Et kroophold udover det sædvanlige

Oplevelser

På fredag skal jeg noget jeg har glædet mig helt vildt til. Jeg skal nemlig på kroophold. Men det er ikke sådan et traditionelt kroophold. Nej min kæreste har inviteret mig på Henne Kirkeby kro, i anledning af hans fødselsdag. Og hold kæft hvor jeg glæder mig. Vi bestilte det tilbage i vinters og jeg har gået og glædet mig lige side. Og nu er det så lige om lidt.

Man kan på deres hjemmeside både se billeder af værelserne, finde menuen og selvfølgelig læse lidt om historien bag. Det har jeg selvfølgelig gjort og det gør bare jeg glæder mig endnu mere. Jeg kan godt forstå hvis det, for nogen virker helt sindsygt at bruge de penge på det, som det koster at komme med denne 2 stjernede Michelin restaurant. Men det er vores fælles hobby og en fælles passion, som vi nyder at dele med hinanden og dermed også få nogle helt unikke oplevelser som vi kan se tilbage på når vi bliver gamle.

Derudover så ligger det ikke så langt fra Vesterhavet så det regner jeg også med at vi lige skal ud og kigge til. Måske det bliver så godt vejr at man kan dyppe tærene i det også. Jeg krydser i hvert flad fingre. Og så lover jeg at jeg nok skal dele vores oplevelse med jer her og på min Instagram @frejjack.

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Synes godt om

Kommentarer

Jeanette Henriksen,
Ej hvor lækkert.. Håber i får en skøn tur.. Er ret misundelig og glæder mig til at se mere.. Knus Jeanette <3
www.jeasblanketanker.dk/
Frejjack
Frejjack,
Hehe tusind tak <3
nouw.com/frejjack
BLOGBYCC.DK,
Hvor ser der skønt ud, total romantisk. Jeg har aldrig været på kro ophold, men har overvejet flere gange at booke et lille ophold for at få plejet mig selv lidt. haha. <3
blogbycc.dk/
Frejjack
Frejjack,
Det lyder da som en genial ide! Det kunne jeg også godt finde på, det er altid godt at komme lidt væk fra hverdagen og kun skulle tænke på at slappe af. Uanset om man er alene afsted eller sammen med andre <3 😃
nouw.com/frejjack
Eline Tychsen,
Årh det lyder fantastisk! Håber I får en fantastisk weekend <3
www.elinetychsen.com
Frejjack
Frejjack,
Tusind tak <3
nouw.com/frejjack
Camilla,
Hvor lyder det bare hyggeligt med et kroophold! Jeg synes bestemt ikke, det er sindssygt at bruge penge på sådan noget. Min kæreste og jeg foretrækker også at give hinanden oplevelser frem for materielle ting. Vi bor nemlig i udlandet, og vi orker simpelthen ikke at skulle flytte rundt med for mange ting, hvis vi skal et nyt sted hen 😋 I må have en rigtig dejlig weekend!
cammi.dk
Frejjack
Frejjack,
Det er også bare dejligt at have nogle oplevelser man kan dele med hinanden 😊
nouw.com/frejjack
Jeg håber, at I har haft en helt fantastisk tur <3
www.flyvmedmig.dk
Frejjack
Frejjack,
Det havde vi! Tusind tak Rikke <3
nouw.com/frejjack