Tisdag😝 inte min favorit dag, går i skolan till 15:25 och sista lektionen är so😆 gillar inte so alls. Men bar att bita ihop. Efter skolan ska jag plugga och skritta ut på G i 1h så hon får sträcka på bena efter vila i 4 dagar. Men vi för höras mer i eftermiddag
Kram F❤

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Gud vad mycket vi har i skolan denna vecka, har inte skrivit ner allt men här är en del

Har även gjort mina nagla idag, blev väldigt nöjd. Nu är bara frågan hur länga jag kan ha dom😬, har haft innan och tagit bort dom efter 3 dagar😂
Men nu ska jag plugga lite till fysik provet på fredag
Kramiz F

Likes

Comments

Måndag! Känns rätt så skönt att det är måndag. Har inte bloggat i helgen då jag har varit iväg och haft massa att göra, men hoppas att det inte gör något.😉
Veckan börjar bra, inte så mycket i skolan idag men har två inlämningar på fredag och 1 prov på fredag med.
Vi bytte platser idag i klassrummet och jag är halvt nöjd, jag sitter jämte min bästa vän och på hennes andra sida sitter Theo❣️ och på min andra sida sitter Gustav (inte den bästa, så är inte helt nöjd) men det blir nog bra.
Nu står jag och väntar på att mamma ska komma och hämta mig efter skolan, brukar ta bussen hem med den går inte förens om en timme😆 så mamma slutar vid 15:00 så hon hämtar mig efter jobbet.


Det är jätte varmt, så kommer lite bilder⬇️ (inte bästa fotona då dom är tagna med mobilen)

Likes

Comments

FREDAG!! Äntligen är det fredag, eller jag har ju vart ledig både Måndag och Tisdag då hela skolan har haft utvecklingssamtal, så har vi fått jobba hemifrån med uppgifter.

Men nu måste jag gå ut till bussen så jag inte missar den, men vi syns i eftermiddag efter skolan


Likes

Comments

Idag hade vi fotbolls turnering, och det glömde jag att berätta för er i förra inlägget. Men som rubriken lyder så blev vi fyra på hela skolan.

Efter skolan så var jag i stallet med Styners medryttare Amina som fick hoppa han, och det gick jätte bra. Han var lite pigg i början men Amina löste det jätte bra. Han hoppade jätte bra och fint, men han var väldigt lätt busig när han hoppar, och så han han gärna rusa i galoppen och bocka. Fick tyvärr inga foton eller film då det regnade hela tiden.

//Freja

En bild från dressyrträningen i Tisdags

Likes

Comments

Torsdagar är en utav veckan bästa dagar enligt mig. Jag har alltid en lugn dag i skolan och sedan hela eftermiddagen i stallet.

Idag i skolan har vi idrott, engelska, franska och fysik, i franska vet jag att vi ska baka choklad fondant bara för att vi håller på med mat/bak kapitlet i läs och arbetsboken.

Men vi hörs senare i eftermiddag när jag sitter på bussen hem från skolan

Kramiz Freja

Likes

Comments

Äntligen Onsdag, känns som att både Måndag och Tisdag har gått hur fort som helst. Men det händer inte så mycket för mig i skolan idag. Men har dressyrträning för Jenny ikväll, men inte på Styner utan på en av Tämta ridklubbs hästar vem det blir vet jag inte. Men får uppdatera er mer ikväll eller efter skolan

// Freja

Likes

Comments

Som ni nog vet så var jag var på Marcus och Martinus konserten i Scandnavium, och det har helt magiskt. Jag var på One Direction konsert på Ullevi, men inget slår M&Ms konsert. Vi hade ju ståplats så vi köade från kl,11, men det var värt det. Vi var nästan längst fram vid staketet och Martinus nuddade min hand. Ingen stor grej för vissa men för mig var det magiskt.

Här under är en del bilder från kvällen.

Så här nära satt vi till ingången

Likes

Comments

Som ni ser har någon lämnat mig och det är inte vem som helst. Det är Araminis Real Magic (Magic). Om ni har läst mitt inlägg om henne så vet ni att jag inte ägde henne då jag bara hade henne på foder. Så hennes ägare kom och hämtade henne den 12 Mars utan någon förvarning. Det var ju lite trist men men så är livet. Men kommer sakna min prinsessa så otroligt mycket.

Dom kom och hämtade henne för dom skulle sälja henne, hoppas att hon kommer till ett bra hem där hon får mycket kärlek och gos.

Min fina prinsessa!

Likes

Comments

Idag var jag och mormor inne i stan och köpte lite nya grejer till mig.

Ett par korta riskor då mina är försmå och vill inte ha mina stövlar när jag mockar och så. Ett par nya ridhanskar då mina har gått sönder. Och ett par nya vårskor. Länkar till produkterna finner ni under bilderna.

// Freja


Likes

Comments