Leksand & Blåbärsplockning

Allmänt

Hej fina ni,

Det har varit dålig uppdatering här i några dagar med anledning av att jag varit i Leksand under veckan. När jag är där fokuserar jag inte lika mycket på att få upp inlägg som jag försöker göra annars, utan umgås med släkten istället. Kameran hade jag såklart med ändå så lite foton har jag att visa därifrån. Den har jag i stort sätt alltid med oavsett vad jag ska ut på, inte för att jag känner mig tvingad utan för att jag helt enkelt älskar att fota. Lite blandade bilder men mest från skogen, vi var och plockade blåbär som ni ser. Det är ju sån lyx att ha egenplockade färska blåbär hemma.

Jag är för övrigt så galet trött just nu, tror inte ni förstår. Eller, jag är trött på ett konstigt sätt. Känner mig helt slut och vill egentligen bara sova men när jag försökte ta en nap för en stund sen var jag inte i närheten av att somna. Gick upp runt 05.00 imorse för att jag ska skulle iväg på en sak (pratar mer om det när det är klart, känns bäst så. Cliffhanger hiho) och var lite nervös så tror att min kropp är lättad och slappnar av nu när det är över. Kaffet hjälper inte längre och jag längtar tills jag kan gå och lägga mig, lite tidigt att göra det kl. 18 kanske.

Planerna för ikväll blev ändrade efter att kroppen som sagt checkade ut helt och hållet. Spänningshuvudvärk, ont i rygg och nacke tillsammans med tröttheten fick avgöra hur kvällen skulle se ut. Vila vila vila. Så resten av kvällen ska jag inte göra så mycket mer än att njuta av att jag genomförde denna måndag som jag varit nervös (helt i onödan) för och som jag haft framför mig rätt länge. Kanske dricker en kopp te och tittar på sista avsnittet av "Våra vänners liv" om jag lyckas pressa in det i kvällens hektiska schema. Rekommenderar den serien!

Här kommer bilderna och hoppas ni hade en bra start på veckan,

Puss & Kram


Alltså ni får kalla mig Ernst nu men är inte blåbär ett väldigt vackert bär?

Vi var förbi dalahästs-tillverkningen utanför Mora

En åker på vägen ner för ett kvällsdopp i Siljan

Snickerboa

Minst en glassbild i varje inlägg är lagom tycker jag, känns rimligt. Denna är från Insjön

Gillar

Kommentarer