Contains affiliate links Beauty, Inspiration, Weekly desired

Åh, jeg synes aldrig at min ønskeliste er tom haha. Kender I ikke det? Der er altid et eller andet som man virkelig godt kunne bruge. Så jeg har derfor lavet en lille ny kategori her på bloggen, som skal være "weekly desired", også tænker jeg at tema'et kan skifte lidt fra uge til uge. Den her uge tænker jeg at fokusere på hvad jeg godt kunne tænke mig af beauty, næste uge kunne være tøj, interiør an so on. Det håber jeg, I synes det kunne være spændende!

Jeg må sige, at det har været rigtig svært at begrænse mig, da jeg synes jeg står og mangler alverdens beauty produkter. Hvorfor er det at alting løber tør på samme tid? så ender det altid med at blive lidt halvdyrt, at få fyldt lageret op igen - og jeg kan jo ikke rigtig undvære noget af det. Jeg mangler især en ny highlighter, hvor ovenstående fra Bobbi Brown bestemt kunne være en mulighed! Derudover mangler jeg selvfølgelig også en eyebrow pen og en gennemsigtig setting powder..

Jeg må dog sige at lige nu står M2 eyelash serum højst på ønskelisten! Jeg har haft det før, og det fungerede fantastisk. Det tog dog lidt tid før jeg kunne se forskellen, men så blev mine vipper også bare rigtig lange og smukke. Det billigste sted jeg indtil videre har fundet M2 er på nicehair, hvor det faktisk kun koster 596,- hvor imod det mange andre steder koster op imod tusind kroner. Tip hermed givet videre.

Derudover har min skønne veninde Caroline en beauty blog, og hun har introduceret mig for den her smukke smukke guld maske - som jeg virkelig gerne vil prøve en dag, men den er lidt dyr. Tjek endelig hendes blog ud her, hun er så dygtig. <3


Billederne som I ser her, er faktisk lidt over 1,5 år gamle - men jeg synes stadigvæk bare de er så fine. Jeg skal så meget have hårbånd i igen til sommer - og måske burde jeg overveje eyelash extensions igen.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Inspiration

Jeg er virkelig, virkelig en serie-nørd og jeg ser nok også lidt for meget af det! Jeg elsker at fordybe mig fuldstændig i en serie, også bare sluge den råt, hvilket min kæreste synes er lidt nederen og nørdet haha. Jeg er typen som sidder alene, og griner samt græder til en serie, lidt pinligt faktisk. Der findes heller ikke noget værre end, når man er igang med en serie også finder ud af, at den ikke laves mere... Det er frygteligt ikke at få en afslutning på det som man lige har fulgt med i, haha!

Men noget af det som jeg synes er vildt fedt på andre blogs, er når der er serie-anbefalinger. For tænk nu, hvis jeg gik glip af en vild god og spændende serie. Så jeg tænkte derfor, at jeg lige ville komme med nogle forslag til serie på netflix. Jeg kan desværre ikke rate serierne, fordi det simpelthen kommer an på hvilket humør jeg er, i forhold til hvilken en serie, som jeg synes er bedst. Se med her:

1. Modern family

Jeg elsker den her serie, og det er nok en af mine yndlings komedieserier. Jeg bliver altid i godt humør når jeg ser det. Modern family handler om tre familier som alle er relaterede til hinanden. Den ene familie består af: Phil og Claire samt deres tre børn, den anden familie består af Claris bror Michael, hans partner Cam og deres adoptiv datter og den sidste familie består af Clair og Michael's far Joe samt hans kone og hendes søn. Serien er bygget op omkring deres hverdag, hvor der sker alverdens ting. Alle personerne har en stærk personlighed og da afsnittene ikke varer mere end omkring de 25 minutter, kan man altid liiiige se et enkelt.


