Det er onsdag aften, jeg har i dag afsluttet min 3. sidste religionsblok nogensinde OG det regner, what's not to love. Jeg har længe gjort mig nogle tanker omkring emnet "skæve eksistenser", som jeg nu har muligheden for, at komme ud med igennem mit lille frirum.

Som menneske er jeg stor fan af, at man skal kunne være den man er. Man skal have mulighed for at gå klædt som man vil, spise hvad man vil, og leve som man vil. Dog kan dette sommetider blive betragtet som noget negativt, at nogle mennesker vælger at leve deres liv anderledes end de fleste. Men hvad er det, der gør lige netop dette til en skæv eksistens, og hvorfor skal disse mennesker ses "ned" på, spørger jeg tit mig selv. Ville vi så ikke alle kunne gå under lige netop denne gruppe?
Jeg tror på, at vi fra fødslen er født til, at gøre og til at være noget forskelligt. Fra barndommen har vi fået forskellige muligheder, følelser og materialer med os i rygsækken, som giver os mulighed for, at leve det liv, som vi mener, er bedst for os selv.

I dagens Danmark er det nærmest blevet en sur pligt at sørge for at klæde sig pænt på, inden du forlader din bopæl. At tage et godt billede til Instagram. At spise sundt og måske endda træne så meget, at du dræner din krop for energi, i stedet for at påføre den energi. Men hvad er det rigtige? Vi er hurtige til at tænke, at hvis en mand går beskidt klædt, mon han så enten er hjemløs eller fattig? Men på den anden side, hvem ser så ham millionæren, som går med næsen i sky og tænker, at det er ham der er forkert på den? Vi lever alle forskelligt, hvor vi her til selvfølgelig sætter pris på forskellige ting - og gudskelov for det!

Vi sætter alle forskellige aftryk i denne verden, om det er på den ene eller på den anden måde. Hjemløse kan opfattes som folk der er faldet ud af det mønster de har levet i førhen. Jeg vil dog mene at alle mennesker bidrager unikt til denne verden på hver sin måde. XOXO


Likes

Comments

EEEY! Mit navn er Freja og jeg er 18 år gammel. Jeg har i et stykke tid nu leget med tanken omkring at starte en blog. Dog har tiden det sidste års tid ikke været tilstrækkelig, men med et snart afsluttet år i 2.g og en lang sommerferie, finder jeg det oplagt at starte nu. Hvilken slags blog dette bliver, må være et spørgsmål jeg vil lade stå ubesvaret for nu. Mit hovedmål med bloggen vil være, at gøre denne til mit lille univers, som jeg har valgt ikke skal indskrænkes. Der skal være plads til alle mine tanker og følelser, som jeg håber i vil være en del af. Dog vil jeg poste det der falder mig ind og på den måde lade bloggen stå åben for, at jeg kan poste alt mellem himmel og jord, så længe jeg finder det interessant. Jeg er stor bruger af diverse sociale medier som snapchat og instagram, hvilket giver mig endnu større lyst til at arbejde med noget, der giver større mulighed for fordybelse og ærlighed. Jeg modtager ris, ros, nye ideer, kommentarer og hvad i ellers må have på hjertet med kyshånd. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang, så i kan se, hvad jeg har at byde på. XOXO Freja!Likes

Comments