Hejsan hoppsan på er!

Har ju flyttat till Portugal om någon missat det. Sitter på nått kontor nu och ska fixa så jag har ett skattenummer. Kul! Nej men vi var på ett annat men de hade tydligen nått fel på sitt system så nu har vi åkt till ett annat och väntar på att få hjälp:) sjukt jobbigt att de flesta här suger på engelska när man ska göra sånt här

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Vattenfallen är inte så fina nu när det är regnperiod.. Helt bruna, men vi hittade ett litet som var fint iaf <3

Likes

Comments

Gmm, vi ska till Ubud idag!!!! Hörs ikvvvvv

Likes

Comments

Tips till alla som ska till Bali är detta stället!! Så himla mysigt och sjukt god mat och smoothies<3

Likes

Comments

Några bilder från igår

Alltså det är typ nu det börjar gå in i mitt huvud att vi faktiskt är fast på Bali. Vi kan liksom inte på något sätt komma hem för tillfället?? Men men, igår var vi ute och tog några drinkar sen drog vi hem och sov, vi var ute i förrgår så var ganska trött haha. Tänkte ta en nap nu och sen ska vi nog åka och äta lunch på strawberry fields. puss

Likes

Comments

Hejsan hoppsan,

Igår bytte vi hotell igen. Vi hade bara bokat fyra nätter på det förra men vi gillade canggu så mycket så vi blir kvar här fast på ett annat hotell i fyra nätter till. Eller ska jag vara helt ärlig så vet jag inte riktigt vart hotellet vi är på just nu ligger, men om jag inte missuppfattat allt så ska det vara i närheten av förra..

Sista frullen på vårat stammisställe.

Corres söta pannkakor<3

okej, kollade kartor nu och det verkar som att vi bor närmare seminyak? Bra koll jag har! ;-))

Likes

Comments

Det är såå många från Sverige som skrivit och frågat om jag är okej men tanke på vulkanutbrottet här på Bali. Tydligen så har vulkanen fått två utbrott inom loppet av en vecka och innan dess ska den inte ha haft ett utbrott sen 1963.
Det som händer just nu är i alla fall att det kommer massa rök och aska från vulkanen. Jag har helt ärligt talat inte märkt av något ännu, har dock inte varit ute idag för klockan är 7 på morgonen, men igår verkade allt helt lugnt. Vulkanen ska dock ha gjort så att jättemånga flyg ställts in, så det skulle väl vara det som kan bli lite problematiskt isåfall.. Men vi flyger först om typ 10 dagar så tror det är lugnt faktiskt.

Likes

Comments