Når vejret bestemt ikke er egnet til at ligge på stranden, må man jo foretage sig noget andet.....

Denne sommer har bestemt stået i beachvolleyens tegn. M og jeg har formået gentagende gange at skrabe nok folk sammen til, at kunne udfylde en volleybane. Der er ikke nogen af os der er pro nok til at spille 2 på en bane (det sku' dog lige være M og hans bror), som man jo normalt gør i beachvolley, men med 3-4 på hver bane formåede vi, at få et formidabelt spil op og køre, hvilket gjorde det til en sand fornøjelse. Jeg er VILD med det - især fordi vi kan samles om noget vi alle synes er vildt sjovt. Det har virkelig tiltrukket venner vi ikke har set længe og venner vi ikke ser så tit - og vi bliver ved i timevis. Det drager mig totalt tilbage til min studietur i Alanya hvor beachvolley var temaet, hold op hvor synes jeg det var sjovt dengang - og wow det gør jeg stadig. More to come...

Kh F

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Jeg savner sol og varme.
Jeg har glædet mig lige siden sidste sommer til, at solen skulle titte frem igen. Men hvor bliver den af? Jeg leder med lys og lygte. Jeg bevæger mig demonstrativt uden for i næsten ingenting, for at gå frysende indendørs igen. De lange, mørke og hårde vintermåneder og den lurende depression blev udelukkende holdt nede pga udsigten til sol og sommer. Men jeg må nu indrømme at humøret sjældent har været så langt nede - i så lang en periode. Skuffelsen er altoverskyggende og kedsomheden - rastløsheden ligeså.

Jeg savner strand og sand
Nej jeg hader egentlig sand. Men jeg savner solen så meget at jeg også savner sandet på stranden. Jeg havde aldrig troet, at jeg skulle erkende at jeg pt hellere ville have sand i alle huller og lommer end jeg ville ligge renere end ren på sofaen og se serier. Jeg savner lugten af solcreme og svedperlerne på næsen når jeg påfører den under alt for høje temperaturer. Jeg savner at suge maven ind på stranden - just in case - og jeg savner tanlines - tro det eller lad være.

Jeg savner veninderne, shopping, all-in på pluk-selv-jordbær og lækre sommerdrinks
Alle mine veninder er udenlands eller på fuldtidsjob. Så jeg ser frem til weekenden som om jeg selv arbejde fuldtid. Sofa-serie-job.

Hvad jeg IKKE savner er de mange timer i hhv fitnesscenteret og på sofaen.
For lige nu, er det de to eneste steder jeg bruger min tid. Og dette er udelukkende fordi, jeg savner solen. Jeg savner sommer. Det kunne ligeså godt være frostgrader - så kunne jeg i det mindste nyde indendørstiden med god samvittighed. Jeg bliver up-to-date med de nyeste film og serier. og jeg kommer i mit livs form. To ting som jeg har hungret efter i laaang tid. Men hvorfor er jeg så så ærgerlig nu? Fordi jeg hellere vil gemme disse projekter til efteråret.

Mens jeg venter har jeg farvet mit hår lyserødt - så sker der da lidt.

Jeg ser frem til solen når den vælger at dukke op. Forbliver optimistisk. Ses i fitnesscenteret

Likes

Comments

Der er ikke langt fra trends til no-gos - og omvendt

Nu har Beverly Hills 902010 invaderet eftermiddags-sendetiderne så længe jeg kan huske, og med garanti også længere end det. Jeg husker stadig da jeg ved et tilfælde opdagede serien, og hvordan det, til min helst store glæde, pludselig gik op for mig, at serien ikke bare lige forsvandt fra skærmen igen. Beverly var kommet ind i mit liv for at blive. Ikke nok med at serien har været en tro følgesvend gennem mine teenageår - og nu i min voksentilværelse - så har serien gentagne gange påvirket min smag. Min smag indenfor for en lang række ting – alt lige fra tøj- og musiksmag til min smag i mænd.

Tiderne skifter - moden skifter, og det må man sige, at den har gjort et par gange mens Beverly har kørt i samme rille. Man følger karakterenes udvikling som man selv udvikler sig, og med de efterhånden mange genudsendelser har vi vist alle været igennem et par omvæltende livsændringer.

