Köket inprincip ”klart”

Tjeeeeena! Jag har inte glömt bort er, eller jo, fast nej inte så men jag har verkligen inte haft tid att ens gå in här och kika, så har inprincip glömt bort bloggen.. men hörni glöm inte bort att jag uppdaterar min instastory relativit flitigt @frejaknutsson <3

Men alltså, ser ni ovan eller? Köket är inprincip klart. Förra helgen så fixade pappa och jag (mest pappa) kaklingen och det gjorde så himla mycket :’) Primingen undertill har jag varit grön, som ni ser, så det har varit svårt att se ett resultat innan eftersom den gröna färgen är vidrig haha. Men när jag publicerade detta förra fredagen, DMs flöööööödade in och jag hann inte svara alla. Men är så glad att även ni gillade det, trots att det är viktigast att vi gör det såklart ;)

Högst upp ska vi ha vår stuckatur som fortsätter runt om, och det ska komma knoppar (vi kämpar fortfarande med den biten..) samt även massa annat smått fixifix.

Men jag är i alla fall så så så tacksam att jag och pappa gjorde detta ihop. Jag hade ju min praktik på hans företag så vi är vana att jobba tillsammans, det blev så jäkla bra och jag ska säga er att fiskbenskakel är inte lätt :’) vi var lite irriterade om vartannat men look at it :’) Bästa bästa papsy som är världens kämpe och alltid så positiv oavsett.

Fick denna tjusiga vasen av Henke å Krisse i inflyttningspresent. Hur fin!

Stina och pappa åkte hem på lördagen, dem stannade här en natt och vi hade det så jäkla mysigt. På fredagen så var vi ute och åt på Masala kitchen, drack bubbel, vin och pratade om livet, samt skrattade massor. På lördagen så fogade pappa och Johan köket, så jag och Stina gick ut en sväng i det superfina vädret.
När dem åkt hem :’/ så drog jag och Johan ut till Delsjön för att njuta ännu mer utav det fina vädret. Man kunde gå ute på isen och det ÄR EN SÅ konstig känsla?? Visst?? Man ba det här ska inte gå men det går? Haha.

Delsjön har vi så nära oss. 5-10 minuter med bil och jag blir så glad utav det, nära till vattnet och skogen. Det behöver jag för att må bra :’) faktiskt.

Vi skulle köpt skaldjur med oss hem, men det var slut överallt så det slutade på Max. Inte illa det heller om ni frågar mig. Johan fixade upp fläkten, jag städade och kollade Mello.

Så tacksam för dem två dagarna, <3<3

Gillar

Kommentarer

Instagram @frejaknutsson