Når ensomhed bliver en ting

Personligt

Jeg har aldrig rigtig følt mig ensom. Jeg har altid haft det godt i mit eget selskab. Jeg har altid haft gang i tusind ting og haft masser af mennesker omkring mig. Men efter jeg er startet på et nyt studie kan jeg godt mærke at ensomheden kommer og prikker mig på skulderen.

Sidste mandag startede jeg op på et nyt studie i Odense, men jeg startede min dag i Kolding med at byde alle de nye velkommen der. Som jeg nok har sagt et par gange er jeg en del af en netværkforening der. Det var en super hyggelig start på dagen. Men da tiden blev til at vende snuden mod Odense og mit eget studie, havde jeg allermest lyst til at blive. Vi mennesker er flok dyr og har det bedst i samlet flok. Om ikke andet med det man kender i det mindste.

Det har virkelig været lidt af en mavepuster at starte på et nyt studie. Det er som at begynde helt forfra på alting. Nye mennesker, "nye" omgivelser og forhåbentlig nye venner. Men når du ikke har nogen anelse om hvem du læser sammen med og to tredjedele af dem du har undervisning med har en anden nationalitet end dig. Så er det svært ikke at føle sig ensom.

Men jeg trøster mig lidt ved tanken om at jeg nok ikke er den eneste der føler sig ensom på studiet. Og når vi lige får taget os sammen og fundet hinanden, så skal det nok blive godt. Det krydser jeg i hvert fald fingre for.

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Synes godt om

Kommentarer

Jeanette Henriksen,
Håber det bliver meget bedre når i lige får lært hinanden lidt bedre at kende.. <3 Glæder mig til at høre mere. <3
www.jeasblanketanker.dk/
Frejjack
Frejjack,
Det er heldigvis blevet lidt bedre allerede <3 🙂
nouw.com/frejjack
Jeanette Henriksen,
Det er jeg glad for at høre. <3
www.jeasblanketanker.dk/