Endelig Bachelor

Personligt

Som du måske har opdaget hvis du følger med inde på min Instagram @frejjack, så er jeg nu endelig officielt uddannet i Erhvervsøkonomi - Design og forretningsudvikling. Hold nu op en milepæl der nu er nået. Jeg har virkelig set frem til denne dag, og flere gange tænkt at det aldrig ville lykkedes. Så det er også grunden til her pludselig blev lidt stille herinde igen. Mine tanker har været et helt andet sted. Det føles stadig lidt som om der er noget jeg mangler. Da jeg gik på gangen på uni i går fik jeg helt dårlig samvittighed, men over hvad det ved jeg ikke. For der er i hvert fald ikke noget skolemæssigt som jeg kan have dårlig samvittighed over. Men sådan er det jo nok, til man lige vender sig til det.

Måske er det udsigten til at starte på kandidaten efter sommerferien som giver mig lidt knuder i maven og dårlig samvittighed. Det er i hvert fald en ting som jeg også har brugt en del tid på at tænke over. Jeg er nok stadig bare lidt i tvivl om det er det jeg skal. Og når folk spørg trækker jeg nok også stadig lidt på det. Men jeg tænker at jeg giver det et skud. Hvis det viser sig ikke at være noget for mig alligevel, så kan jeg jo altid droppe ud igen. Og det værste der kan ske er jo at jeg lære noget.

Men nu ser jeg bare frem til at skulle bruge søndag aften på de skønne mennesker i Fynske Influencers og at den i næste uge står på Tinderbox. Er der andre der skal på Tinderbox i år?

Følg mig via Faceboook, Bloglovin og Instagram @Frejjack

Synes godt om

Kommentarer

Lisbeth,
Så stort tillykke! Det er simpelthen så mega flot klaret. Og jeg kender 100% den der følelse af uplacérbar dårlig samvittighed, der bare nager. Kroppen er bare så vandt til det efter så mange år! Håber det forsvinder igen snart 😊
Knus
www.moonlitmadness.dk
Frejjack
Frejjack,
Ja man vender sig seimpelthen alt for hurtigt til bare at være i eksamensmode hele tiden 😊
nouw.com/frejjack