Malmö - project x

Innehåller affiliate-länkar

Måndagsångesten var på NOLL idag om vi säger så efter denna panghelgen.
Fredagen började med att jag hängde hela kvällen ihop med Johan, vi (läs: Johan) gjorde planka som jag nämnde i förra inlägget, vi käkade godis och kollade på idol. Fredagens idol var förresten BRUTALT JÄVLA BRA? Alla artisterna var superduktiga! Kanske ingen mer än jag som kollar det haha, men jag är besatt.

Annars så vaknade jag vid halv nio på lördagen, packade det sista, käkade frukost ihop med Svensson som skulle iväg även han men uppåt i landet, Göteborg. Sen begav jag mig till Laholm för att ställa min bil där, sen träffade jag mina loppor på tåget ner mot Malmö. Succé.

Vi fick våra rum, började fixa oss och även förtära alkohol. Snälla någon jag har verkligen världens snyggaste, roligaste och mest genuina vännerna.

Hade min klänning ifrån ivyrevel, den är dock gammal. Samt en skärp i midjan från Gina samt ett par höga stövlar ifrån Nelly.

Vi gjorde oss redo för att dra mot Malmö Arena, but first - food.

Vi käkade på Vapiano, och jääävlar vad gött det var?! Så längesen jag åt där och pizzan satt som en smäck.
Vi drack drinkar på drinkar...

För att sen dricka drinkar på nästa ställe - SkyBar på Malmö Arena, där festivalen var.
Återigen, jag har så fina vänner :-((((

♥♥

Efter detta så började jag tänka bort allt som har med bilder till bloggen att göra.. Men jag har gjort ett tappert försök ett par gånger under kvällen. Haha. Tager vad man haver dem kommer här:

När vi kom dit spelade Molly, hon är ju som hon är. Fantastisk. Så jävla bra live. Sjukt.

Hov1 hann vi också med, Morten och bäst utav alla - OTTO KNOWS. Jag får gåshud när jag tänker på hans set och hur vi tjejer var under hans spelning haha - ja ni som följer mig på instagram lär ju inte missat uppdateringen :-)
Festivalen var verkligen så bra och sällskapet gjorde det ännu bättre. 10/10. Men nu har jag tyvärr inte mer bilder ifrån det eftersom jag glömde bort att fota...

Efter festivalen vid ett isch? Så drog vi hem till hotellet, bytte om, jag gjorde bort mig i hissen också (det får vi FAN inte glömma Hahah) och gjorde oss redo för utgång. Men när jag kom utanför hotellet vi halv två så gick energin ur mig och jag såg bara en hamburgare ifrån Max framför mig, så jag hakade på Camilla hem till rummet medans de andra drog ut haha. Vi tryckte i oss maten i sängen och pratade om kvällen, så jävla mysigt och bra avslut ändå ♥ Det kände jag var värt dagen efter,

Som sagt, oj vilken ikväll och vilket sällskap. Man blir fan då ALDRIG besviken när man hänger med dessa tjejerna eller besöker Malmö. Så tacksam för att vi alla blev bjudna på biljett och inprincip boende, arrangörerna utav dessa festivalerna vet verkligen sin grej och hur man gör sina gäster nöjd nöjd NÖJDA.
Tjejer, Det gör vi om ♥

På söndagen käkade vi goaste frukosten i vanlig ordning på vårt fina hotell. Sen åkte halva gänget hem, och hälften utav oss stannade kvar. När jag kom hem sedan så hoppade jag av i Laholm och spenderade resten utav söndagen ihop med min pappa ♥

Gillar

Kommentarer

Instagram @frejaknutsson