2. Orphan Black

Denne serie er i en helt anden kategori, nemlig henne i kategorier som drama, sci-fi og mystik. Det handler om en kvinde der hedder Sarah. Sarah ser en anden kvinde begå selvmord, men kvinden som begår selvmord, ligner Sarah på en prik. Sarah vælger at undersøge sagen nærmere og finder så ud af at denne kvinde er en klon af hende. Senere i serien opdager hun er der er flere kloner. Disse kloner ender så med at blive kaldt hendes søstre. Igennem serien følger man Sarah og hendes andre klon søstre, og deres kamp om at finde ud af hvad der er foregået og hvorfor. Jeg ved godt, at det hele lyder lidt overdrevet, men serien er super spændende og det er bestemt det værd at give den et forsøg! - og der sker hele tiden noget nyt, så man kan bare ikke stoppe med at se den


3. Suits

Suits handler om to (meget pæne mænd) nemlig, Harvey Specter og Mike Ross som arbejder sammen for et meget populært advokat firma i New York city. Mike Ross er egentlig droppet ud af jura studiet, men fordi han er super klog og har en ret vild hukommelse, så lykkes det ham at få arbejde for Harvey Specter. Igennem serien følger man de to mænds hverdag som er fuld af udfordringer. Jeg synes serien er super spændende, også gør det bestemt heller ikke noget, at de to hovedpersoner i serien bestemt er eye-candy. 😇


4. Riverdale

Riverdale er en spændende serie, som handler om nogle unge mennesker og deres "small town" liv. Hvor der sker alverdens dystre, mørke og underlige ting, som hovedekaraktererne selvfølgelige undersøger. Jeg kan ikke sige så meget mere uden at afsløre noget, men den er helt bestemt værd at se. Den fangede mig lige fra første afsnit og der sker hele tiden noget nyt.


5. New girl

Årh! jeg knus-elsker altså også den her serie. Den handler om pigen Jess, som opdager hendes kæreste i at være utro, og vælger derfor at flytte ud. Hun ender så meget at leje et værelse, i en lejlighed som ellers normalt var et drenge/mande kollektiv. Hun bor sammen med 3-4 forskellige drenge, som hun selvfølgelig ender med at blive vildt gode venner med. Alle karaktererne i serien er vild sjove på hver deres måde, og man kan især ikke lade vær med at elsker Jess fordi hun simpelthen er så sød og nuttet! Den er virkelig værd at se, hvis man vil have et godt grin og blive glad i låget.

Derudover er der jo selvfølgelig altid; Bones, Gossip Girl, Vampire Diaries, Girl Boss, Elementary, Lie To Me, Døde piger lyver ikke, Orange Is The New Black, Homeland, White Collar osv.

Det var lidt anbefalinger fra mig, skriv endelig hvis der er nogle serier som jeg absolut ikke må gå glip af! (Jeg har dog set virkelig mange, så chancen for at jeg har set en af dem I skriver er ret stor #nerd i know)

Likes

Comments

Inspiration, Personal, Fashion, Work

I forbindelse med studiestart, havde jeg brug for et studiejob. jeg valgte derfor at søge inde i Ganni, da jeg i mange år har arbejdet i butik og har en del erfaring. jeg var så heldig at komme til samtale, og heldigvis var kemien mellem mig og butiksbestyreren virkelig god. Det kunne simpelthen ikke være gået bedre, og jeg var så heldig at få tilbudt et job derinde.

Jeg skal være der ved siden af min skole i minimum 10 timer i ugen, hvilket er helt perfekt ved siden af mit studie, sådan så jeg også har plads og tid til at kunne fokusere rigtig meget herpå. Grunden til at jeg valgte at søge job ved Ganni er fordi, at jeg altid har været vild med hele deres brand. Jeg synes simpelthen hele deres univers er fantastisk og jeg er (og har altid været) helt vild med Ganni og det har i mange år været en klar favorit hos mig.

Jeg var med til deres personalemødet sidste fredag, hvor jeg mødte næsten alle piger, og så havde jeg første rigtige vagt inde i butikken i dag. Jeg har en rigtig god fornemmelse omkring jobbet, og pigerne derinde er vildt søde. 💛 Jeg er så heldig, at jeg skal stå i deres fine flagship store inde på store regnegade, så det er bare rigtig spændende - men jeg skal selvfølgelig lige ordenligt i gang.

