New in - osponsrat

Innehåller affiliate-länkar

Holá Holá!
Tänkte jag slänger in ett genuint och osponsrat inlägg, med saker som jag införskaffat mig den senaste veckan/veckorna. Hope u like it.

Kan vi ta en tyst minut och bara...... Älskade Mateus. Samt älskade Iems som hade 20% förra helgen på allt därifrån!! Har kaffekoppar sedan innan, men gick loss på ett serveringsfat och två nya - gråa koppar. Då de kostar 250kr styck vanligtvis så var ju en nöjd när man fick de för 200, haha. Ni kan ju typ bara gissa vad fatet kostade då...... Men de är sååå snygga.

Älskar krimskrams och detta halsbandet är sååå fint :’) Kan inte ha för mycket utav sånt här.

Skrattar när jag ser denna haha. Jag köpte verkligen den... Jag passar inte i sånt här och hade tänkt använda den på halloween men nej, jag kommer inte klä ut mig i år heller.

TVÅ FAVORITER. My to go to. Silverschampot ÄR det bästa jag vet och får ärligt frågor om jag färgat håret när jag använt det - that’s how good it is.
Sen bodylotionen från Biotherm är GUDOMLIG. Luktar så så så god och är så lätt att smörja in.

Okej jag ska droppa en bomb nu. Jag tvättar ALDRIG mitt ansikte. Använder sminkservetter från Nivea för att få bort smink, men jag sminkar mig liksom EN GÅNG i veckan och annars så gör jag ingenting med mitt ansikte och min hud haha. Tills nu, Lisa på mitt jobb blev chockad över att jag ej gör något typ återfuktar/rengör huden på kvällen osv. Men jag har haft TUREN att aldrig ha problem med min hud. Men nu köpte jag en gudomlig rengöring och en återfuktande ansiktskräm, får se hur länge jag ORKAR använda dem. Ni bara? Är det jobbigt? Haha :-)

Denna kappan, just sayin’. Äääälskar. Känner mig så uppklädd.

Tränar man inte på gymmet, så kan man ju FÖRSÖKA träna hemma. Dessa banden är jävligt bra dock! Får sjuk träningsvärk i rumpan ska jag säga..

Oktobermånad, vilket även är bröstcancermånaden. Har mitt rosaband på jobbet och även detta armbandet klickade jag hem, ingen kan göra allt men ALLA kan göra något ♥

  • NEW IN

Gillar

Kommentarer

KellyEricsson
KellyEricsson,
Så fin outfit!
nouw.com/kellyericsson
elllensvensson
elllensvensson,
Så fint armband!! <3
nouw.com/elllensvensson

Instagram @frejaknutsson