Om ni blev nyfiken på vår ytterdörr så har ni den här. (Klicka bild för länk)

Den kommer från NorDan och var ett av tillvalen från Smålandsvillan. Det kändes så smidigt att dörren väl var på plats när husleveransen kom, då slipper vi fundera mer på dörrval liksom. Det stod mellan den och en annan med 3 kvadratiska fönster på vertikal linje. Men vi kände mer för den här, bara för att få in så mycket ljus i hallen som möjligt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Här bygger min sambo Kristian garage tillsammans med sin pappa och bror som om de aldrig gjort annat. Men faktum är att det är Kristians första garage nånsin som han bygger. Hejja babe!Vi pratade angående garageport om den skulle matcha dörren till entrén till huset. (Husets entrédörr är grå) Men eftersom vi har lite OCD angående om saker ska matcha så ska det vara identiska för att vi ska vara nöjda. Så vi bestämde oss för att ta en vit garageport så vi inte kommer störa oss på fifty shades of Grey ;)

Här har ni vår garageport. Klicka på bilden för att komma direkt till sidan. Vi beställde den från Garageexperten men tittade även på en liknande från Skånska Byggvaror. Garageexperten hade en leveranstid på en dag och Skånska byggvaror hade en leveranstid på över 5 veckor... Eftersom Kristian räknar med att garaget är klar på mitten av mars så prioriterade vi en snabbare leverans då det var ungefär samma pris på dem. Visst är den fin? Motordriven dessutom, så himla bekvämt!

Likes

Comments

Så fint med runda speglar! Och Åhléns har kommit med två nyheter. Klicka på bilden för länk.

Jag skulle kunna tänka mig en rund spegel i ett av badrummen i huset med två snygga ljusarmaturer på vardera sida.

Likes

Comments

En lördagsfrukost ☕️

Kristian är och bygger på garaget så det kanske kommer upp några bilder på garageprojektet här snart. Vad ska ni hitta på idag?

Likes

Comments

Vi hade en perfekt datenight på alla-hjärtansdag, sushi och Netflix i soffan. Jag är för alla-hjärtansdag, en fin ursäkt att sätta lite guldkant på vardagen. Du som läser detta, är du för eller emot?

Dessutom är det helg nu igen och jag är laddad för att fortsätta med lite projekt. Kristian ska upp tidigt imorgon för att bygga på garaget till huset och jag har lite annat jag ska pyssla med. På kvällen är vi bjuden hem till min storebrors hus för middag och födelsedagsfirande. Jag ska försöka fylla på med lite fler inlägg här i helgen, men tills dess får ni ha en trevlig fredagkväll!

Likes

Comments

Hej där! Hur har eran dag varit så här dagen efter alla hjärtans dag? Min har varit så rolig för idag kom vårat hus!

Jag hade sedan tidigare tagit ledigt den här dagen för att huset skulle levereras, så jag och Kristian var där på plats strax innan 8 för att skotta bort lite snö från grunden och innan de var dags för dem att sätta igång.

Första lasset kom och killarna där som jobbade var supertrevliga. Vi fick stå vid sidan om för att se på håll men ibland kom dom förbi oss och minglade lite och berättade hur det skulle gå till.

Allt gick mycket snabbare än vad jag hade räknat med. Det märktes det att killarna hade bra rutin på jobbet trots att det blåste rätt så hårt.

Runt 10 åkte vi därifrån för att göra lite olika ärenden men bestämde oss för att åka tillbaka efter 15 för att se hur långt de hade kommit.

Och där stod ett hus! Kranföraren och killarna som körde lastbil hade åkt därifrån för länge sen men de var några kvar som snickrade på.

Alltså kolla! Wow!


Jag ska försöka smälta den här dagen nu och varva ner med ett träningspass, Wish me luck!

Likes

Comments

Vi bygger en villa Eksjö från Smålandsvillan! Wow så häftigt det känns, pirrigt och kul. Om jag kommer dela med mig av vår resa här? Det kan ni räkna med!

Likes

Comments

Hoppas ni får äta en semla eller två. Min chef bjuder alla oss anställda på en idag. Can't complain about that. ;)

Likes

Comments

Har ni fått någon semla än? Jag är borta med jobbet hela dagen imorgon så jag passade på att bjuda Kristian på en idag från Finas Avion. En perfekt vardagsdejt.


Likes

Comments