Lite från min helg i Sthlm

Jag ljuger ju inte om jag säger att jag glömt bort bloggen hehe. Det hände så mycket just nu och jag ska snart snart dela med mig utav allt till er <3

Jag kom dock på att jag inte delat med mig utav bilderna ifrån Sthlm, som var för tre veckor sen? Vi var ju där mellan fredag-måndag. Detta var ifrån lördagskvällen och Krisse sminkade mig så bra, var verkligen så himla nöjd hihi. Vill verkligen kunna göra eyeliner själv, vad bra då har man ett nyårslöfte inför 2021 haha.
Nä men en sak jag verkligen vill uppmärksamma är underbara fantastiska xlash (länk här), som ärligt talat funkat så bra för mina fransar. Wow. Genuint tips.

Utöver detta då? Vi förfestade hemma hos Alice, där Filippa och Ida bott i två månader sen dem flyttade och under tiden väntar på sin nya lägenhet. Som dem nu i skrivande stund har fått tillgång till!!

Varför vi åkte upp till Sthlm från första början var för att fira Filippas födelsedag <3 Det gjorde vi. I’ll tell u that.

Efter förfesten så drog vi vidare till Supper för käk och drinkar, sen var vi alla ute och hade en så bra kväll.

Söndagen var fantastisk vädermässigt, måendemässigt - bakis men glad. Så jag och Krisse mötte upp Thelma för lunch och häng i solen. Såååå mysigt.

På kvällen hängde Filippa hos oss, vi åt sushi och på måndagen blev det detsamma. Hon fixade lashlift på mig och sedan käkade vi en golunch på LETT ihop med Ida.

Sent på måndagen åkte vi hem, det blev en maaaaassa förseningar med tåget, vårt tåg körde bland annat över en älg så vi fick stanna mitt ute i ingenstans och evakuera tåget haha. Drama drama drama.

Men hade verkligen en så go helg i huvudstaden ihop med mina favvotöser.

Gillar

Kommentarer

agnesmathilda
agnesmathilda,

Åh vad mysigt! Kul att få se så mycket bilder!

nouw.com/agnesmathilda

Instagram @frejaknutsson