God Kväll!

Jag har behövt andrum ifrån bloggen ett par dagar då jag känner att jag har lite att tänka på just nu och beslut att ta.
Önskade verkligen att jag var Säljchef ibland och kunde få mina tankar och funderingar att gå igenom.

Jag känner mig så otroligt maktlös som Biträdande Säljchef, jag har verkligen inget att säga till om känns det som.
Varför har man en förste man? En såkallad ”högra” hand?
När alla beslut ändå tas över mitt huvud?
Jag känner mig som en helt värdelös människa när det kommer önskemål ifrån alla håll och jag försöker verkligen bita ihop, vara förnuftig och prata med min chef.

Men ändå står jag fortfarande här utan en hint av att jag har rätt eller självklart ska vi göra så eller ställer du upp för mig så ställer jag upp för dig. Det känns som jag står och trampar vatten eller som att jag skriker men ingen hör mig.

Idag var en sådan dag, en dag som alla andra men som innehöll en jäkla massa frustration, ilska, stress och besvikelse.
Besviken på hur personer bara ljuger än rakt upp i ansiktet, döljer information och påstår sig göra saker men som inte alls är gjort.
Jag är verkligen otroligt trött på sånt här..

Vad är detta för sandlådenivå? Visst, jag har bara 9 år i branschen och har fortfarande mycket att lära.
Men om jag säger såhär, blir det ingen förändring snart så är det precis vad jag kommer ha på min meritförteckning:
9 år i branschen…. That´s It

Jag vet att jag inte ska tala om sånt här på bloggen men jag behöver dela med mig av mina tankar och frustration.
Men jag märker jue hur mina arbetskollegor ser mig tappa förståndet mer och mer, jag om någon borde hålla mig både fokuserad och stark. Visa ett gott föredöme och att tillsammans klarar man allt.
 M
en efter dessa motgångar gång på gång så vet jag faktiskt inte hur mycket ett psyke kan klara mer.
Börjar jag ge upp eller är detta bara början till ett liv i helvetet?
Jag tröttnar mer och mer, orken försvinner mer och mer.
Är det dags för mig att efter 9 års trogen tjänst göra slut med mitt jobb eller är jag föralltid dömd att leva såhär.

Jag hoppas på förändring och jag hoppas det kommer snart
Go Natt mina vänner <3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Min HTC som jag så snällt fick av min syster för snart 1 år sedan ville inte vara med längre, råkade tappa den i golvet (som så många gånger förut) och denna gången valde den att svika mig fullständigt.
Gjorde ett tappert försök med att få igång den igår men utan framgång....

Så nu sitter man här med sin "gamla" Sony Ericsson som dock fortfarande fungerar efter nästan 1 år i en byrå-låda.. Det går att gå ut på internet på den men den har lite problem med mitt Wordpress konto (min vanliga blogg) så därför är jag här inne och gästspelar.  
Och resultatet blir väl sådär snöggt.. NOT

Jag har alltid gillat Nattstad, därför man varit medlem sedan starten men under all Facebook-yra så glömdes detta konto bort. Och nu när man kommer in på det igen så är det en hel del förändringar men jag gillar det.
Vi får se om jag fortsätter blogga här efter jag fått köpt min nya Smart-Phone, måste bara bestämma mig för vilken sort. HTC? Iphone? Samsung?
En djungel som jag får sätta mig in i senare tror jag.
Inväntar med spänning på iPhone 5 så man kanske ska vänta ett tag med att köpa någon ny mobil ;)

Men nu får jag sluta att ta upp tiden med att blogga och forsätta arbeta, var tvungen att ta en break bara :)
Till min HTC  :(


 

Likes

Comments

Jag?? Knappast!! Jag fick ett samtal för en stund sedan, en jätte trevlig tjej som ville erbjuda oss en tid hos dem i helgen för makeup o fotografering utan kostnad. Innan så har jag alltid tackat nej för jag känner att jag inte är i form osv men detta året tänkte jag att jag har inget att förlora, kommer nog säga ja till de flesta galenskaper. Det enda som man förlorar egentligen är ett par timmar av familjens liv, till något så roligt som fotografering o sen blir jue detta Vikings första fotosession också ;). Det är ganska roligt när de säger att det är kostnadsfritt, själva grejen är jue gratis men när bilderna är tagna så kostar dem jue. Om det är nått eller några foton som man vill ha. Men ser det ändå som en rolig grej ;). Har ni varit på någon sådan fotosession o vad tyckte ni? Roligt? Hemskt? Dyrt?


