Piña Colada blend

Opskrifter

Sponsoreret af Wilfa og Årstiderne

Som jeg lovede i en af mine stories på Instagram, kommer her opskriften på en Piña Colada blend. Eller det ved jeg ikke om den hedder, men den smager i hvert fald sådan. For noget tid siden modtog jeg en blend-selv kasse fra Årstiderne i gave. Sammen med blend-selv kassen var der selvfølgelig også nogle opskrifter. Det er den ene af de opskrifter som jeg vil dele med jer her.

Opskrift til to store glas

Ingredienser:

  • 1 ds kokosmælk (160 ml)
  • 300 g ananas (uden skræl) - svare til en mindre ananas
  • 1 lime (skallen revet, saften presset)
  • 35 g dadler (ca. 5 stk)
  • 300 g gulerødder (uden skræl)
  • 3-4 dl vand
  • 3 isterninger

Ingredienserne kommes i blenderen og blendes til det er en lind masse som er lige til at drikke. Hvis den ikke bliver så flydende som ønsket, tilføj lidt mere vand.

Da jeg var til arrangement med Wilfa og Årstiderne, fik jeg en gave med hjem. Alle deltagerne fik en Wilfa Power Crush. Det er en meget kraftfuld blender med 1600 watt og 33.00 omdrejninger i minuttet, og med en kande som tåler temperaturer op til 95 grader. Det er den vildeste blender jeg nogensinde har haft, den kan virkelig blende alt. Men jeg er ikke den eneste som er helt vildt glad for den. Kæresten som virkelig elsker køkkenudstyr, var ovenud lykkelig da jeg kom hjem med den her basse. Han har brugt den flere gange om ugen siden, og til alt muligt. Den ene dag lavede han også vaffel dej i den, fordi det var lige det nemmeste mente han. Jeg har ham lidt mistænkt for at, det bare var en undskyldning for at bruge den.

Weekenden står på familievisit og fødselsdag. Dejlig stille og roligt, oven på endnu en uge med fuld fart på. Jeg er desværre ikke 100% på toppen i øjeblikket, jeg tror desværre jeg er ved at rende ind i en gang influenza. Det er jo typisk når vi når efterårsferien! Men jeg har nu ikke rigtig så meget ferie, der er både arbejde, praktik og studiet. Så alt er næsten som det plejer.

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Synes godt om

Kommentarer

Frk mejer
Frk mejer,
ej, det lyder helt vildt lækkert! Og jeg ville godt nok også være glad for sådan en blender 😄✨ www.frkmejer.dk
Simone
Simone,
Ej det set virkelig lækkert ud! simonekronborg.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229