Ny klocka från Welly Merck

Allmänt

- I annonssamarbete med Welly Merck-

Hej fina ni!

Hoppas att ni har en bra fredag, det har jag. Idag vill jag visa er en klocka från ett märke som är nytt för mig. Innan företaget hörde av sig till mig hade jag aldrig hört talas om dom men det finns verkligen fina klockor på deras hemsida, så jag är glad att jag har hittat dit! Jag älskar att ha klocka och använder det i stort sett varje dag, det känns liksom lite naket utan. En liten detalj som gör att jag känner mig extra fin.

Jag beställde en klocka som heter "Classic New York" (länk!) i roséguld och ett extra armband som heter "Classic Tokyo" (länk!). Urtavlan är 36mm. Både klockan och det extra bandet är så stilrena och superfina. Den levereras i en väldigt lyxig ask med både kartongask, pappersfodral och en förvaringsask med en insida klädd i sammet (den på bilderna). Det känns att klockan är tillverkad av material med bra kvalité, den är ganska tung men inte så att det blir jobbigt. Det är ett Schweizisk kvartsur och glaset är gjort av safirkristall. Det finns även möjlighet att gravera in t.ex en text på baksidan av uret, perfekt om man ska ge bort den som present. Mitt första intryck är att den verkligen verkar hålla vad hemsidan lovar!

Jag älskar det randiga bandet, en utstickande detalj. Jeans och en vit t-shirt är ju världens snyggaste och mest tidlösa outfit och jag älskar älskar älskar att ha smycken till det som är färgglada och sticker ut. Det randiga bandet är verkligen perfekt till det.

Welly Merck har en fin grundtanke bakom varumärket som kortfattat handlar mycket om strävan och kämpa för att nå sina mål. Om ni vill läsa mer om deras tankar kring det, historien bakom företaget och designen finns en länk till deras hemsida om ni klickar HÄR. Jag gillar verkligen deras budskap.

Om ni är sugna på en Welly Merck-klocka har jag även en rabattkod till er som är FREJASOL15 och den ger er 15% rabatt på deras hemsida!

Ha en fortsatt underbar fredag,

Puss & Kram

-Det här inlägget innehåller produkt/er som ingår i ett annonssamarbete. Det påverkar inte mitt omdöme och jag reserverar mig alltid rätten till min egna personliga åsikt. Recensioner eller uttalanden är aldrig påverkade av såväl företag som tredje part.-


Gillar

Kommentarer