Jag har FOMO

Innehåller affiliate-länkar

Hej från solen!
Hur är det hemma i Sverige? Eller i Norge? För ser att jag har en del tossar ifrån Norge som läser också vilket är SÅ kul! Här är det hur bra som helst, igår hade vi dunder väder och jag passade på att njuta fullt ut. Det var så skönt att bara ligga och svettas vid poolen. Så många knop gjordes inte eftersom idag verkar vädret bli lite sämre så vi passade på.
Än så länge verkar vädret hålla i sig och senare så ska vi på en liten marknad här i närheten så det ska bli kul att kika in den.

Annars så har jag fasen lite FOMO.... Är bjuden på ett FETT event på fredag (Update: VAFAN jag har sån semesterhjärna, jag menar att eventet är IKVÄLL) i Stockholm och jag kommer ju missa det i med att jag är här nere i värmen. Jag kan verkligen inte klaga men jag har problem med att noja över att jag går miste om saker och ting när jag är iväg såhär som jag är haha. Så töntigt. Jag vet själv hur grått och mörkt Sverige är just nu, men när det väl händer något så är man någon annanstans. Men det kommer fler tillfällen det vet jag, 2020 har så mycket kul framför sig och jag är pepp <3

Nu ska jag lyssna på Sanna och Idas podd som släpptes idag!!! ”Innan vi dör” så in och lyssna på den vettja.
PUSS&KRAM!

Min strandskjorta är ifrån Nelly och den har ni länk till här.

  • GC2020

Gillar

Kommentarer

Instagram @frejaknutsson