Paris Jungle Cat mobilskal

Allmänt

-I annonssamarbete med Holdit-

Hej!

I det här inlägget vill jag visa er ett superfint mobilskal från Holdit. Det är ett företag som designar mobilaccessoarer och håller till på västkusten. Sen jag började använda min nya mobil har jag bara använt ett vanligt helsvart skal och det är ju både stilrent och snyggt tycker jag, men det är ju också kul att ha skalet som en färgglad eller utstickande accessoar. Lite pricken över i:et liksom. Vill man det har Holdit ett bra utbud av fina unika skal. Det som jag har heter "Paris Jungle Cat" (länk!) och är en del av PARIS-kollektionen. Jag som älskar växter och blommor fick en del beslutsångest när jag var inne på deras hemsida för det finns verkligen så mycket fint att välja bland, speciellt om man gillar växter då. Jag tror att det kanske kan vara en guldpalm på mitt skal, eller nåt liknande. De flesta skalen, även Paris-kollektionen, har en magnet som är kompatibel med deras plånboksfodral.

Kvaliteten kan jag inte riktigt säga något om än eftersom jag bara använt skalet i någon dag. Mitt första intryck är däremot att det verkar vara av bra kvalité. Det känns inte "billigt" utan, i brist på bättre utryck, kraftigt.

Länk till Holdits hemsida finns HÄR!

Trevlig helg,

Puss & Kram

-Det här inlägget innehåller produkt/er som ingår i ett annonssamarbete. Det påverkar inte mitt omdöme och jag reserverar mig alltid rätten till min egna personliga åsikt. Recensioner eller uttalanden är aldrig påverkade av såväl företag som tredje part.-


  • Allmänt

Gillar

Kommentarer

sihamklingofstrom
sihamklingofstrom,
åhh så snyggt skal😍
nouw.com/sihamklingofstrom
FrejaHesselstad
FrejaHesselstad,
Ja visst är det fint! 😊
nouw.com/frejahesselstad