Tinderbox here I come

Oplevelser

Jeg har glædet mig et helt år til igen at skulle på Tinderbox! OG nu er det endelig blevet tid. Det plejer altid og være en fest at være afsted på Tinderbox og i år bliver ingen undtagelse. Du kan finde billeder og indlæg fra 2017 her og 2016 her .

Jeg glæder mig til musikken, stemningen, festen og ikke mindst maden. Der plejer altid at være et ret lækkert udvalg f mad på Tinderbox og i år har jeg også muligheden for at udforske den mad der findes i VIP området. Så ser vi om det er noget særligt 😉

Jeg glæder mig til at skulle have de vildeste dansefester ved Magicbox og synge med på alle de numre jeg kender ved blå og rød scene.

Den eneste ting der mangler i år er min bedste veninde igennem 22 år, som ikke kommer i år. Hun plejer at være med og skaber altid verdens bedste festivalstemning. Men i år må jeg klare mig uden.

Uanset hvad så bliver det en fest og den fest skal I da heller ikke gå glip af, så hop over på min Instagram @frejjack og følg med. OG hvis du lige skal have et par tips og tricks til hvad man skal have med og hvordan man klæder sig bloggersmart på en festival, så klik lige forbi Lisbeths indlæg. Som både er brugtbart og pisse sjovt! 😉

Skal du på Tinderbox i år? Hvis du spotter mig i Vin og Champagne, eller et andet sted (jeg er nok primært i vin og champagne), så sig lige hej!

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Synes godt om

Kommentarer

Sofie,
Hvor er det ærgerligt, at din veninde ikke skal med, men jeg er sikker på, at du får et brag af en festival alligevel! Rigtig god tur og pas på dig selv.
strikeaprose.dk
Frejjack
Frejjack,
Hehe tusind tak! 😉 Jeg gjorde et forsøg
nouw.com/frejjack
kathrine
,
Jeg skal desværre ikke, men ville virkelig gerne! Bor for langt væk til at kunne komme afsted til det 😊

http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/
Frejjack
Frejjack,
Øv hvor træls! Måske du skal på en anden fed festival så? 😊
nouw.com/frejjack