Et outfit og en snak om genbrug

Inspiration

Der sker godt nok meget for tiden så det er ikke meget jeg får tid til bloggen. Jeg skal vist lige finde mig selv og balancen efter sommerferien igen. Men jeg tror måske snart jeg er ved at være der igen. Dog har jeg ligget syg nogle dage, hvor jeg bare har brugt dagene i sengen på at komme ovenpå igen.

Billederne her er taget i torsdag da jeg var til et event i Arkaden. Det er skønne Lisbeth som har taget billederne, hvis ikke du allerede kender hende så skynd dig at klikke forbi hendes blog. Outfittet er et genbrugsfund. Eller det vil sige at jeg har byttet mig til det i Det Kollektive Klædeskab, som du kan læse mere om her hvis du ikke kender det. Jeg har snart været medlem der i et år. Nogle perioder synes jeg ikke rigtig jeg kan finde noget dernede og andre gange kommer jeg hjem med helt vildt meget. Det her er et af mine seneste fund og jeg har virkelig brugt det meget. Jeg synes det er så cool med de her sæt i mønster, men jeg har længe været i tvivl om jeg kunne bære det. Men jeg er jo blevet lidt mere modig når det kommer til farver. Så sættet kom med hjem. Jeg har både brugt det sammen og hver for sig. Især bukserne er jeg ret glad for alene, de fungere rigtig godt til årstiden med en strik til.

Min garderobe består langt fra kun af genbrug. Men jeg forsøger virkelig at finde de ting jeg ønsker mig i en preloved udgave. Det gode ved Det Kollektive Klædeskab er at de ”fejl-køb” jeg laver dernede sagtens kan komme retur selvom jeg har gået med det en enkelt gang eller to. Jeg elsker konceptet og den frihed det giver i at prøve nye ting af. Man kan ikke altid finde det som er den nyeste trend, men jeg skal alligevel altid lige se det lidt an inden jeg springer på. Så det fungere fint for mig.

Ting som jeg dog stadig køber fra ny er undertøj og sko. Sko kan jeg dog godt finde på at købe ”brugt” hvis de ikke rigtig har været brugt. Af den simple årsag at det ikke er sundt for ryggen eller fødderne at gå i et par sko som andre har gået til.

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Synes godt om

Kommentarer

Eline Tychsen,
det er da det fedeste koncept 😍 Er kæmpe fan!!
www.elinetychsen.com
Frejjack
Frejjack,
Ja helt vildt! Jeg er også kæmpe fan 😍
nouw.com/frejjack
Lisbeth,
Fine du! Det er simpelthen så godt til dig det der sæt. Virkelig et godt fund 😊
Knus
www.moonlitmadness.dk
Frejjack
Frejjack,
Tusind tak søde 😘 ja det må man sige!
nouw.com/frejjack
Camillia
Camillia,
Virkelig flot outfit 😍
nouw.com/camillia
Frejjack
Frejjack,
Venterpaavinblog,
Så fine farver, det går simpelthen perfekt til hårfarven, du har!
www.Venterpaavinblog.dk