Vart jag sydde upp kläder

(det här inlägget är så försenat haha förlåt! Det har legat färdigt som utkast jättelänge men glömt lägga upp det...)

Allt ovan (förutom linnet) sydde jag upp på Thuy Thuy Silk, den låg på en av de turisgaste gatorna i Hoi An, som ledde ner mot kanalen liksom. Utanför ser det litet ut men man leds in genom butiken till en liten ute-trädgård typ där det finns massa mer. Sömmerskorna sitter i ett litet rum på plats vilket jag läste var viktigt att veta, så de inte skickar ritningarna och tyget till någon stor fabrik. Tyget till min kjol och den gula omlottklänningen köpte jag dock på Kinesiska marknaden i Ho chi minh. Skulle lätt rekommendera att göra det om ni har möjlighet. Det fanns finare och det var nog billigare.

Jag blev jättenöjd med allt. Allt var välsytt och de ville verkligen att allt skulle sitta perfekt och att man skulle bli nöjd. Det var kanske åt det dyrare hållet men man betalar för vad man får. Man kan inte anta att det ska kosta 50 kronor att sy upp något direkt. Totalt för allt mitt blev det ungefär 1600 kr, inkl tyg. För 7 skräddarsydda plagg är det ju sjukt billigt. Allis och Miranda sydde också upp grejer och blev nöjda! Allis hade lite problem med en av sin klänning dock, axelbandet som hade en sån bh plast grejsimojs gick sönder.

Sen sydde jag också upp en sidenpyamas på Bao Khao Silk som blev såå fin. Kostade ca 800kr för det. Har ingen bra bild på den sorry men vissa av er har sett på instagramstory och frågat om den.

  • Vietnam

Gillar

Kommentarer

MAJALUNDSTRM
MAJALUNDSTRM,
Men åh vad kul att få sina kläder uppsydda, blir ju verkligen ens egna då!
nouw.com/majalundstrm
kaiaheltne
kaiaheltne,
Såå kult!!
nouw.com/kaiaheltne