för mig. Det vände dok väldigt fort.

Det är som att vi sprang rätt in i varandra för fort och att vi nu är längre ifrån varandra än någonsin tidigare. Efter att vi träffats så tog vi ett break på en gång och han skulle skriva när allt kändes bättre igen. Nu har en vecka gått och jag tittar mobilen flera gånger om dagen för att se om han har skrivit, men det har han inte gjort ännu. Det är fruktansvärt att bara sitta och vänta. Det han gjorde fick mig att må väldigt dåligt, men jag mår nästan sämre av att bara sitta och vänta på att han ska skriva. Jag måste väl ge honom lite utrymme, men jag önskar bara att han kunde släppa det som har hänt och att vi börjar om. Jag önskar att han visste hur mycket jag faktiskt sitter och väntar på att han ska skriva, men jag kan ju inte säga det till honom eftersom det var han som skulle höra av sig när allt kändes bättre... Hoppas verkligen att han kan släppa det snart.


Likes

Comments

Igår natt frös jag jättemycket och idag när jag vaknade var jag väldigt hängig.

Feber, hosta och förkylning sänkte mig och jag var tvungen att stanna hemma från jobbet idag. Jag är så seg att jag inte ens orkar stå under en längre stund och jag har nästan sovit bort hela dagen, men ändå så är jag supertrött nu.

Nu blir det till att äta vitaminer och dricka vatten, sedan är det dags att sova igen.

Likes

Comments

​Äntligen är jag hemma från jobbet efter en hård och slitsam dag. Idag har jag verkligen varit jättetrött, jag har knappt orkat hålla ögonen öppna.

Jag tog mig igenom hela dagen, men dock råkade jag göra en miss. Jag råkade slänga en fotform som gipset inte räckte till. Jag vet ju själv att gipset inte alltid räcker till alla och då brukar jag spara formen  tills nästa gång, precis som de hade gjort. Men ändå så råkade jag kasta den... det måste ha varit för att jag var så trött.

Jag är fortfarande väldigt trött, så tänkte ta en dusch nu och sen tänkte jag sova en stund för imorgon är det återigen dags för jobb.

Likes

Comments

I onsdags fick jag ett telefonsamtal och det var från min farfar som ringde och frågade om jag kunde jobba på torsdagen. Jag sa självklart ja, för att det skulle vara skönt att komma hemifrån lite.

När jag väl hade tackat ja så tänkte jag bara: ''hur ska jag orka jobba när jag bara har varit hemma i flera månader och även vänt på dygnet totalt.'' Men det gick som tur va bra att jobba och jag kände mig faktiskt rätt så pigg under nästan hela passet.

På måndag så ska jag återigen jobba, så jag ska försöka gå och lägga mig senast 02.00 både idag och imorgon, så att jag är pigg till måndagens jobbpass.

Det finns säkert någon som undrar vad jag jobbar med och då kan jag säga att jobbar på en ortoped och skoteknik. Där får jag jobba med gipsavgjutningar av fötter. Jag får ibland trycka upp formerna och blanda gipset och sen så får gipsavgjutningarna stå och torka. Därefter så måste man man raspa bort alla ojämnheter och när man har raspat bort alla ojämnheter så ska pelotter ritas dit och sen gör man en urgröpning, för att sedan slipa gipsavgjutningarna. Därefter fortsätter processen, men de sakerna får inte jag jobba med.

Andra saker som jag har fått testa göra är att sy lite olika saker på skor, plocka bort dragkedjor osv. Detta är inget heltidsjobb, utan bara ett jobb jag är på just nu för att hjälpa min farfar. Jag jobbade även där i somras och två somrar tidigare, så jag har rätt bra koll på vad som ska göras.


​Denna söta hund tillhör en som jobbar i samma lokal. Den är riktigt söt och gosig att hålla på med, trots att den ibland bits lite för hårt.

Likes

Comments