Header

Dagen spenderades på Samarkand med lilla familjen. Vi ville äta lunch någonstans idag och eftersom vår lilla stad inte levererar med speciellt mycket annat är rosé garden för småbarnsfamiljer så bestämde vi oss för pizzabuffé på Samarkand. Passade självklart på att köpa lite nya fina kläder till Eja. Hon behövde verkligen fler pyjamaser. Så vi köpte 3 st fina på Lindex. Gillar deras allra bäst. Alltid gulliga, och sen är det dragkedja på dom. Newbies är ju självklart allra finast. Men dom har oftast knappar på sina och det är tummen ner på det. Sen hittade vi lite kläder på HM också när vi var där för att hitta ett par mjukisbyxor till J. Något jag önskar och ska bli bättre på är att köpa på rea. Jag är så fruktansvärt dålig på det. Jag har så lätt att falla för det "senaste". Det är nog för att jag har så dålig koll på när reorna släpps så jag märker det när allt är helt utplockat.

När vi skulle ta en kaffe innan vi skulle åka hem igen, då fick man försöka roa ungen på bästa sätt. Annars skulle hon bara köra in sin vagn i allt och alla och rymma iväg. ( ja jag har klippt hennes lugg, det gick sådär)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Tiden har verkligen runnit iväg sen jag började jobba. Ja, nu har jag jobbat i hela två veckor. Och jag har verkligen inte hunnit med att skriva här. Men för att sammanfatta dessa veckorna så har det mest inneburit stressa till dagis, stressa till jobbet, jobba, stressa tillbaka till dagis och åka hem. Sen när man väl kommer hem så är det dags att stressa med mat, hinna bada Freja de dagar man ska göra det, sen är det skjuts ner i sängen för henne. Man hinner knappt mer när man jobbar. Men det blir nog bättre när man vänjer sig vid det här livet igen. Men jag är så tacksam att jag slutar tidigt på fredagar och är ledig på måndagar med min fina lilla familj. Så man hinner få lite kvalitetstid med dom man älskar mest.
Hur känns det att börja jobba då? Jo, det känns samtidigt jätte bra. Jätte roligt att vara tillbaka på jobbet och träffa sina fina jobbarkompisar. Få lite rutiner och att få träffa lite "vuxet" folk. Plus att man får göra lite annat än att städa, leka och byta blöja etc. Men självklart saknar jag det här också. Att få spendera vartenda sekund med min lilla skrutt. Så självklart är det med blandade känslor man återgår till det vanliga igen.

Likes

Comments

Idag var det 100 års fest på ica! Det där kunde man ju INTE missa. Haha Nee men vem säger inte nej till billigt kaffe, Cola och ostbågar?

När jag och ejabejabus kom hem igen så hade farmor och farfar kommit på besök. Alltid roligt tycker Freja, vi med såklart! Så vi fikade på goda bullar som väldens bästa J hade bakat och drack kaffe.

Till kvällsmat blev det pizza. Freja älskar självklart pizza, hon gillar allt som är onyttigt. Förutom pannkakor. Vilken unge gillar inte pannkakor? ... frejson.

Likes

Comments

Idag har vi bakat bullar i vårt lilla radhus, goda blev dom.

Likes

Comments

Igår var Freja själv på dagis igen. Arg som ett bi hade hon varit den första timmen. Men sen när hon fick gå ut och sparka boll hade hon blivit glad.

När jag hämtat Freja gick vi ner till Lindex IGEN. Glömde köpa raggsockor. På vägen träffade vi min storebror M. Han följde med. Sen följde vi med till hans jobb för att visa upp frejson för hans jobbarkompisar. Hehe. Stolt morbror?

Efter det tänkte jag att vi lika väl kunde fortsätta åka och hälsa på folk på jobbet. Så sen åkte vi till både mormor och J. Sen åkte vi hem och lagade mat, badade och allt sånt som måste göras..

Roligt när man får bilder skickade till sig från dagis. Det kommer ju göra en lite extra lycklig när man sitter på jobbet och får lite uppdatering om vad prinsessan gör om dagarna.

Likes

Comments