Vi har köpt lägenhet!

Jag har ju glömt att berätta för er. Hönni, vi har köpt lägenhet! I Göteborg!!! Haha. Alltså detta är så sjukt och jag har så mycket att berätta för er angående det här. Vi har varit och kikat på en del lägenheter här nu under sensommaren/hösten. Vi har dock varit sålda på ett visst område, och där ligger även vårt nya hem :’) Men det har varit en bergochdalbana, lemme tell you that. Vi har kämpat så mycket för att få denna lägenheten, den har tagits ifrån oss x-antal gånger och sen i slutändan blev den vår!!! Vår lägis!!! Jag kan inte förstå detta. Jag är alltså fortfarande i chock och KAN. INTE. FÖRSTÅ. DET.

Men jag kommer berätta mer för er! OCH!! Har ni några frågor? Ställ dem här nedan. Detta ska bli så spännande och vi är så så glada. Ni ska bara veta, och ni ska få hänga med på resan <33

Såååå, jag har ju bara suttit och kikat på lite allmän inredning och ”skit” här nu på förmiddagen haha. Tänkte dela med mig utav lite fina saker jag spanat in.

Ni bara? En korg. Men nej ingen vilken korg som helst utan denna har vi alla våra toarullar i på toan och den är så fin och gör det där hela lite roligare haha. Den kommer givetvis får hänga med. HÄR (ADLINK) // Ni är ju så många som frågat mig om min vas jag fick utav Kristina, denna är så fin och lik. HÄR (ADLINK!) // Denna vasen då? På 20% dessutom. Den vill jag ha i ett av våra höga fönster hihi. HÄR (ADLINK!)

Vita fräscha sängkläder är ju det finaste vi har det måste jag säga. Samt billigt. HÄR (adlink!) Ett sidobord jag mer än gärna vill ha. HÄR (ADLINK!) // Denna skålen är allt jag vill ha ståendes i köket, tänk så fräscht med lite citroner i??? Åh :( HÄR (ADLINK!)

Våra älskade köksstolar är det enda vi kommer behålla till flytten typ haha. HÄR har ni dem (ADLINK!) // Denna lampan vill jag också ha ståendes i ett utav våra fönster. Så fint ljus. HÄR (ADLINK) // Sen dessa söta, fina ljuslyktor som cirkulerar cirka överallt. Dem är så fina. Gillade denna så mycket, HÄR (ADLINK!)

Nä nu ska jag käka lunch innan jag ska iväg till jobbet, PÖSS PÅ ER FRÅN EN GLA TJEJ!!!

Gillar

Kommentarer

jessina
jessina,
Underbart 💕
nouw.com/jessina
rebeckarosengren
rebeckarosengren,
Åhh stort grattis igen!!💘💜 så himla roligt!!😍
nouw.com/rebeckarosengren
isabylund
isabylund,

Haha men huuuur kan man GLÖMMA att berätta en sån sak va? 😉 Grattis! Så roligt <3 Ser fram emot massa inredningsinspo här nu hehe.

nouw.com/isabylund
Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,
Så roligt!! Grattis till er🥰💛
nouw.com/hannakarlzzon
tiffanykarlsson
tiffanykarlsson,

Men hallå vilken grej att glömma haha!!! GRATTIS <3

nouw.com/tiffanykarlsson
Nalliepallie
Nalliepallie,

Hej! stort grattis! och välkommen till Götet! 😊

nouw.com/nalliepallie
emmafelsing
emmafelsing,
STORT GRATTIS GUMMS <33
nouw.com/emmafelsing
Toril
Toril,
Alltså wow vad roligt, grattis!!!💘💘
nouw.com/toril
frejaknutsson
frejaknutsson,
Tack allihopa!!! ❤️❤️❤️❤️
nouw.com/frejaknutsson
johannahansson
johannahansson,

Åhh va kul!! Grattis 😃 Vilket område blev det?

nouw.com/johannahansson

Instagram @frejaknutsson