1st day

Innehåller affiliate-länkar

Skjorta - HÄR / Hårband - HÄR / Kjol - HÄR / Glajjor - H&M

Hej allihopa!!

Här har ni en lite småbränd tjej, som ändå är nöjd, lite frusen (efter denna pang-sommaren i Sverige så är 22grader nästan för lite ;)) och bara allmänt nöjd nöjd nöjd.
Vi har hunnit med en massa idag trots det bara är första dagen här. Mamma vaknade vid KLOCKAN 6(!) imorse och jag som är lättväckt var uppe strax efter, visst vi är en timme efter svensktid (WOW JETLAG haha) så klockan var ändå sju men ändå... på semester.. Men annars så har vi varit duktiga och tränat, varit iväg på busstur och besökt en av de fina stränderna och ikväll har vi hängt i butikerna här i stan. Det farliga är att Zara, Mango, Stravadius(?) och alla de spanska butikerna ligger här i stan men jag försöker hålla i mina pengar så gott det går, har klarat mig än så länge, men är ju bara första dagen som sagt ;-)

Nu ska vi strax sova, imorgon fyller jag år. SHIT. Men ska bli skönt att sola, bada, ta en drink och äta gott. Fylla år i januari i Sverige är fan ingen hit vädermässigt så vi drog till värmen istället hihi.

PUSS!

Gillar

Kommentarer

Ebbasalomonsson
Ebbasalomonsson,
Fina du!!😍 Kram <3nouw.com/ebbasalomonsson
samantha
samantha,
Grattis 😌nouw.com/samantha
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Liknande inlägg