Himmeln har fått ännu en ängel

Innehåller affiliate-länkar

Älsklingar!

Ska vara ärlig så var jag inte särskilt pepp över att dra ut igår.
Precis när jag stod och fixade mig, så såg jag det hemska och tråkiga beskedet att kämpen @SagaLundin hade gått bort, hennes blogg som jag har följt febrilt i flera flera månader och hoppats på ett mirakel. Hennes starka mamma hade postat ett inlägg igår som fick mig att bryta ut i tårar. Men Saga är i alla fall på ett ställe nu utan krämpor och ångest, vila i frid fina du!

Saker som dessa får mig verkligen att uppskatta mitt liv ännu mer och börja tänka på att inte lägga för mycket energi på ”bagateller”.

Så för att tänka mera på det positiva, och leva kvar för de som tyvärr inte finns mer. Så torkade jag mina tårar och fixade mig till slut, för att umgås med några av de jag tycker om mest. Vilken pangkväll vi hade (jag måste sluta skriva PANG framför ord..).

Skor / Väska / Playsuit - Zara

Mina vita stövlar går alltid hem när jag inte vet vad jag ska ha på mig, eftersom hela min garderob är nerpackad i påsar och resväskor så fick det bli första bästa som jag hade framme.

Vi var på en förfest inne i stan innan vi gav oss ut till Tylösand. Längesen mitt squad var så taggade och vi hade så kul enda fram tills att Sandro spelade, för därefter dog alltid liksom ut. Någon la en spya mitt inne på dansgolvet så där var inte helmysigt att stå och dansa direkt. Men var hemma vid tre så fick ändå ett par timmars sömn.

Nu ska jag och Johan fixa lite gino till hans mamma som fyller år idag ♥

Godnatt på er, hörs imorgon.

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg