Header

Mina vänner är så sjuka. Förra året tog Louise hem det hela och satt alltså i juryn i år, men Talangjakten 2015 vann allas vår älskade Nilla tillsammans med Zack, Martin och Alfred, aka resten av "The White Signs". Snacka om att deras (något oväntade) seger gjorde kvällen för alla oss som var där och kikade för deras skull! Så stolt. ❤

Kunde inte önskat mig bättre sällskap heller för den delen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alldeles snart ska jag bege mig mot gymmet för att sedan förbereda mig för att få mitt hem invaderat då Julia firar sin födelsedag för andra gången, men innan dess kände jag att jag ville kika förbi här en sväng.

I och med tidsbristen tänker jag också gå rakt på sak - I onsdags kväll såg Celinn, Sander och jag FIVE FINGER MOTHERFUCKING DEATH PUNCH på Hovet i Stockholm, och vilken SJUK jävla konsert det var. Med både "Devil you know" och "Papa Roach" som förband var vi nog inte ensamma om att vara astaggade (och samtidigt mer eller mindre slutkörda, hahah) när Five Finger väl klev på, men även de bjöd på en show som hette duga och fick därigenom igång oss alla igen. Upplevelse för livet, no doubts. Om det är möjligt älskar jag dem bara ännu mer efter det här.

Likes

Comments

Well, jag har äntligen kommit rätt. Jag må älska fysik och framförallt kemi, men den där satans matten förstörde för mig så otroligt mycket.

Efter nästan ett och ett halvt år lessnade jag således på Naturvetenskapsprogrammet, och i skrivande stund går jag min andra dag på Estet Musik. Jag kan med all övertygelse säga att det var längesen något kändes så pass bra, men det jag uppskattar allra mest är utan tvekan det faktum att jag inte behöver räkna ett enda mattetal till (i en mattebok) i hela mitt liv. Score.

Med det sagt vill jag nu be er alla att rösta på min nya härliga klass i "The Battery Challenge", en kampanj som är till för att promota laddningsbara batterier. Videon de har skickat in som tävlingsbidrag, som jag för övrigt tycker är grym, hittar ni här ovanför. Det bidrag som kommer på första till femte plats vinner en del para vilket man knappast tackar nej till, men det är ju faktiskt även för en god sak. Röstar gör ni här!

Likes

Comments

​En spårad halloweenfest, en kväll på Brasserie Udden och ett födelsedagsfirande senare lider ännu ett höstlov mot sitt slut. Som tur är har jag haft det riktigt bra under veckan som gått, och kommer troligen fortsätta ha det jäkligt bra framöver trots att det är "back to reality" som gäller imorgon. Mer om det senare.

Men hallå... Syrran fyller alltså 14 idag. Fjorton. Jag var seriöst 14 för typ en månad sen? Tiden går så läskigt fort.

Likes

Comments

Höstlov it is, och här nedan följer några bilder från det jag hittills har ägnat den största delen av min tid åt. "Autumn Leaves Sessions" kallades så passande dessa två spelningar som vårat sköna lilla gäng i måndags körde på Ungdomens Hus i Orsa, och igår på Moras motsvarighet "Rosa Huset". Leif Borgert stod för jazzhistorian, "The White Signs" för rocken, och The White Signs XL (fyndigt va?) för bluesen. Det var just XL - biten som innefattade mig och fina Klara på sång, ett moment som jag måste säga har varit riktigt roligt! Att döma av publikresponsen verkar det även ha varit ett uppskattat arrangemang utåt sett, vilket självklart är det som känns allra viktigast.


​Hela kalaset arrangerades av Ung Jazz Orsa - Mora, och alla bilder är tagna av Magnus Caris.

Likes

Comments

​Alltså, nörden i mig skriker av lycka över det här! Förra veckan var jag och hämtade en hel tidsskriftsamlare fullproppad med Fangorianummer hos pappa, och jävlar i min själ vad jag kommer njuta av dessa. För er som inte har koll på det (vilket troligen är de flesta) är Fangoria alltså en filmtidning inriktad på min favoritgenre skräck, och som inte det vore nog är nästan alla de nummer jag fick med mig från åttiotalet - Enligt mig skräckfilmens absoluta storhetstid. Bingo.

Likes

Comments

​Jag är fullt medveten om att ingen av dessa bilder enligt den allmänna uppfattningen är något stilmässigt mästerverk. För mig är de dock det, vare sig det är mer eller mindre, och jag saknar verkligen perioden i våras då alla dessa bilder togs. Just nu befinner sig inspirationsnivån sorgligt nog i botten varje gång jag ställer mig framför garderoben, och mjukis - eller träningskläder känns alltid som de mest lockande alternativen. Orsaken till det hela kan väl egentligen troligen identifieras som intåget av det kalla höst - och vintervädret, men det ändrar inte på det faktum att jag mycket hellre hade klätt mig såhär.  ⬇

Likes

Comments

Med favoritfrukosten i magen och efter en välbehövlig sovmorgon gav jag mig idag iväg till skolan för enbart en fysiklektion och ett möte, och nu är jag alltså redan tillbaka hemma. Behöver mer av den här varan. Jag har ju dock knappast tänkt ligga på latsidan under resten av dagen, men vad som helst är bättre än skolan. Och till dig som inte har en fullt så lättvindig måndag som jag, vare sig det beträffar skola, jobb, eller annat - Kämpa.
Peace out.

Likes

Comments

Oktober och dess vackra rosafärg är här för trettonde året i rad. Självklart stödjer jag kampen mot bröstcancer med ett armband från "I love boobs" och 2015 - års Rosa Band - Något jag definitivt tycker att just du också ska göra. Bandet är i år designat av den prisbelönta trion Claesson Koivisto Rune och beskrivs såhär:

"Varje dag får 20 kvinnor i Sverige bröstcancer. På vårt rosa band ryms ungefär lika många stora cirklar med en liten cirkel mitt i. Ett enkelt mönster och en påminnelse om varför vi måste bekämpa denna sjukdom."

Rosa bandet kostar som vanligt 30 kronor.

Likes

Comments

​Några fler bilder från det jag haft för mig den senaste tiden. Nu är det fullt fokus på skola och träning som gäller, och det känns ärligt talat ändå rätt okej att vara tillbaka i den stressiga, men ack så trygga vardagen, efter ett som vanligt alltför snabbt passerat sommarlov.

Likes

Comments