Likes

Comments

....är väl ändå en mardröm
Skulle jue inte dricka sååå mycket och därför köpte man jue inte hem någon cola..
Varför säger man så dumma kommentarer som att jag ska bara ta några öl eller ett glas vin..
Mitt intag igår efter att varit alkoholfri i över 17 månader var:
1 vodka/juice, 2 cider, 3 öl, 2 red bull/vodka, 4 Mojitos och 1 glas vatten..
Men trots detta så mår jag faktiskt bra idag men VILL HA cola..
Jag undrar bara vad det är i colan som gör att man "känner" sig bättre?

Hur som helst så var det en rolig kväll igår..
Man kom överens med människor som man absolut inte trodde att man kunde umgås med privat..
Vi hade som sagt firmafest igår med våra sex anställda och finns det något arbete där man kommer överens med alla? Jag tror inte det..
Våran personkemi funkade inte alls för två år sedan när hon började hos oss och har egentligen aldrig gjort men tänk vad tiden och mognad kan göra *hahaha*
Hoppas på bättre samarbete nu då  :)

Åter tillbaka till krogen och dessa desperata människor som 5 minuter innan stängning går runt och söker, söker, söker... Och då menar jag inte efter jackan för att gå hem utan de där patetiska människor som har försökt hela kvällen med att hitta någon som de kan ha nått gnutta gemensamt med.. Som antagligen skulle vara alkohol & en hög telefonnummer i fickan..
De bjuder upp på en sista desperat dans med någon de lagt ögonen på sådär för 2 minuter sedan då synen stegvis kommit tillbaka eftersom de har de senaste timmen bara druckit vatten..
Dessa människor som jag själv har sååå svårt för skall alltid komma fram till mig med dumma kommentarer som att jag känner igen dig eller sågs inte vi här förra helgen eller om man behöver taxi hem.. *suck*

Men för övrigt var det en bra kväll
*over and out* 

Likes

Comments

... då jag vill bli radikal och göra hemska saker mot människor för att de skall fatta att de gör fel. Det blir så när människor protesterar och protesterar men ingen lyssnar för att de med makt får som de vill oavsett om de har rätten på sin sida. Frustration skapar ilska och aggressivitet.
Jag talar ju såklart om den jävla vargjakten som varit.

Hur kan jägarna ha så mycket makt? Vad består den makten av? Är jägare särdeles rika?
Man får ju mer intrycket av att de är inavlade bönner från norr som försöker hitta på en miljon anledningar till att de skall få skjuta varg när det egentligen handlar om prestige och neandertalarrädsla för monster i skogen.
Har de makt för att de har vapen? De kommer ju knappast löpa amok och skjuta politikerna om de säger nej... eller kommer de vägra skjuta allt annat och politikerna ser framför sig hur älgarna tar över Sverige som i ett nordiskt Jurassic Park?

Man VET att ursäkten att man behöver få bort genetiskt defekta vargar var bullshit.
2009 sköts inte en enda genetiskt defekt varg...
Risken är bra mycket större att man skjuter av massa friska vargar och i så fall skapar genetiska defekter då inaveln ökar då stammen blir mindre.
Man VET att vi håller på att utrota vargen, annars skulle man inte börja tala om att importera lite ryska vargar... vilket är så jävla ologiskt att man mår illa.
Hur fan räddar man svensk varg genom att skjuta dem och importera andra?

