Hola

Jeg kommer til at lave en serie hver uge som hedder mine weekend planer.
Vi starter i denne her uge.

Fredag
Fredag skal jeg arbejde og har først fri klokken 18, derefter skal jeg nok være sammen med nogle veninder hvor vi sikkert ender i byen.

Lørdag
Lørdag skal jeg vaske tøj og ordne mit værelse, senere på aftnen skal jeg hjem til en kammerat og så hygger vi nok med noget film og snakker lidt om alt og ingen ting, han var lidt mit tilflugtssted da jeg boede i København og alt blev for meget.

Søndag
Søndag bliver en slap af dag for mig, hvis ikke jeg skal op til min søster og hygge med hende og hendes børn.

Hvad skal I lave i weekenden?

Blog på mobilen - Blog via mobilen - Nouw har en af markedets bedste blogging apps - Klik her

Likes

Comments

Contains affiliate links Home

​Da jeg er ved at sparre op til en ejerlejelighed, tænkte jeg det ville være på sin plads at lave nogle boligrelateret indlæg på bloggen, så I skønne følgere kunne lære mig bedre og kende gennem mine bolig ønsker og hvordan jeg gerne vil have indrettet mit hjem.

Sofaen kan købes i Ilva og er virkelig lækker i farven og materialet, dog koster den 16.900,- hvilket er mange penge for en sofa, men hvis den så også er god at sidde i så er den vel pengene værd tænker jeg?

Alle samler på Royal Copenhagen stellet og det startet jeg egentlig også med indtil jeg fandt ud af hvor mange der rent faktisk samler på Royal Copenhagen, jeg er helt vild med deres stel men gik i tænkeboks og forelsket mig lynhurtigt i stellet fra Eva Solo hvor der er 10års garanti på deres porcelæn så det jo super for en klodsmajor som jeg.

Hvidvinsglas fra Eva Solo står også højt på bolig ønskelisten, normalt er jeg ikke den store fan af vin overhovedet så vil jeg hellere ha et glas Asti, men nytårs aften fik jeg en lækker hvidvin som kommer til at blive købt når jeg flyver fra reden, hvidvinsglas er også bare en god ting at have i hjemmet til når man får gæster.

Georg Jensen Cobra gulvlysestagen, er for hyggens skyld og så er det min plan at eje den i alle tre str, dog koster den også lidt.


Likes

Comments

Hola amigos

Jeg er simpelthen nødt til at vise jer hvad jeg lige har købt.

Der er en god ting ved at arbejde i en brille forretning og det er at man kan prøve de forskellige solbriller og briller der er i butikken, uden folk brokker sig over man er lang tid om det, men også at man får rabat ligesom når man arbejder i en tøjforretning.

Da disse lækre sunglasses fra Burberry kom ind af døren i butikken var jeg solgt og måtte bare eje dem, dog kunne jeg ikke bestille dem fra leverandøren af fordi de åbenbart var udgået ( sjovt, når man tænker på det er en model vi lige har fået hjem)

De ligger til 1698,- i Synoptik

Er de ikke bare lækre?
Sommer og sol kom frem!

Likes

Comments

Contains affiliate links Lifestyle, Fashion

Dette indlæg bliver jeg simpelthen nødt til at dedikere til min lille Key Holder fra Louis Vuitton. Eftersom jeg er den type person der altid smider mine ting eller tror jeg har smidt dem væk også ligger de rent faktisk i min lomme.

Mine nøgler er ingen undtagelse, da jeg har også altid har haft smidt dem væk, de kan ligge i min seng og jeg kan gå i panik over hvor de er. Men efter jeg har anskaffet mig min Key Holder så har jeg ikke smidt mine nøgler væk i snart et år, den fungere som en nøglering hvor du bare ligger dine nøgler ned i lynlåsrummet og så er de samlet et sted og er derfor ikke svære at finde frem.

