Tisdag ~

Vaknade strax efter 9 av att min telefon ringde och det var min barnmorska, Hon frågade lite hur det gått gällande utslagen sen igår och jag berättade som det var att läkaren skrev ut samma salvor som jag redan har hemma till mina eksem, som jag även testat att använda men som inte har hjälpt någonting.. och hon blev väll lite smått irriterad men det finns inte så mycket annat att göra än att smörja smörja precis som när jag har eksem..
Eksemen har jag haft sån tur med att nu under graviditeten så har de försvunnit inprincip, peppar peppar ta i trä, dessa utslagen har inget med eksemen att göra vad läkaren på vårdcentralen sa men han kunde inte heller fastställa exakt vad det va för något.
men klådan har minskat lite granna, det har nog mycket l göra med att det inte är så extremt varmt längre! Som jag skrev igår så tror jag att det beror mycket på värmen! men klådan på magen har minskat massor iallafall! Så hoppas det blir ännu bättre snart!
men men samtalet fortsatte och hon hade pratat med läkaren på mvc gällande hinnsvepning och läkaren hade GODKÄNT WOOP WOOP! Så jag blev så glad för en sekund tills hon sa ”MEN” och då visa det sig att det vart tre stycken barnmorskor som blivit sjuka och som inte jobbade så alla andra barnmorskor vart överbelastade med arbete så hon hade inte hunnit ta hand om mig idag annars sa hon ”jag hade velat göra hinnsvepningen idag om det funnits tid men jag har en tid på fredag 11:30” så den bokade vi!
Så om lilleman inte tittat ut tills på fredag så har vi en hinnsvepning bokad då och sen även en på måndag om han inte tittat ut!🎊🙏🏼😍
så där fick min dag starta!
Pratade med mina mammor i gruppchatten och vi bestämde att träffas, det är ju inte så ofta som jag orkar/vill gå runt på stan nu när jag är så himla tung och otymplig, men idag kände jag att det va dax, så jag klädde på mig åt frukost/tidig lunch och sen vandrade jag ner och träffade nathalie med kian, Elin med my och sen stötte vi på Issa och lowe och hailey! men hon va med en annan tjejkompis idag så vi får träffas mer en annan dag!😅
men de vart så mysigt och kul att träffa dom igen! Från att nästan vara med varandra varje dag till att man knappt skriver till att man knappt ses för alla har så olika liv😅
men men! Sen runt 16 så hämtade gurra mig efter att han hade jobbat så vi åkte hem, jag duschade medans han lagade lite mat och så åt vi och nu ligger vi på sängen o slappar en stund innan vi skall iväg till hans syster och hennes gubbe o umgås!
Hoppas ni mår bra och har haft en fin dag i solen!
Kram🌸

Gillar

Kommentarer