Hej! Den här veckan har jag mest tagit det lugnt och inte ridit så mycket. Jag red nattfari på måndagen och var i paddocken. Jobbade mest vänstersidan och försökte få honom lösjord. De gick ok. Inte toppen eftersom han är så svag i vänster men det är ju det jag försöker bygga upp.

Tisdagen red jag spottan på lektion för Petra. Vi hoppade. Det var en bana men denna lektionen berättade jag om i mitt förra inlägg.

Onsdagen red jag inte alls.

Sedan Tordagen red jag ut med Rebecka och tindra på en ganska kort men rolig runda med mycket jobb! Det var backar som nattfari fick jobba ordentligt i! Han var trött efter det. Speciellt eftersom det var sååå varmt! Red ca 18 men var fortfarande minst 24 grader! Därför skrittade vi bara genom rundan men ordentligt svettig blev han ändå eftersom det var såpass mycket terräng,

Fredag red jag inte heller ;)

Lördag red jag med Moa på Grey! Vi red en mysig uteritt oxå ganska lugnt eftersom det var varmt. Efter det var vi vid sjön (utan hästar). Då var vi ute med båten och solade. Men sprang sedan där ifrån efter att teäffat på en snok som verkligen förföljde oss haha.

Söndag red jag oxå med Moa. Vi red ut barbacka. Det var sååå mysigt. Det bar en riktigt nyttig dag med först bada och båt. Sedan äta lite pasta sedan ut och springa och träna lite muskler efter det, sedan ut och rida och sist vara ute och hoppa ( utan häst åter igen) i ca 1 Timme med Moa. Riktigt bra! Kombinationer och studs. Bra för benen kan man säga!

Vi kan ta måndag med ( igår ) jag red grey ensam. (Ska Btw bli medryttare på henne!) ska rida henne måndagar onsdagar fredagar och någon gång på helgen! Men iallafall. Jag red igenom henne och lösgjorde henne. Ett kort pass eftersom Moa dagen innan ridit henne ett ganska hårt pass. Men det gick super!

Det var min vecka! Tack alla som gjort den super!

( kommer några gammla bilder på mig och grey!)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej!!

Igår hopptränare jag. Jag red "spottan", hon var så sur! Hon. Har redan hunnit bli sommar trött haha. Hon ville inte fram alls, när jag skänka och la till spöet så drog hon upp huvudet och gick nästan ännu långsammare. Men när man väl fått gång henne är hon pigg och glad.

Hon hoppade bra när hon fått bråkat klart. Men det gjorde inte saken bättre att vi var 2 st på träningen så jag behövde ju stanna mellan varje gång. Och sen samma bråk innan vi kör...

Annars var hon fin och lydig.

Banans var: räcke till ett kryss på båge till ett till kryss i diagonalen. Sedan ett till kryss på båge till ett räcke på diagonalen. Har tyvärr inga bilder :(

Hejdå!: :)

Likes

Comments

hej!

Igår ( 15 maj ) hade jag en riktig slappdag, jag bara lag hemma och kollade på serier. Det var sååååå skönt att ha en lugn dag uta att behöva vara ute eller något, bara vara hemma. Idag ska jag på hoppträning, äntligen e hoppträning! Älskar hopträningarna för Petra. Jag antar och hopas på att jag kommer ha spottan :) jag älskar at speciellt hoppa henne. Hon är så rolig och något att hela tiden arbeta med. Jag lägger in. En bild från när jag hoppade spottan i sommras. :)

Hejdå! :)

Likes

Comments

Hej!

Denna helgen har jag mest ridit, inte vart så mycket med kompisar mer än i söndags.

I fredags var jag först inne och fixade mitt pass och tog foton m.m oc fixade det. Sedan åkte jag direkt till min plastfarkor Ingela och åt mat med hennes gäster som vi sedan tillsammans åkte till Marie och hälsade på nattfari. Vi hämtade nattfari och mysla så fick Elin ta nattfari och jag mysla och red ut runt sjön så Elin fick känna på nattfari. Sedan åkte ja hem och la mig och sov. Dagen efter på lördagen så skulle vi vara hos Marie kl 9 så skulle jag rida ut med Rebecka Pernilla och mamma istället för Ingela som skulle jobba. Vi red en kort tur för Rebecka skulle jobba men jag och mamma red sjön oxå eftersom det blev så kort. Sedna åkte jag hen och tog det lugnt tills eurovison började. Igår alltså söndag var jag med mindy och Matilda. Sedan gick Matilda hem och jag följde med mindy hem. Sedan fick jag rida deras b-ponny robin! Han var sååååå rolig att rida pigg och lite galen :) det bar min helg! Den var toppen!!

Likes

Comments

Hej!
Igår hos min farmors islandshäst Nattfari. Ingela skulle rida lektion 19:00, innan det så grattade vi Erika som fyllde 50! Vi tog in nattfari och gav han hö och borstade han, han fäller såååå mycket just nu! Han har typ 3 olika färger😂 svart mörkbrun och ljusbrun. Förra veckan klippte jag hans svans och man och den blev faktiskt hyfsat bra även om han är såååå fluffig och mycket man haha, men svansen blev bra iaf. När Ingela red lektion för Liza blev nattfari jätte fin och mjuk! Jag fick rida om sista 5 min för Liza och hon är bland den bästa tränaren jag har ridit för! Hon var positiv och tydlig men vad man skulle göra! Nattfari fick träna på att gå fram mer för skänkeln och att gå på vilt eftersom han lätt flyter in i volten och trycker in bogen mot mitten. Men han var super gick på en bra volt och sökte sig neråt. Jag behövde knappt styra honom med varken tyglar eller skänklar utan han visste vart han skulle! Hoppas han forsätter vara så fin och fick bra tips på övningar' sedan var vi klara och borstade nattfari m.m och sedan släppte ut honom och åkte hem. Sedan gick jag typ och la mig direkt.
Det var min dag! Hoppas ni gillade det, Hejdå!

Likes

Comments