Jeg kom allerede til at købe to ting på min første vagt... Så meget for lige at holde sig tilbage, og se hvad jeg virkelig godt kunne tænke mig - det er svært, især når man gerne vil have det hele, haha. Men jeg købte den fine hvide skjorte, som I kan se på collagen ovenfor, også købte jeg en vildt lækker strik . Jeg er allerede vildt glad for begge dele, og kommer helt sikkert ikke til at fortryde det - det er nok mere min konto jeg er bekymret for, haha. Jeg overvejer også stærkt sandalerne, den gule taske og den blomstrede kjole... Haha, det bliver så hårdt for min konto at arbejde derinde.


Likes

Comments

Contains affiliate links Inspiration, Fashion, Beauty

Ovenover ser I nogle af de produkter jeg bruger (næsten) dagligt.

Den første er parfumen fra Zadig & Voltaire, som jeg var så heldig at få i fødselsdagsgave af mine søde veninder forrige weekend. Den dufter sødt men er virkelig god.

Hver morgen inden jeg tager make up på, smører jeg mit ansigt ind i creme. Det er især vigtigt for mig, på den her tid af året da vejret påvirker min hud ret meget.

Et andet produkt som jeg også benytter mig af hver dag, er selvfølgelig en deo. Jeg har efterhånden prøvet et par stykker, men jeg ender altid med at gå tilbage til Biotherm's, da de simpelthen lever op til forventningerne.

Hvis I ikke har prøvet Tromborgs body lotion, så kan jeg virkelig anbefale jer at gøre dette. Den dufter HIMMELSK! Den dufter bare så rent med undertoner af citron, også gør den virkelig huden silkeblød. Første gang jeg prøvede den, lånte jeg den af min tidligere roomie - og jeg måtte bare ud og have den. Den er rimelig pricey, men der er ret meget i og så er den alle pengene værd.

I engang imellem tager jeg James Read's overnight tan mask på, som henover natten tilfører en fin glød til ansigtet uden, at det bliver for voldsomt. Jeg bruger den faktisk både om vinteren, til min vinterblege hud - men også om sommeren, da jeg har en tendens til at være lidt blegere i mit ansigt end på resten af kroppen.

Det sidste produkt jeg kort vil fortælle jer om, er det her fra Kérastase. Det er sådan en slags creme man tager i håret, både i vådt og tørt hår, som både plejer, varmebeskytter og sørger for at håret ikke knækker lige så lidt.

Det var lidt om mine hverdags favoritter, som jeg håber I kan bruge til noget. Jeg har tilføjet links til det hele under billedet. God søndag 🖤


Likes

Comments

Inspiration

Da min søde veninde Ditte lige er flyttet til København, skulle vi selvfølgelig fejre det med lækker morgenmad.
Vi havde set et hyggeligt sted på Frederiksberg igennem Instagram, som vi gerne ville hen og prøve. Stedet hedder Acacia og ligger på Gl. Kongevej. Da vi ankom var stedet fuldstændig proppet, men så ville den søde dame som arbejde der, gerne skrive vores navn of telefon nummer ned, også ringede hun 10 minutter efter og sagde bordet ved vinduet var frit til os. Hun var super sød og virkelig imødekommende!

Deres mad derinde var helt vildt lækkert, og er vegansk og glutenfrit. Vi prøvede deres bananbrød med blåbær, citrus frugtsalat og vafler, så godt!

Det kan varmt anbefales. 🙏🏻

Likes

Comments

Personal

Jeg synes altid det er meget sjovt, når blogger laver sådan et slags indlæg, hvor læserne kan lærer bloggeren lidt bedre at kende.

Jeg har derfor lagt mit hoved lidt i blød, og spurgt min omgangskreds om de ikke kunne fortælle nogle facts om mig. Jeg har samlet nogle dem herunder:

1. Jeg snakker virkelig meget, altså som i at jeg virkelig burde tænke lidt over, om jeg mon skulle tie stille engang imellem, haha.