Vargen utgör inget hot. De flesta märker inte ens av att den finns där. Och i de fall man gör det så gilla läget... skogen är inte mer vår än vargarnas. Inte ens då det fanns mycket varg var det speciellt vanligt med vargattacker... tvärtom väldigt ovanligt. Men i detta landet vill vi tydligen utrota allt som är potensiellt farligt. Tur att vi inte bor i Australien, vilket jobb det skulle vara med att utrota alla farliga djurarter då. Då hade vi kunnat se fram emot stora spindelmassakern 2011. Eller nej förresten, spindlar går ju inte att stoppa upp och stolt visa för sina jägarkompisar och känna sig som en riktig man.. så dum jag är.

Och naturvårdsverket som man sådär lite korkat trodde var djur- och naturvänner dunkar jägarna i ryggen och gör en gissning att det nog föddes tillräckligt med varg för att de skall tåla att skjutas av lite. Gissar!! Vem fan baserar jakttillstånd på gissningar som innebär utrotning om man har fel?! Vad är det med de där jägarna? Har de en sådan där magisk liten råttfångarflöjt som de kan spela i och så dansar politikerna efter dem med ett hjärndött leende och säger ja och amen till allt de vill. Skjut varg. Skjut björn. Skjut lo. Skjut ihjäl dem allihop. Använd plågsamma fällor. We don´t care.
Bara vi inte att sura jägare som hotar med att skjuta ihjäl alla djuren oavsett... för vad skulle hända då? Då hade vi ju haft ett problem... som man måste ta tag i.. nej hujedamig vad jobbigt.

När till och med EU går in och granskar och tycker att Sverige fan får ta och skärpa sig. Inte ens då tänker politikerna till. Nej då skyndar man sig att tillåta en jakt till... och låt mig gissa... de kommer efteråt säga i media att det kanske var lite dumt så det kanske vi inte skall göra igen. För att lugna alla jaktmotståndarna och få dem att tro att nu blir det inget mer... så de slappnar av och inte hinner agera innan de viker sig för jägarna nästa år.

Sedan sitter vi här i Sverige och ser ner på andra länder med utrotningshotade djur och tycker att fan vad korkade de är. Hur kan de göra nåt så hemskt? Tigarna, blåvalarna... vi suckar och undrar varför ingen sätter stopp. Men vakna då idioter!? Vi gör ju likadant! När vi väl utrotat vargen är det ingen som kommer tänka att det var ju dumt av Bosse, Bengt och Berra att skjuta ihjäl de sista vargarna... nej de kommer tycka det är VI som gjorde det.
Vi allihop! Vi som inte sa stopp!

Fylla politikernas trädgårdar med kadaver, hälla djurblod i varenda rum i riksdagshuset, utlysa licensjakt på vargjägare... ja det är vad jag vill göra just nu. Så frustrerad blir jag, så arg, så ledsen. Men det stannar ju där, inom en, för när det kommer till kritan är jag ju precis som majoriteten av detta lands befolkning... en bekväm jävel som glömt bort hur man verkligen protesterar, som skriver på en lista och knyter näven i fickan i väntan på att någon annan skall skapa förändring.
Jag skäms. Över mig själv och alla andra i det här landet
.

*over and out*

Likes

Comments

 Jag har som sagt två bloggar och på denna blogg skriver jag inte så mycket om mitt liv direkt..
Utan mer tankar och funderingar över livet i allmänhet..

Igår var jag hos en väninna som just nu går igenom en tuff period och man vet inte riktigt vad man ska ge för råd.. Det finns såååå mycket kärlek mellan dessa människor men det ska gå i krasch pågrund av något så dumt som olikhet..
Visst kan man vara olika om vissa saker som t ex:
Bara för att jag städar på ett speciellt sätt så behöver inte det betyda att det är det rätta sättet..
Som för killars del så kanske de tycker att det är gör rent och städat hemma men så kommer jag hem med mina kritiska ögon och tycker det är gööör stökigt.. Man måste mötas på halva vägen och försöka komma till en lösning.. Jag sitter här och hoppas hoppas hoppas

