Ligger sjuk för tillfället (långdraget). Så har ej haft orken att prioritera bloggen. Men nu kände jag att det var dags att ta tag i den. Jag älskar att skriva och det har bara kliat i fingrarna dem senaste veckan.


Jag tänkte tipsa er om en sak som kan förändra mycket inom sex, men jag börjar lite lätt för att se vart jag har er läsare ;)

DEN KLASSISKA ÖGONBINDELN.


Du kanske tänker, jaha, detta är väl inge nytt, eller gud va töntigt jag vill ju ha ögonkontakt osvosv. MEN.. Med en ögonbindel så ser du ingenting, vilket gör att dina andra sinnen förstärks, såsom lukt, känsel, smak och hörsel. Sätt på din partner en ögonbindel och börja massera med någon god massageolja. smek på dem känsliga ställena, kyss, ge oralsex etc. Tro mig det kommer öka kåtheten, blötheten, och den kommer bli en favorit i sänghalmen! ;)


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Tjabba tjena! Idag är det lördag och dagen efter midsommar. Jag mår hyffsat bra till skillnad från andra idag, kollar igenom instaflödet och det strömmar in bilder med hur bakis dem är eller bilder på hur det ser ut där festen ägt rum, kaos.. Tydligen har midsommar en koppling till sex, (eller,  ja, befruktning) Rätta mig om jag har fel. Och själva stången representerar ju kuken. Mer än så vet jag ej ;)

Jag tänkte passa på att säga att jag kommer att vara hemlig i bloggen. Det är lätt att döma folk efter utseende, ålder, kön osv, och därför tycker jag det är viktigt att jag är hemlig, då är det mycket lättare för er att faktiskt känna och tänka öppet.

Likes

Comments

Hej bloggen!

Detta är ju då första inlägget, så jag kan medge att det är lite nervöst. Varför är jag nervös kanske du tänker? Jo för att i denna blogg kommer jag att blotta mitt sanna jag. Inte bokstavligen då da, men här kommer jag att skriva om sex, känslor, tips&trix som ej bara kommer att rikta sig åt unga, utan även äldre människor. Jag har alltid haft en stor sexlust och jag finner sex väldigt naturligt. Jag tycker sex är väldigt viktigt och det är inte bara kuk i fitta, utan så mycket mycket mer... Jag ser det lite mer som terapi, uttrycka känslor och känna dem, men framförallt lära sig mycket om både sig själv och sin kropp. Detta är ingen blogg där jag kontinuerligt kommer att berätta när jag haft sex och vilka sexleksaker jag använder osv, utan tar det några steg till och gå in på djupet så att säga ;) Men jag tycker mina inlägg kommer mer att få tala för sig själv. Så jag tycker vi sätter igång på en gång ;)

På återseende! /Fria lusten

Likes

Comments