Birthdayguuurl

Hej alla underbara från en tös som är ett år äldre! Jag fyllde ju år igår och hade lovat uppdatera er under dagen, men det gick ju.. sådär. Hade fullt upp hela dagen och var omringad av kärlek. Så hade inte tid helt enkelt.
MEN, försökte samla lite bilder i alla fall.

Vaknade klockan sex utav skönsång ifrån svesson och en köpp kaffe innan stackarn skulle iväg på jobb. Sen fick jag även samtal ifrån pappa, mamma och min bror som ska gratta mig på söndag efter min jobbhelg ♥

Men jag hade bjudit in mina närmsta töser på brunch/frukost, dock saknades Katti och Rebecca för att dem var iväg på jobb. Men utöver det så kom Louise, Fredrika, Kristina, Babbi och Camilla hem till mig vid 9-tiden. Så himla mysigt att få starta dagen med mina favoriter. Jag blev så bortskämd :’)

Titta på mina små tossar ♥♥♥

Vi satt och krängde frukost samt tjatade fram till elva då Babbi och Louise behövde dra iväg till jobbet. Sen satt vi andra kvar tills vi drog in en sväng till stan, och för att möta upp Greta som kom för att fira mig.

Vi började alla bli hungriga igen och satte oss därför på Shady Burger för att trycka en varsin hamburgare. Jag tog dagens halloumiburgare och den var yummyyy.

Visade Greta vår berömda vägg, haha, vad hade vi alla gjort utav den. Succé-väggen.

Resten utav töserna drog iväg på jobb och dylikt så jag och Greta var inom Feldts, köpte med oss bullar och fixade en varsin kopp kaffe och bara snackade om allt möjligt innan hon drog hemåt.

När hon sedan drog mot tåget så var det första gången på dagen som jag satte mig ner och hade chansen att tacka för alla fina gratulationer. Alltså halledah, folk är så fina :’)♥
Kvällen spenderade jag ihop med Svesson, fick superfina presenter, fick det jag önskat mig i matväg (vi skulle käkat ute, men jag ville så gärna äta hemma eftersom det varit fullt upp hela dagen och vi båda har fortfarande in fått bukt på våra äckliga förkylningar, så det blev massa sushi ifrån Umai), vi kollade film, myste och bara hade en asbra kväll. Precis vad jag behövde och önskade mig.

Tack tack TACK igen till mina fina vänner/familj för presenter, uppvaktning, blommor, gratulationer och allt möjligt. Samt alla andra som skrivit grattis överallt, fick så mycket fint skrivet till mig igår och är så tacksam ♥♥ Halledah..

Nu ska jag och min förkylning dra iväg på jobb om någon timme, back to reality. Puss&Kram!

Gillar

Kommentarer

malinelf
malinelf,
Grattis i efterskott!
nouw.com/malinelf
frejaknutsson
frejaknutsson,
ronjaskyllkvist
ronjaskyllkvist,
Stort grattis fina du😍
nouw.com/ronjaskyllkvist
frejaknutsson
frejaknutsson,
Tack snälla! 🥰
nouw.com/frejaknutsson

Instagram @frejaknutsson