En særlig ting der især har ændret sig, fra jeg så serien første gang til nu, er modebilledet. Jeg husker virkelig hvordan mine veninder og jeg, i en alder af 13, var flade af grin over både pigernes, men især også fyrenes tøj – hvordan vi på ingen måde kunne forestille os, at deres outfit ville være populært i vores verden. Vi ville i hvert fald aldrig iføre os slidte højtaljede jeans og mavebluser med turtleneck. Og sikke vi priste os lykkelige for, at drengene i klassen ikke var iført oversize poloshirts og stramme højtaljede jeans.

Og igen i gymnasiet. Jeg synes stadig at lange nederdele, off shoulders, over-knee-bootsog turtlenecks var de største no-gos.

Men her i 2016 kigger jeg i min garderobe, og hvad ser jeg?Jeg griner ikke, nej jeg synes faktisk den er ret så cool og tidssvarende. Alverdens bloggere og modebladene synes endda at være enige med mig. Beverly ogde farverige 90’ere are back.

Men bare fordi (dele af) 90’erne er in i 2016, betyder det vist ikke, at vi kan knytte os alt for meget til de trends. For som alt andet, vil også denne sæsons modetrends være yt om et stykke tid. Mode og trends er flygtige – så nyd dem mens de er her – hyld dem, bær dem med stil – og se så tilbage om 10år - træn dine mavemuskler af bare latterkramper over dem. Men laugh out loud med respekt og fremtidig gensynsglæde, for trust me – eller rettere stol på tiden vi allerede har gennemlevet – they will be back. Og det du er iført lige nu– når du græder af grin over det der ligger i flyttekasserne i kælderen, vil, før du ved det, få sin egen plads i kælderen – det vil måske endda i fremtiden pryde din tv-skræm, i de, til den tid, højaktuelle og moderne tv-serier, til stor fornøjelse for dine børn.

Likes

Comments

Så er der endelig nyt på jobfronten! Jeg er spændt, nysgerrig og ellevild på én gang. Jeg har efterhånden søgt job i hvad der føles som hundrede år, og jeg har hungret efter at gøre mig nyttig på arbejdsmarkedet igen. Især inden for den branche, jeg med min uddannelse, så brændende ønsker at blive en del af. Og nu har den langtrukne jobsøgning endelig givet pote!! YAY.

Mit største ønske var at finde en plads i kommunikation- og mediebranchen, og det er lykkedes mig. Jeg har nu den fornemme titel, "Social Media Manager" hos det digitale site Håndværker.dk. Ej det lyder sikkert vildere end det er, men jeg er ovenud lykkelig og jeg ser det som den perfekte chance for mig lige nu. Håndværk er dog ikke min spidskompetence, men med min fars tilknytning til faget, føler jeg en naturligt relation hertil. Hele pointen med stillingen er dog ikke at skabe indholdet, men at formidle det, så for nu, kan jeg bare lege at det er sport eller mode ;) 

Min nye arbejdsplads har taget helt fantastisk imod mig, og jeg føler mig anerkendt og velkommen. Jeg fik den flotteste buket blomster på min første dag. Jeg glæder mig til at komme rigtig igang - og til at se hvad fremtiden bringer.

Kh Frey


Likes

Comments

Frossen fredag

Det var noget af en kold fornøjelse men M og jeg måtte altså bare ud og opleve stemningen i Kbh fredag aften. Vi var også afsted i 2014, så vi viste nogenlunde hvad vi gik ind til. Men endnu en gang tog kulden fusen på mig. Jeg er virkelig en frossenpind og M pressede mig altså også hjemmefra til at tage ekstra tøj på, men det er bare som om jeg alligevel aldrig har helt nok tøj på - især ikke når jeg jo gerne vil se godt ud samtidigt :)

Vi startede med at tage ud til Zoo. Køen var massiv, vi troede næsten ikke vores egne øjne (på billedet står vi i den første tredjedel) - men da først klokken blev 18, blev alle lukket hurtigt ind.

Vi så isbjørnen blive fodret og gik en tur rundt i haven mens mørket faldt på.

Vi købte noget varmt at drikke og tog derefter videre. Det var fuldstændig umuligt at komme med bussen, så vi valgte at fortsætte på gåben. Vi gik ned langs Vesterbrogade og før vi fik set os om var vi inde i centrum. I højt humør var det som om vores ben gik af sig selv. Vi gik forbi det ene propfyldte busstoppested efter det andet, og vi fortrød aldrig vores beslutning om at gå - eller småløbe (hahahha) for at holde varmen :)

Vi kom til Rådhuspladsen, hvor vi tog pladser bagerst i den lange kø ved metrobyggeriet. M har snakket længe om at komme ned og se byggeriet - selv til kulturnatten i 2014 hvor vi droppede det, så det måtte vi kigge på nu.

Efterfølgende gik vi rundt i indre by. Vi var et smut inde i byretten, på Christiansborg slot og i slotskirken. Vi tog et kig i Tøjhusmuseets gård, hvor der var et rollespil med affyring af kanoner igang. Og afslutningsvist gik vi gennem Christian den 4.s bryggeri. Da vi endelig kom hjem, efter mange timers færden rundt i den kolde mørke by, var vi begge godt brugte og mætte af de mange indtryk.

Likes

Comments

KLUBREKORD-INDEHAVER

En af de ting der fylder meget i mit liv er mit stangspring. Umiddelbart efter min far døde, trængte jeg til forandring. Jeg havde været elitegymnast hele mit liv, men under genoptræningen af en brækket arm, samtidig med min fars død, måtte jeg åbne et nyt kapitel og lukke endnu et. Jeg havde altid gået med en drøm om at gøre mig inden for 100m løb, så jeg tog ud på Tårnby Stadion, hos Amager Atletik klub, for at prøve atletikken af. Jeg blev hurtigt optaget af det og jeg blev draget af denne fagre nye verden. Jeg fandt ud af, at stangspring var lige mig - og med min gymnastbaggrund havde jeg massive fordele. Siden min første dag på stadion, har jeg været draget af sporten, og jeg nyder at sætte barren højere og højere for mig selv. Mit mål er at gøre mig nationalt. Det er min drøm og mit mål at springe 4m, og altså det jeg arbejder hårdt for at nå. I sidste uge satte jeg ny personlig - og klubrekord med 3.40m, så jeg er på rette vej.

Frey

Om vinteren står den på hårde intervaller, teknik og styrketræning. Vi laver også en del sjov "spiderman"-træning, som ruster os til udendørssæsonen. 

Likes

Comments

EN FANTASTISK OPLEVELSE

Det var egentlig en forholdsvis spontan beslutning at tage derind. Mine to veninder og jeg købte de sidste 3 ledige billetter i sidste uge, så det var lige før vi ville gå glip af det. Men vi priser os SÅ lykkelige for at vi gjorde det.

Det var VIRKELIG VIRKELIG godt.

Jeg har efterhånden været til mange af Joey Moes koncerter - i mange forskellige varianter. Alt ligefra fest i Tivoli til intimkoncert i Næstved - og nu denne i DR's koncertsal. Jeg har tidligere oplevet Mads Langer i Koncertsalen, hvilket ligeledes var en fantastisk oplevelse - og det skyldes i høj grad Koncertsalens akustik. Inde i salen er der 100% fokus på musikken (og på lys). Det er virkelig en speciel oplevelse at lægge ører til en koncert derinde. Man bliver omfavnet af lyden - den lægger sig som en hinde omkring dig og du bliver fuldstændig opslugt af musikken. Så længe koncerten står på, glemmer man tid og sted og man eksisterer kun i nuet.

Nu er jeg rigtig glad for Joey Moe, så jeg er nok lidt biased men man må virkelig sige at han har udviklet sig meget som sanger igennem sin 10 år lange karriere. Jeg husker tydeligt min første koncert med ham i Tivoli i 2010. Der var der altså lige et par toner der skulle finjusteres (mildest talt) men HOLD DA OP hvor kan den mand synge i 2016. Jeg har fulgt ham og hans karriere, og det er tydeligt at også teksterne er blevet finpudset og har fået mere dybde. Hertil hører, at hele hans person - hans fremtræden, hans stemme, hans tekster og alt der er ham som kunstner, er modnet med tiden, med erfaringen og med hans personlige såvel som karrieremæssige udvikling. Modenheden skinnede igennem, og suppleret med hans evne til at ramme alle tonerne fuldstændig rent og magisk i Koncertsalens indlevende univers, gjorde aftenens koncert til en fuldstændig fantastisk og magisk aften! Det stående bifald var fuldstændig velfortjent og på sin plads.

Tak, F

Sådan ser det ud når størstedelen af publikum har lys på telefonen!

Efter koncerten overraskede Joey os med en mini akustisk intimkoncert i forhallen med efterfølgende meet-and-greet, som en perfekt afslutning på aftenen. Alle de små børn fik virkelig valuta for pengene, og en aften de aldrig glemmer, på trods af, at det sikkert var langt over deres sengetid. 

Likes

Comments

Jeg er en romantiker. Og jeg elsker at fordybe mig i en god bog. Jeg elsker at blive opslugt og omfavnet af historien, så jeg komplet glemmer tid og sted. Mig før dig overgik på alle måder mine forventninger. Jeg har tidligere læst bøger fra forfatteren Jojo Moyes, men var endnu ikke helt solgt. Det må man sige jeg er med Mig før dig.


Er du fan af Fifty shades-serien, skal du i hvert fald fordybe dig i Jojo Moyes' værker.

Jeg har tidligere læst Fifty Shades of Grey-trilogien og efterfølgeren "Grey", hvilke jeg på det varmeste kan anbefale, men så vil jeg fraråde dig at se filmen. Jeg synes på ingen måde filmen fanger på samme måde som bøgerne gør - det er som to vidt forskellige verdener. Jeg så filmen i biografen efter at have læst bøgerne - og jeg gik skuffet derfra. Jeg gav filmen endnu en chancen og så den hjemme på sofaen, men det bekræftede blot mine første indtryk. Så jeg vil anbefale at man adskiller filmen fra bøgerne og tager filmen for hvad den er, uden sammenligning til bøgerne. Bøgerne SKAL læses - de er så meget mere end fordommene omkring dem.

Likes

Comments

VELKOMMEN

Jeg vil benytte lejligheden til at invitere dig indenfor i min verden. Denne blog handler om livet, og ikke mindst om alt det gode og livsbekræftende verden har at byde på.

Mit største incitament til at hylde livet er uden sammenligning den voldsomme nedtur jeg havde i mine teenageår. Jeg mistede min far som 18 årig, efter et 2 årigt sygdomsforløb. Min verden brød sammen og himlen faldt ned over mig. Jeg var så langt nede, at jeg ikke selv kunne komme op. Men et halvt år efter - hvad der føltes som de længste 6 måneder af mit liv - mødte jeg M. Han gjorde en verden til forskel for mig. Han hev mig op, længere op end jeg havde været før, og han viste mig alle de vigtige grunde til at vi skal elske livet - elske livet sammen. Når jeg tænker tilbage på dette halve år, denne gråzone, er der ikke meget jeg husker. Det er som en sort tåge over mig og jeg tror jeg har fortrængt den periode. Jeg har altid været knust ved tanken om, at min far aldrig mødte M. Jeg kan ikke bære tanken om, at jeg ikke kunne have både en far og en partner i mit liv. Men ingen kan få det hele. Og på trods af, at jeg fysisk har mistet min far, så har jeg ham med mig i alt hvad jeg foretager mig, og jeg er sikker på, at han ville have været rigtig glad for - og stolt af M som manden i mit liv. Han giver mig så meget og han er min klippe, mit forbillede, min motivator og mit fundament i alt hvad jeg gør. Og vigtigst af alt, så vil han altid være ham som gav mig livet tilbage.

Så jeg er følsom og sårbar, men jeg er kommet stærkt ud af mit livs nedtur, og jeg har de vigtigste grunde til at stå op om morgenen og nyde livet fuldt ud.

FreyLikes

Comments