Sen måste jag skriva ett lite hatiskt inlägg:
Detta handlar om pensionärer som rör sig ute i trafiken när det har snöat..
Allting stannas upp pågrund av att dessa ska ge sig ut på vägarna och köra i 30 km/h.. Kööön växer bakom dem men de kör obemärkt på i sina snabba 30 och kramar ratten som om den var deras enda livlina till att överleva denna monsterkörning.. Bilar kör om dem och de får nästan en hjärtattack & e påväg ner i diket när de ska hutta med näven samtidigt som de ska försöka styra, bromsa, växla och få på vindrutetorkarna samtidigt..
För min del kan jag bara ligga bakom dem och småflina då jag inte har någon tid att passa eftersom jag är mammaledig och kan välja att ligga dem i röven hela vägen in till stenungsund..
Bara inte bakomvarande bil tror det är jag som skapar köön liksom *hahaha*

*over and out*

Likes

Comments

Det har varit hektiska dagar dessa 4 dagar och därför har min blogg legat nere ett tag.. Hoppas ni inte saknat mig för mycket..

Just nu går Viking igenom en jobbig period då han lever på alvedon känns det som, tänder som spökar för fullt och ingenting är bra..
Eller det är första dagen idag som han är riktigt jobbig, vi drar alltid ut på det innan vi ger honom värktabletter och då inte för att vara hemsk emot honom utan för att BVC varnat oss för att ge dem värktabletter..
Det kan påverka deras immunförsvar och bla bla bla..
Högst tre dagar i rad med får man lov att använda dessa suppar  =/

I måndags var jag i stan en sväng och sen jobbade jag kväll..
I tisdags så umgicks jag med Sofie & Peirina på torget med fika och en hel dag i solen.. *jätte myyyys*
Får vi allt göra om..

I onsdags var vi och besikta Zephyren som fick ett par tvåor men lätta att åtgärda hoppas vi.. Spindellederna är väl inte så lätt kanske men en massa trögflytande fett så ska det gå eller vad nu Valle sa..
Sedan var jag hos Malin och tjötade.. Önskade att man kunde ge över lite av sitt egna immunförsvar till henne så hon kunde känna sig hyffsat frisk en dag iallafall eller bästa möjliga lösning, ta bort hennes fibro..
Var och storhandlade på eftermiddagen och sedan gjorde John middag här hemma och vi möööös resten av kvällen..

Idag har man fikat hos Lill Tess och det var trevligt eftersom det blev ett par timmar.. Längtar till våren och sommaren då man kanske kan vara ute mer i friska luften.. För idag gick det jue inte alls med tanke på vädret och SNÖN..
Fick ätit lunch ihop och Elle & Viking lekte trots att det är ett år emellan dem.. ;)
Det var nu man upptäckte hur stor ens lilla Baby börjar bli då han nästan är lika lång som Ella och väger lika mycket *hahaha*
Ella är snart 20 månader gammal i jämfört med Vikings 8 månader snart :)

Var på BVC med, hos läkaren som kollade Viking i öronen och upptäckte ingen vätska eller öroninflammation.. Utan antagligen har han bara varit förkyld.. Vägde och mätte han i tisdags och då vägde han 9430 g och var 74.5 cm lång.. Han börjar bli stor vår kille  :D
Nu på kvällen har John gjort mat (usch vad jag hatar att laga mat) och jag har gosat med en SUR Viking som matvägrar och beter sig *hehehe*

Nu hör man ifrån sovrummet hur Viking och John busar, hjärtliga skratt ifrån Viking och det går enda in i stjälen..
Men nu ska jag ta disken och plocka lite, hoppas på att Lill Tess kommer hit imon men vi får se

Ett citat som passar för idag är:
Människor har en förmåga att använda förstoringsglas för att se andras fel o brister....
istället för att använda en spegel o upptäcka sina egna!!

