> Wednesday

Idag är det Freja-dagen. Min namnsdag hehe. Det har aldrig varit en stor grej när man har namnsdag i min familj, men fick alltid en påse Ahlgrens bilar och en trisslott när jag var liten haha. Ska till mamma imorgon så kanske får det då.... ELLER, hint hint.

Idag har jag äntligen fått träffa denna loppan, det var SÅ längesen. Hon har haft tentaperiod och jag har jobbat samt varit på semester. Men nu fick vi tid till det, så mysigt.

Vi var och åt lunch på Feldts nya cykelcafé i stan. HELT okej, vi tog dagens soppa. Kostade 79:- och BRÖD ingick vilket var fantastiskt hehe.

Jag umgicks lite med min pojkvän innan han skulle iväg på jobb igen. Han fick tid till att fota min outfit, alltid snällt, även om detta var i trappuppgången haha.

Jag blev lämnad ensam så blev en promenad och lyssna på Alice & Biancas nya poddavsnitt vilket var väldigt väldigt bra.

Så fin dag idag dock JÄVLIGT kallt. Min mobil pallade inte trycket ett tag så den la av, perfekt :-) Helt ny är den med typ. Men men.

Nu ska jag kika på HANDBOLLEN(!!!) där det är vinna eller försvinna. Tösen (jag) är ju ledig imorgon, så en morgonpromenad står på schemat SAMT fixa nya naglar hos Amanda. Längtarrrr.

Gillar

Kommentarer

malinelf
malinelf,
frejaknutsson
frejaknutsson,
elllensvensson
elllensvensson,
frejaknutsson
frejaknutsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229