Men hallå!

Ett tag sen vi sågs, och tänkte göra ett random inlägg nu. Har inte uppdaterat på hur länge som helst och mycket har hänt sen sist. 

Det är bara en vecka kvar till premiären av Billy Elliot och det ska bli såå sjukt kul! Samtidigt som det är sorligt att alla repdagar är slut är dt också skönt eftersom man kan börja komma tillbaka till det anliga livet igen med skola och sånt. Fast jag hae inte sagt nä till att få fortsätta vara på operan nästan varje dag eftersom jag älskar miljön där och att bara va där:

Det är även snart gymnasieval och jag tänker välja malmö latin inriktning estet som förstahandsval sedan samhäll på polhem som andra.

Men ja, jag orkar inte skriva mer nu så ni får ha det så bra!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej!
Jag vet att jag inte kan uppdatera regelbundet... Jag suger på det och vet inte vad jag ska göra för att hålla bloggen vid liv, jag liksom glömmer bort den hela tiden.
I allafall, nu är jag här!
För 2 veckor sedan var jag hos tandläkaren och drog ut två tänder för att jag har för många tänder i min mun, sedan idag var jag hos tandläkaren igen och drog ut ytterligare 2 tänder, så nuv.r det bara rälsen som väntar. Tandställningen får jag om 1 och en halv vecka, så det ser jag faktiskt fram emot!
Här nedan kommer lite bilder ifrån skolfotot, skoljoggen och lite blandat!

Likes

Comments

​Hej alla fina!

Idag är det onsdag och idag va även dagen då jag började skolan igen efter nästan 10 veckors sommarlov vilket både kändes kul och tråkigt. Jag börjar ju 9:an nu vilket innebär de nationella proven som suger, men nian består inte bara utav negativa grejer utan även av en hel del bra grejer! Ex vi ska åka till berlin nu till hösten, vi ska ha spex, bal, massa klassdagar, prao osv. Så jag ser ändå fram emot 9:an väldigt mycket. Sedan är det ju också hög tid att börja tänka på gymnasieval vilket är såååå svårt för har knappt ingen aning om vart jag vill gå, men det löser sig hoppas jag. Det va de jag hade att skriva om idag, men jag hoppas ni får en fortsatt bra vecka!<3

Likes

Comments

Hejsan!
Snart är sommarlovet slut och det suger verkligen, känns som man inte hunnit med allt man skulle göra och att man bara kastat bort all sin tid... Aja, what to do.
I tisdags (11/8) åkte jag upp till Göteborg med min dansgrupp Development Dance Crew för att tävla i Göteborg Dance Festival tror jag det hette på Rondo. Det gick bra, dock vann vi inte men vi va nöjda med vårt uppträdande ändå. Dagen efter (12/8) gick vi till Liseberg och va där hela dagen, jag började fangirla en aning när jag såg att Bente (TheBentish på youtube) va där och hon såg mig! Hon vet liksom att jag existerar. Det va såå coolt.
De va det jag hade att skriva om idag, hoppas ni får en härlig lördag!


Likes

Comments

​Hej mina fina vänner!

Jag kan ju bara erkänna att jag suger på att hålla något jag lovat, och de va ju att jag skulle vara regelbundet aktiv på bloggen,... men det gick ju inte så bra. Denna gången har jag inte en jättebra förklaring till varför det blivit som det blivit, har inte haft ork till det helt enkelt. Mycket har hänt på sistone, asså roliga grejer.. det är ju sommarlov! Jag kom hem från Spanien för en vecka sen efter att varit där en hel månad, men detta var sista sommaren i Spanien för nu ska vi sälja huset eftersom både jag och min bror börjar bli stora och vill då inte vara utomlands så länge och då tyckr vi bara det är oödigt att ha ett hus utomlands om man ändå inte vill vara där, desutom kommer vi kunna åka till en massa nya ställen istället för att åka till samma vartenda sommar. Så ja.. det kommer va minnen för livet och jag är väldigt glad att ha fått spendera många somrar där nere. Andra grejer som hänt under sommaren är att jag lärt känna en väldigt härlig person vid namn Linda Ekvall. Hon är en av de skönaste och finaste tjej jag vet. En vän som hon måste vartenda människa ha! Sedan har jag också träffat en youtube kompis som kom ner till malmö och stannar här enda till måndag, så ska nog träffa han en gång till innan han åker hem. Sedan har jag spenderat en del kvällar nere på stranden med kompisar och bara chillat. Har även tränat en del. Så nu är det bara 2 veckor kvar till skolan börjar och jag är inte taggad överhuvudtaget, men jag hoppas det blir två bra terminer i 9:an.

Likes

Comments

​Hej alla fina läsare!

Hoppas ni har ett bra sommarlov. Igår kväll landade flyget vi satt på i Spanien på Alicante flygplats. Det är så sjukt varmt här nere, på dagarna är det runt 35-36 grader och sedan på kvällen är det runt 25-28 grader. Såå himla skönt. Jag kommer att spendera nästan 4 veckor här nere i Spanien, så det kommer bli riktigt skönt. Kändes dock lite sådär att just när man ska åka ifrån Sverige så blir det suveränväder hemma, men det håller inte i sig sådär jättelänge till så det känns inte så jättejobbigt att lämnat Sverige ;). På måndag (övermorgon) ska vi åka bort till flygplats för att hämta upp min kompis Johanna som ska bo hos oss i en vecka. Så det ska bli jättekul. Sedan samma dag som Johanna flyger hem kommer det en familj till oss som vi känner, så det ska bli jättekul. Men ni får ha det så bra sålänge så hörs vi. Puss

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hoppas ni mår jättebra nu när det är sommarlov och allt. Under sommarlovet är det så mycket skoj man vill göra och en del kostar pengar, då är det jättebra med sommarjobb. Varje sommar är det måånga ungdomar som skickar in ansökningar om sommarjobb, och jag är så glad att jag fått sommarjobb på Lomma glassfabrik. perfekt läge och allt. Jag tycker även att det är jättebra att ha sommarjobb för ibland kan det bli långtråkigt och man bara sitter hemma och inte har något att göra, då tycker jag det är jättebra att ha sommarjobb.

Jag lägger in en bild ifrån lomma glassfabrik nedan!

Ni får ha det jättebra och hoppas det är någon mer som har fått sig ett sommarjobb.

Likes

Comments

Hejsan!
Igår va det ju midsommar, och den blev ändå en väldigt lyckad en! Jag va hos mina kusiner som bor i Hjärup och där va även en annan familj med två barn. Den ena killen va 02:a och den andra vet jag inte riktigt..sedan har jag två kusiner då den ena heter Tuva och är 8 år och mina andra kusin som heter Elliott och är 10 år.
Jag umgicks med dem och va ute och sparkade sparkcykel, vilket va ett bra tag sen så det gick inte sådär värst bra. Somsagt hade jag en trevlig kväll, både me de vuxna och barnen. Här kommer lite bilder ifrån gårdagen på min outfit och hår! Ha det bra! 🌸
Likes

Comments

Hejsan!
Då va Lisebergdagen över och jag saknar alla extremt mycket redan... Helt sjukt.
Vi hade riktigt roligt och kommer att minnas den dagen länge. Här kommer några foton från gårdagen 👇🏻
Likes

Comments

Hejsan alla fina!
Just nu sitter jag på tåget med min goda vän Filip. Vi ska nämligen till LISEBERG! Det är min första gång jag är på Liseberg och ser därför väldigt mycket framemot det. När vi väl har kommit upp till Göteborg ska vi även mäta upp William, Casper, Andre och Simon som också ska va med oss på Liseberg. Så det ska bli jättekul och självklart kommer det komma upp bilder på bloggen från Liseberg!

Likes

Comments