Hejhej, Emil här igen, har ni saknat mig mina små älsklingar? Fridz har haft lite dålig uppdatering på senaste tiden, hon är så glömsk, hihiihihi xD ris kan man äta.

PUSS DARLINGS!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Emil är en bajskorv!!!!

Likes

Comments

Det är helt sinnessjukt hur mycket jag hatar Frida Karlsson.
Mvh Emil Beer

Likes

Comments

Idag ska jag jobba, börjar om 6 min och det är löningshelg... Det betyder ASMYCKET folk.. Men de ska nog gå bra. Jag jobbar "bara" 4 timmar så :D

Likes

Comments

Jag har inte bloggat för att Nattstad appen har laggat som fan! Men nu jävlar verkar den funka! Mm aa vad har hänt då? Ingenting, plugg å jobb. Härligthärligt! Men snart är det helg och jävligt snart lov!! Det är så sjukt behövligt nu!


Likes

Comments

Idag har jag redan köpt några julklappar!!! Det tycker jag var väldigt duktigt för jag brukar verkligen inte vara ute i god tid... Men det är många kvar.. Åh vad jag vill ha jul! Och juste inne på Rusta har dom bästa tuggummit!!!


Likes

Comments

Yeahyeah.. idag hade jag idrottsprov. Jag kommer att klara det, jag känner det på mej!! Däremot är jag lite mer orolig över matteprovet nu på tisdag... 

 

Och idag har jag träningsverk!! Jag zumbade igår å va på nåt annat pass i måndags, märks att det var längesen!

 

Och idag ska jag sova hos Linnea! Het bild på oss som inte går att vända på så jag orkar inte, dden får vara så!! ;)

Likes

Comments

Idag är det verkligen söndag... Alla ligger nånstans å typ halvsover, ingen vet vad vi ska äta och ingen orkar bry sej heller... Och nu börjar jag få skolångest för jag hade tagit hem matten för jag måste verkligen plugga, annars kommer de gå åt helvete på provet.. Men jag har inte ens öppnat boken, den har bara legat på golvet hela lovet... Jag vill verkligen ha jullov nu!!! Åh jag vill bara ha bj nu oxå.. De skulle lösa allt!


Likes

Comments

Jag hade skrivit värsta inlägget å så ba funkar det inte!? Jävligt irriterande.. Det blir inte bättre av det flyger runt en fluga i rummet heller... Borde inte dom ha dött ut nu? Aa men de jag skrev var att jag kom hit till mamma i måndags så jag hann träffa mina kusiner oxå för dom åkte till London i tisdags. Bajs jag vill oxå till London... Okej så nu har jag uppdaterat lite. Bild från idag när vi var ute i solen (Y)


Likes

Comments