Detta är unikt

Inlägget är ett betalt samarbete med Gina Tricot

I wanna tell u a little something something. Jag har samarbetat med Gina Tricot i ungefär drygt två år nu, OCH idag för första gången så ska jag dela med mig utav en unik rabattkod till ER mina små tossar!
freja25 ger er 25% rabatt på hela deras hemsida (förutom rea och denim) och detta är unikt ska jag säga er. Det är inte ofta dem bjussar på rabattkoder till deras samarbeten så jag är så så SÅ glad! <3<3
Därför, tänkte jag slänga ihop ett inlägg här med mina favoriter på hemsidan. Men hönni skynda, för min unika kod gäller bara i 24h. ”freja25” är det som gäller! Hihi!

Först ut har vi denna fantastiska jackan, som jag har hypat innan fast i en annan färg. Jag har storlek M // Jeansen jag bär på bilden, med en slit på insidan och dem sitter som en smäck. Storlek 38 har jag! // Sen en fin liden väska som nyss kommit in på hemsidan, en så fin beige/vit färg. Love it.

Sen vet jag, att koden inte gällde på jeans MEN alla 90s jeans är dem bästa jeansen jag vet, hands down. Här har ni länk // Denna sweatern ihop med jeansen här bredvid, mmmh, eller bara till ett par träningstights (så går jag ju runt hela tiden) // En bild på mig mitt i allt haha, MEN detta är faktiskt min nyårsklänning <3

Denna klänningen ÄR SÅ LIK Petra Tungårdens nya klänning, ni vet?? Och det är så fin och smickrande på. Kostar bara 300kr med min kod hihi :) Kommer ärligt beställa hem den själv. // Denna tröjan har jag hemma och den är gos, gos gos gos! Så fin färg. // Ännu en basic sweater, men denna färgen är så fin! Här har ni länk till den.

Sist ut, kör vi ännu mer gos! Som ni kan götta ner er i hemma, dessa tofflorna? Alltså snälla? Underbara. // Mjukisbrallor, hur goa ser inte dessa ut? Sett dem på några på instagram och vill mer än gärna spetsera runt i dem.

Som sagt mina tossar, koden freja25 (viktigt med litet F). 25% off fram tills imorgon <3 shoppa loss!!! Här är en direktlänk till ginas hemsida.

Gillar

Kommentarer

Instagram @frejaknutsson