Likes

Comments

Förr var jag otroligt bra på att skriva blogginlägg här..
Kanske för att jag inte hade någon större kunskap i hur man gör en egen blogg eller så var det helt enkelt bekvämt..
Ser dock att det snart är 2 år sedan jag skrev här och om man ser tillbaka på mina äldre inlägg så mådde jag nog inte riktigt 100% bra..
Trodde jag visste var kärlek var osv..

Känner att jag tryggt kan lägga det bakom mig då mitt liv fick en vändpunkt februari 2009 då John tog klivet in på bensinmacken och så även rakt in i mitt hjärta..
Idag lever vi tillsammans med våran son (Viking) på snart 8 månader och vi har otroliga planer för framtiden.. John är verkligen min bästa vän och en underbar livskamrat..
Denna kväll sitter vi i soffan och myser med ett glas vitt vin medan Viking sussar gott i sin säng..

Men nu blir det till att krypa under täcket i stället..
Något man aldrig vänjer sig vid när det kommer till att ha barn är dessa tidiga mornar då vi båda har lätt för att sova bort en hel dag *hahaha*
Inatt har John ansvaret för Viking och jag får sova, har dock haft väldig tur med Viking med tanke på att han sovit mellan 10-12 timmar i sträck per natt sedan han var 1 månad ;)
Men han kan dock vakna till liv av en mardröm eller för att han vill ha nappen, så inatt får John gå upp om det skulle vara något
Detta innebär SOVMORGON för mig så natti natti  ;)

Nattstad eller ens egna hemsida?
Får nog tänka ett tag till på detta

Likes

Comments

God Morgon mina vänner!

 

Idag är det onsdag och vädret är verkligen skit..
Tur att man bara ska hålla sig inne innan man åker och jobbar..
Försöker få ork att röja upp lite i lägenheten eftersom man ska till varberg nu torsdag till söndag och kusin ska låna my mansion.. *hahaha*

Vad har hänt det senaste... Har varit sjuk till och från men nu har man äntligen fått ett namn på vad det är man har trodde jag.. Streptokocker sa jourläkarn men nu i fredags så var jag på "utredning" hos min husläkare..
Hon ställde massa konstiga frågor, klämde på massa konstiga ställen, lyssnade på lungor, hjärta och kollade mandlarna..
Fick lämna 3 rör med blod som visst ska ge svar på en hel del så ska hon höra av sig nästa vecka.. På grund utav att jag har sådana problem med mina leder så funderar läkarn på om det kan vara reumatism, fibromyalgi, soriasis eller någon annan sjukdom som har koppling till lederna..
Hoppas på att man ska få ett slut på detta frågetecknet nu bara..

Är otroligt lycklig att man har träffat en sådan underbar kille som ställer upp i vått och torrt, som får stå ut med mig när jag gnäller som en jäkla kärring..
John är verkligen hur underbar som helst så jag hoppas över allt annat att detta ska hålla. Har aldrig kännt såhär starkt för någon och han betyder allt för mig (utan att försöka låta psycho).. =)

Hoppas alla mina vänner mår lika ba som jag.. ;)
Förlåt att jag är dålig på att höra av mig just nu men det har varit mycket det senaste.. Tänker på er..
Puss och Kram
Fridizen
 

Likes

Comments

Just nu känns det precis som att mitt liv har börjar och jag har verkligen hittat VÄRLDENS underbaraste kille... Trodde verkligen inte att jag var värd en så underbar pojkvän.. 
Men som sagt den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge...
Jag har ändå varit singel alldeles för länge att jag trodde att jag skulle vara för kräsen för att någonsin hitta någon...
Men jag har verkligen hittat min soulmate som det känns just nu..

Den här känslan som hade när man var liten och kär...
Konstant fjärillar i magen och man kan bara inte sluta att le.
Kunderna och mina arbetskamrater älskar jue mig nu eftersom jag är så glad, sprallig och lycklig hela tiden... *mohahaha*

Så om detta är en dröm så vill jag aldrig vakna...
Älskar mina vänner (ni vet vilka ni är) och nu ska jag snart stänga här för att bege mig hem och MYSA...
Älskar mitt liv och min familj...

Puss och Kram

Likes

Comments