2. Apropos ovenstående, så er jeg kendt for at snakke meget om random ting, og kan ofte begynde på et nyt emne midt i anden en samtale - hvilket ofte kan skabe lidt forvirring, haha.

3. Jeg er et mega B-menneske! Jeg elsker at sove længe, og synes det er dødsens hårdt at stå tidligt op. For mig er klokken 8 f.eks. også ret tidligt!

4. jeg elsker at gå ud og spise eller drikke en kaffe - det er bare så rart at få serveret lækker mad, også får man ofte også noget man ikke selv ville lave derhjemme. Derudover synes jeg det er sindssygt hyggeligt, og jeg vælger ofte stederne ud fra deres atmosfære.

5. Jeg er lidt af en perfektionist og har nok også en lille smule OCD, hvilket især kommer til udtryk hjemme hos mig og min kæreste. Jeg kan godt lide at tingene herhjemme ser pænt og ryddet ud. Og jeg HADER inderligt hvis der er en åben skabslåge eller hvis tingene ligger rodet på et bord. Tror min kæreste til tider synes, at det er lidt irriterende at jeg går og rydder op efter ham. Undskyld skat, I can't help myself.

6. Jeg er ret nysgerrig, og sådan er det bare, haha. Jeg hader når noget går min næse forbi, og jeg vil rigtig gerne være med.

7. Jeg er en meget social person. Jeg elsker at bruge tid sammen med mine veninder og min kæreste, det synes jeg bare er hyggeligt og det giver mig god energi. Selvfølgelig har jeg også indimellem bare brug for at lave ingenting og bare være mig - men jeg sætter virkelig pris på den tid jeg får med mine kære veninder, min familie og min søde kæreste. 💛

8. Jeg er født i Tyskland, og boede dernede de første 3 år af mit liv. Jeg har derfor også et tysk pas og kan tale (næsten) flydende tysk, det er godt nok begyndt at blive lidt dårligere med årene, men jeg forstår stadigvæk så godt som alt på tysk.

9. To af mine absolut guilty pleasures er hindbærsnitter og kanelsnegle! Amen, behøver jeg sige mere? De smager jo bare SÅ godt! Det er dog virkelig lang tid siden jeg har fået det, hvilket er en kæmpe fejl.

10. Jeg går altid i sneakers, men ville ønske jeg gik mere i støvler - både med hæl og uden. Sneakers er bare så komfortabelt.

Det var lige 10 hurtige om mig, så kan I lære mig lidt bedre at kende.

Likes

Comments

Personal, Fashion

Billeder fra min 25 års fødselsdag, som jeg holdte i weekenden.

Så blev det endnu engang mandag..
Jeg har haft en rigtig god weekend. Jeg holdte nemlig min 25 års fødselsdag, hvor jeg blev fejret af en masse dejlige veninder og fik alt for gode gaver. 💛
Jeg har valgt at det skulle være ‘sommer tema’, lidt svært i januar måned, i know! Men jeg ville bare gerne have det føltes som en hyggelig sommeraften. Så jeg havde lavet tapas til os allesammen, også har jeg lavet en passionsfrugt drink (som blev vanvittig god!) samt aperol spritz.
Jeg havde pyntet vores stue med lyskæder og guirlander, samt lyserøde balloner med helium. Det er nemlig så smart, at hvis man spørg Jensens Bøfhus om de vil puste ens balloner op med helium, så gør de det gerne for en god pris - og jeg skulle selvfølgelig have fine helium balloner.

Jeg havde i hvert fald en rigtig hyggelig aften, og søndagen blev brugt på at rydde op og slappe af. Jeg var så heldig at min søde kæreste lavede risotto til mig. Verdens bedste tømmermænds mad!

Likes

Comments

Studies, Personal


I slutningen af december fik jeg af vide, at jeg var så heldig at være en af dem som var blevet optaget på KEA. Linjen som jeg er kommet ind på hedder Digital Koncept udvikling. Uddannelsen er det der kaldes en "top up", altså en viderebygning på min markedsføringøkonom uddannelse, således at det bliver en bachelor. Dette betyder også at uddannelsen kun tager 1,5 år og dette inkluderer også et praktik ophold på omkring 3-5 mdr. samt bachelorskrivning.

I dag var så allerførste dag på uddannelsen, og den bestod selvfølgelig af en masse forskellige informationer omkring de kommende måneder og alt muligt andet praktisk.

Mit umiddelbare indtryk af uddannelsen er indtil videre rigtig godt! (selvom det selvfølgelig er lidt svært at vurdere efter en dag). Jeg synes underviserne virkede meget engageret, og de var rigtig imødekommende og sjove på den der "far-humor-måde", lige noget for mig. Jeg synes også at deres beskrivelse af uddannelsen var rigtig spændende.

Desuden blev vi inddelt i grupper på omkring 6, og så fik vi hver især tildelt en coach. Vore coache skal hjælpe os undervejs i uddannelsen, bl.a. med at blive mere bevidste omkring hvad vi kan bruge vores læring til samt hjælpe os med at finde ud af hvad vi vil læse videre med (hvis man ønsker dette) eller hvis det kunne være interessant at tage en del af uddannelsen i udlandet.

Jeg kunne rigtig godt tænke mig, at komme afsted på udveksling på et tidspunkt, meeen om det skal være et semester eller blot mit praktikophold, det er lige noget jeg skal undersøge nærmere. Jeg glæder mig i hvert fald til at komme rigtig i gang og få en hverdag op og køre.


Tak fordi I læste med! 💛

Likes

Comments

Fashion, Inspiration, Travel, Personal

Onsdag i sidste uge, valgt jeg at tage toget fra København til Århus i et døgns tid. Jeg valgte at tage den lange tur til Århus, for at fejre min gode veninde Elisabeths fødselsdag. Elisabeth og jeg lærte hinanden at kende, da vi gik på gymnasiet sammen i Sønderborg - og da hun fyldte 25 år og havde inviteret til aftensmad, så skulle jeg selvfølgelig med.

Hun havde valgt at lave tapas til aftensmad - så lækkert og helt perfekt!

Elisabeth havde desværre eksamen om morgen på hendes fødselsdag, og da det blot var en ellers almindelig hverdags aften, så havde hun bare inviteret mig og 4 andre veninder til aftensmad. Det endte dog med at vi fik hældt lidt rigeligt med vino ned, på sådan en helt almindelig onsdag. Men hyggeligt var det!

Dagen derpå brugte vi nede i Århus by. Der er simpelthen bare så hyggeligt i Århus! Og det at solen skinnede , gjorde bare dagen så meget bedre. Jeg har simpelthen været ved at gå ud af mit gode skind pga. det her grå/hvide kolde blæsende vejr, så det var simpelthen så befriende med blå himmel og sol for en gangs skyld.

Vi valgte at gå op på Sallings nye rooftop og nyde udsigten i den gode vejr.

Likes

Comments

Fashion, Inspiration, Personal

Så skete det. Efter mange overvejelser, har jeg endelig besluttet mig for at springe ud i det, og starte min egen blog.

De af jer som kender mig, ved at jeg altid har haft stor interesse i blogs, fotografering og sociale medier, og det har nok altid været et spørgsmål om tid før jeg valgte at starte min egen blog.

Til de af jer som ikke kender mig. Så hedder jeg Freya Lynn, er 25 år også bor jeg i København sammen med min kæreste. Jeg er netop blevet optaget på næste del af min uddannelse, nemlig på PBA digital konceptudvikling på KEA, hvor jeg skal starte i slutningen af januar. Det er noget jeg glæder mig helt vildt meget til, og har set frem til siden jeg startede på min markedsføringsøkonom, som jeg færdiggjorde sidste sommer 2017.

Min umiddelbare plan med bloggen er, at skrive om min hverdag som omhandler alt fra hverdags ting såsom mode, uddannelse og madlavning, men forhåbentlig også en del personlige og dybdegående indlæg.

Jeg er vildt spændt på at komme igang, og jeg håber I vil tage godt imod mig og min nye blog.

<3

Likes

Comments