Efter en lååång & efterlängtad varm dusch ligger jag i sängen med en massa tända ljus omkring mig! Det är så mysigt att det äntligen börjar bli höst och lite mörkare ute så att man kan tända ljus och bara gotta sig!
Imorgon är det fredag och då blir det nog lite käk ute någonstans och sen bio med min kära vän Andrea!

Tänkte dela med mig av vad jag använder för ansiktsprodukter och hårvård!
Eftersom att jag har väldigt torr och känslig hy är det viktigt för mig att använda produkter som inte har en massa parfym i eller starka medel. Just nu använder jag mig av Cliniques dramatically different moisturizing cream samt deras clarifying lotion 1.0. Clinique är 100% allergi testad och utvecklad av riktiga hudläkare. Det är faktiskt första gången jag har köpt deras produkter och än så länge är jag supernöjd!! Värt att testa om du har torr hy!

Till håret köpte jag nyligen Löwengrips care&color shampoo & balsam. Tyckte att det var superfina, eleganta behållare när jag så dem i affären plus att de luktade mumma, så de fick följa med mig hem! Dock så blev jag ganska besviken.. Är ganska kinkig med vad jag använder för schampoo och balsam till mitt hår. Håret, likt som min hud, blir väldigt torrt och frasigt lätt så då behöver jag produkter som verkligen, verkligen ger håret fukt och även behåller det. Detta levde inte upp till mina förhoppningar alls, tyvärr.. Innan så hade jag Kevin Murphys Angel rinse duo, och det är ju bara AMAZING! Både schamooo och balsam är drygt och när det är färdigtvättat så känns det verkligen som att håret är just "angel like" Priset ligger väl på ungefär 400kr för både schampoo och balsam, och det är såå värt priset. Kommer nog att byta tillbaka inom kort!

Likes

Comments

Hej!! Åh, va kul detta ska bli! Jag har ju aldrig riktigt bloggat förut så detta kommer att bli intressant.

Denna skönheten var jag och hämtade ut på väg hem från jobbet i dag! Kommer att bli perfekt nu i höst när man ska ut och bara vill ha med sig det viktigaste! Och äääälskar insidan, helt vinrött sidenliknande tyg. So classy! Har aldrig riktigt fastnat för Moschino tidigare, men efter att ha kollat in väskan på Zalando så blev jag kär!

Nu ska jag snart in i duschen och fräscha upp mig, och sedan blir det att kolla det senaste avsnitten av Hollywoodfruar! Har längtat såå tills det börjar, och nu äntligen.
Pussar!

Likes

Comments