Bubbles n’ brunch

Jaaaa, ni fick ju min uppdatering igår kväll när jag hade varit på dagsfest.. haha. Var kanske inte i helt nyktert tillstånd men tycker ändå det var okej jobbat med det inlägget ;) men nu kommer gårdagen i bilder!

Jag fick börja med att kramas med denna!!!! Iiiih.

Tacos för att förbereda magen på alkohol :))) Japp, Kristinas lägenhet är fantastisk.

Vi tog tåget till Båstad och mötte upp Josse och Nathalie. Ett järngäng.

När vi kom dit så var det verkligen lugnet före stormen (ni ba? Snälla) och Fredrik löste ett bord till oss, legend.

Sen blev det DAGSFEST a lá bubbles n’ brunch. Och ojojoj, vilken dag vi hade. SÅ kul! Samt så kul att hänga med Josse och Nathalie som man knappt träffat förr och vi klicka sååå bra.

Hahah dem här jävla snusklubborna var ett hett ämne.

Vi var gööör hungriga efter festen och smålulliga drog vi alla ihop med Fabian till restaurangen och tryckte i oss hamburgare och pizza. Satt som en SMÄCK.

Det var inte nog med pizza utan vi drog vidare och smaskade i oss glass innan vi tog bussen mot tåget. Fördelen med dagsfest att man kan ta tåget hem. Vi skrattade hela resan hem och var så jävla flamsiga och äckliga haha.

Jag kom nyss hem från häng med Kristina och Filippa. Jag är så glad i dem två. Vill inte att Filippa ska åka tillbaka till Stockholm dessutom, men istället ska vi helt enkelt njuta fullt ut utav dem dagarna hon är här så får jag och Kristina planera ett trip till huvudstaden tidigt i höst. Imorgon har jag en dag full utav häng med vänner, så resten utav kvällen ska jag trycka i mig godis och kanske hämta en full pojkvän inatt. Den är kul! Haha. Puss på er.

Gillar

Kommentarer

Kristina
Kristina,
!!! älskar dig och denna helg, vill inte att den ska ta slut!!!!
frejaknutsson
frejaknutsson,
Vem vill det!!! Ilyyyy ses imorgon nouw.com/frejaknutsson
matildardn
matildardn,
Nejmen guuud så underbart!!nouw.com/matildardn
frejaknutsson
frejaknutsson,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229