Jeg bruger også Key Holderen til mønter så jeg slipper for at rende rundt med en stor klodset pung når jeg normalt ikke har mønter eller sedler på, men altid har mine kreditkorts og mit rejsekort på mig, så har jeg jo mine kort samlet i en kort holder.

Så Louis Vuitton har været min life saver hvad angår at smide mine nøgler væk, derfor kan jeg klart anbefale denne lille baby, hvis I klinger på linket kommer I direkte ind på Key Holderen

Likes

Comments

Ja hvorfor en ejerlejlighed og ikke en leje lejlighed?

Jeg er 19år og har gjort mig mange tanker omkring dette, nogle af tankerne var at jeg vidste jeg ville have et som var MIT hvis jeg valgt en ejerlejlighed i forhold til en leje, eftersom at man kan risikere at blive smidt ud af sin bolig hvis ens udlejer vil flytte ind igen, og jeg vil ikke stå uden tag overhovedet.

En ejerlejlighed er lidt ligesom en opsparing, da man faktisk betaler sin husleje til sig selv.

Ja der er fordele og ulemper, men er der ikke det ved alt?

Jeg er i hvert fald i gang med at spare op og ville nok allerede have råd til december.

Kan ikke vente med at skrive under og sige at lille mig EJER en lejlighed

Likes

Comments

Lifestyle

Når jeg er færdig uddannet, kan jeg kalde mig salgsassistent, og vil derfor stadig stå i butik, om det bliver i en optiker eller tøjforretning har jeg ingen ide om.

Når jeg er klædt godt nok på så leger jeg med tanken om at flytte til London og starte min egen butik op, der satser jeg på at det vil være tøj som jeg sælger og primært mærker jeg indkøber fra.

Dog er der stadig noget tid til at jeg er færdig uddannet da jeg først bliver det i december 18 men hold nu op hvor jeg glæder mig til at være færdig!!

Likes

Comments

Sort bluse ROSEMUNDE, kimono NEO NOIR, bukser NEO NOIR, smykker fra Spanien, JANE KØING & JULIE SANDLAU
Dette outfit er jeg smask forelsket i eftersom det kan bruges til en hver lejlighed, skal man i byen så smider man da lige et par stiletter på, til hverdag med et par sneaks og til aftenhygge en stor lækker strik.

Likes

Comments

Ovenfor ses de produkter som altid redder mig og min hud, Elisabeth Arden 8hour creme bruger jeg til hvis jeg har tør hud eller har fået et lille paper cut, så har jeg tre læbepomader som jeg skifter mellem, alle tre læbepomader kan klart anbefales.

Likes

Comments

Dette indlæg kommer til at handle om hvad jeg bruger til at pleje mit hår og hvor jeg får det ordnet henne.

Jeg har endelig fundet FRISØREN, hun hedder Sara og har salonen MAIDANE, hendes salon ligger i Næstved på Axeltorv oppe i byen og kan varmt anbefales, hun er dyr men hun kan til gengæld også sit kram, jeg har været fast kunde hos i et år nu og jeg kunne ikke finde på at skifte hende ud som min frisør, da jeg virkelig stoler på hende, når jeg kommer ned i salonen får hun altid gode ideér og jeg er altid frisk på dem.

De produkter jeg bruger er fra Iles formula og koster 1000,- for et gavesæt, de kan også købes hver for sig, i sættet finder man en Shampoo, Balsam og en Serum.

Jeg bruger også Olaplex til mit hår, den går ind og plejer håret inde fra og skaber et virkelig fint og glansfuldt look.

når jeg har tid så laver jeg lige lidt krøller i spidserne for at skabe et lidt finere look.

Likes

Comments

Ovenfor ses mine favoritter for tiden.


Louis Vuitton cosmetic bag

Dimensions De Chanel mascara

Atelier Rebul parfume i duften rose

Louis Vuitton key holder, bruger den både til mine nøgler og til når jeg har mønter eller sedler.


Hvad er jeres favoritter?Likes

Comments

Instagram@freya.terese