Cup o´coffee ansiktsmask

Hej!

Nu har det tyvärr ekat tomt här ett tag.. tycker det känns så trist men jag har har och har haft en väldigt stressig period. Bloggen har då, som vanligt, blivit lidande. Behöver väl kanske inte ens förklara för det har jag gjort så många gånger förut, känner mig så tjatig. När det blir så stressigt som det har varit nu märker jag hur jag börjar tänka att jag ska skjuta upp saker till att den stressiga perioden är över. "Bara jag klarar av det där/får det gjort så ska jag...". Alltså att jag skjuter upp sånt som jag tycker är kul och mår bra av att göra till efter att det jobbiga är avklarat, för att jag känner att jag varken har tid eller ork till att göra det när det är så hektiskt. Bloggen är ett bra exempel på en sån sak jag skjuter upp. Den metoden är dock inte att rekommendera eftersom det endast blir ett hamsterhjul där du aldrig har tid för dina hobbys eller sånt du mår bra av att göra. Det finns alltid en till tröskel att ta sig över innan det blir lugnare och man ska (låter dramatiskt men det blir nästan så) börja leva igen. Det känns som att jag går och väntar på att få börja "leva vanligt" men det skjuts upp hela tiden. Så kan man ju inte ha det och jag försöker verkligen att ta mig ur den ovanan nu. Det är så viktigt att hitta tid till att göra det man tycker om speciellt när det är så stressigt, då behöver man det som mest. Det är skitsvårt och jag vill verkligen lära mig att inte hamna där så fort det blir t.ex mycket i skolan. Någon som känner igen sig i det här?

Hur som helst, nog pratat om det! Jag tänkte tipsa er om en ansiktsmask från Lush, det är ju perfekt att köra lite hemmaspa nu när det verkligen har blivit höst på riktigt eller om ni också haft det lite stressigt (eller om ni helt enkelt bara vill spa:a lite). Jag har ju tipsat om Lush förut och det kommer jag med all sannolikhet fortsätta med för jag älskar verkligen deras produkter. Lush är som jag nämnt förut ett miljömedvetet och djurvänligt märke, samt att produkterna bara innehåller naturliga ingredienser.

Min hy blir väldigt torr under hösten och vintern så därför försöker jag ta hand om den lite extra då, även om jag slarvar lite. Återfuktning och exfoliering tror jag typ är det viktigaste, iallafall för mig. Jag vill dock ändå nämna att jag har haft väldigt tur med min hy, jag har aldrig haft något större "problem" med den och får sällan finnar. Jag började med hudvård mest för att jag tyckte det verkade kul att ta hand om sig lite extra med ansiktsmasker osv. Därför vill jag verkligen inte kalla mig expert inom det här ämnet men jag tipsar utifrån mina erfarenheter.

Den här ansiktsmasken tycker jag funkar toppen om man vill "scruba" och pigga upp hyn lite. Den innehåller bitar av kaffe som fungerar som själva scruben och den känns väldigt skonsam mot huden. Jag tycker det känns så bra när man känner igen det som står i innehållsförteckningen, det har jag också nämnt förut i samband med att jag tipsat om Lush. Ännu bättre känns det ju när man faktiskt kan se och känna igen ingredienserna bara genom att titta på själva produkten. Pricken över i:et för en kaffeälskare som mig är självklart doften! Den luktar verkligen kaffe, stort plus från min sida. Denna är perfekt att ha på innan duschen, låta den sitta en stund medan du njuter av doften i en fluffig morgonrock (jätteviktig detalj) och sen hoppa in i duschen och skrubba ansiktet med ljummet vatten.

Jag vill också påminna er om att ni kan spara era tomma Lush-burkar för att sen byta in dem mot en gratis ansiktsmask, det är ju himla bra. Fem stycken behöver ni för att kunna göra det.

Ni hittar ansiktsmasken om ni klickar här HÄR !

Hoppas ni har en fantastisk onsdag,

Puss & Kram


Gillar

Kommentarer