HEY ALLESAMMEN, i dag har vi fundet en masse nice accessories. Vi har haft fokus på at finde nogle accessories, der er lidt efterårsagtige, og som også kan bruges når det bliver vinter.

Vi har prøvet at finde accessories i de fleste prisklasser, så alle kan være med.

xx <3

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

HEY ALLESAMMEN, vi har i dag fundet denne lækre jakke fra Mads Nørgaard.. Den er superlækker, nu hvor det begynder at blive koldere. 

Hvordan kan den styles?                                                    Jakken kan styles med en grå strik, lyseblå jeans og    enten sneakers eller loafers. Afhængig af hvor koldt det er, kan man tage et halstørklæde på. 

Jakken er dog lidt pricey og koster ca. 3.500 kr. Men du kan jo altid ønske dig den i julegave eller til fødselsdag. Vi synes i hvert fald den er super cool !!

xx <3

Likes

Comments

HEY ALLESAMMEN, og velkommen til vores blog

Vi er to piger, Alma og Katinka. Vi kommer begge fra København. Vi har længe tænkt på at starte en blog og har endelig fået det gjort. Vi har fået en del inspiration fra MarthaMaria, som også hjalp os med at starte bloggen. Vores første indlæg kommer til at handle lidt om vores stil og hvor vi får inspiration fra. Til sidst vil vi fortælle hvad bloggen kommer til at handle om.

Katinka:

Min stil er meget inspireret af 80'erne og 90'erne. Jeg kan godt lide at lege med farver, men der må stadig gerne være en rød tråd i outfittet. Jeg elsker at gå i genbrugsbutikker, for der kan man altid finde noget personligt. Jeg får tit inspiration på Instragram, især fra Caroline Vedel, Emilie Briting og Annelies Groen.

Alma:

Jeg vil beskrive min stil som en blanding af mange forskellige stilarter. Jeg kan godt li' det feminine, men ogs' retro, og så elsker jeg bare farver! Jeg ville helt klart sige at min inspiration kommer fra Instagram, f.eks Sophia Roe, Freja Wewer og så kan man selvfølgelig ikke komme udenom Pernille Teisbaek.

Hvis vi sammen skulle vælge tre tøjbutikker, som vi elsker at shoppe i, ville vi vælge Monki, Zara og H&M. Alle tre butikker er mega billige og har noget sindssygt fedt tøj.

Vores blog kommer umiddelbart til at indeholde fashion og beauty. Men der kan indimellem komme indlæg om musik, kunst og sikkert noget tredje.

xx <3Likes

Comments