Heeej. 

Nu har vi tänkt lite (eller vääldigt länge haha) på hur vi ska göra med bloggen.. Men  vad kom vi då fram till? Jo, vi kommer börja blogga igen för det är så kul att kolla tillbaka på vad man har gjort oså haha! Så nu kör vi igång denna bloggen ännu en gång. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kollar in här på bloggen ibland och ser att det finns dom som fortfarande kollar in här då och då! Jätte kul verkligen eftersom den inte uppdateras. Men hade tänkt att ta tag i den efter jag jobbat klart, sommarjobbar nämligen. 
Men ville bara säga att det är så kul när det finns dom som fortfarande kollar in här. Puss / Carolina

Likes

Comments

Så skönt när det är bra väder ute, alla blir mycket gladare då och allt! Åååh :)
Nu ligger jag i min lillasysters säng och har nyss duschat. Så skönt! /Carro

Likes

Comments

En sak jag har svårt för är att vara mig själv inför andra. Jag är väldigt tillbakadragen men dom som känner mig vet att jag är helt tvärtom egentligen haha!
I t.ex skolan har jag svårt för att prata med folk i en stoor grupp. Men jag har så fina klasskompisar så måste bli ändring på det :)
Jag vill att alla ska veta hur jag egentligen är och att jag bara inte är tillbakadragen //Carro

Likes

Comments

Måste sluta lipa för allting nu och se det positiva istället och sluta tänka på allt som vart och ta vara på det jag har! 
Idag känner jag ändå att det har blivit lite bättre, men man kan egentligen inte säga så efter en dag. Men jag hoppas på att detta håller i ett tag nu, så jag blir den glada och spralliga tjejen jag va förut. Är trött på att må dåligt nu haha. 
Puss / Carro

Likes

Comments

Det har vart jobbigt för mig, eller det är fortfarande jobbigt.. Varför är ingenting jag vill skriva på bloggen!
Allting händer detta året känns det som, men det är bara att kämpa på och se allt från den ljusa sidan vilket är tufft.
Snart kommer väl allting bli bättre, det hoppas jag i alla fall.. För när jag mår såhär påverkar jag alla runt omkring mig och det vill jag verkligen inte göra..
Detta kommer bli jobbigt, men det är bara att köra på!! // Carolina


Bästa kusin.

Likes

Comments

Idag har inte vart någon bra dag! 
Var ute på Hönö med klassen för att kolla på havet, arter osv.. Jätte kul att vara ute i regnet flera timmar! Usch asså.. 
När jag kom hem somnade jag en stund för att sedan åka till vårdcentralen, varför är inget jag tänker skriva här.
Kom hem runt halv nio igen och nu vill jag bara sova! Men kanske ska ta och kolla på någon film eller serie innan, får se. 
Det är så mysigt att ligga i sängen och kolla på film under täcket med min vete kudde eller vad det kallas? Så varmt och gott hahah. Jaja, ointressant osv, ska fixa vettigare inlägg imorgon osåååå
Puss/ Carolina


Likes

Comments

Ni som läst bloggen innan kanske vet att jag har haft problem med några kompisar som jag funderat på att kasta, och vet ni vad? Jag har kastat dom nu, och ni kan nog inte ana hur mycket bättre jag mår nu! Jag insåg att jag inte kunde ha drama queens i mitt liv som fick mig att må dåligt gång på gång. Då var det bättre att kasta dom. 
Är lite irriterad just nu och behövde skriva av mig. Förlåt, tyck jag är fjantig om ni vill men detta är MIN och EMILIAS blogg. Gillar ni den inte, så läs den inte :) // Carolina 


Likes

Comments

Sitter nu och kollar på tv och har en del att fixa nu ikväll, läxa osånt! Så bloggen kommer antagligen igång på riktigt sent ikväll eller imorgon.

Likes

Comments